Citiraj kajsa prvotno napisa Vidi poruku
kajsa prvotno napisa jel i kod vas ovako da se ne može ništa obaviti telefonom nego se i za naručivanje mora doći u određenom terminu?

Za naručivanje djece potrebno je doći u ambulantu kako biste preuzeli sve potrebne uputnice i dobili termin pregleda kod liječnice, u vremenu od 12,30 do 13,30 sati u parne datume i 19,00 do 20,00 sati u neparne datume.
Naručivanje putem telefona neće biti moguće.

Liječnice u ambulanti neće biti 29., 30. i 31. 3 2016. godine.
naravno da sam danas poljubila vrata.
u terminu u kojem treba doći na narudžbu nema nikoga. ugašena svjetla u ordinaciji.
nije mi jasno ako su već stavili da je liječnica na godišnjem od 29.3., zašto nisu napisali u obavijesti da ni 25.3. neće raditi.
Mene je ta činjnica da se mora doci osobno toliko iznervirala da sam napisala email na dva različita gradska ureda i Bandiću. Meni nikako nije jasno da u 21 stoljeću kad svi doktori i sve sestre imaju kompjutere i svi su umreženi i svi mi roditelji imamo smartphone i onda moraš ko budala tamo ići i čekati (u mom slučaju skoro pola sata) da ti da nekakve bezvezne isfotokopirane formulare sto mi je komotno mogla poslati mailom. Isto je mogla napraviti i sa uputnicom ili je direktno poslati u lab gdje inace vadimo krv. Toliko bespotrbnog šetkanja da je to za poludit- jer naravno posebno sam nosila formular kod pedijatrice, posebno kod zubarke i s tom uputnicom posebno vadit krv.
Onda slijedeci dan opet natrag po nalaz, ko da se isti nije mogao mailom poslati školskoj dokici.
Navlače nas ko mlade majmune.
Mene već drugu godinu za redom, jer prosle smo odgodili.

Do Šk. ambulanta mi je 7 km tj 15-ak minuta s autom.