Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 820

Tema: Prvašići 2016/2017

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi osim torbe i šlapica još ništa nismo kupili.cekam roditeljski a u vrtić će tri zadnja dana u kolovozu. Da, blazen vrtić..
    Posljednje uređivanje od andream : 23.08.2016. at 15:52

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo kupili torbu, opremili radni kutak.. knjige i pribor mi još ostaju.
    psihički sam totalno spremna i jedva čekam da počne

Mala mi 1.9. kreće u jaslice, tako da sam objavila na poslu da sam na godišnjem od 1.9. do 9.9.
    I kod nas slična situacija. Velika djeca - prvi dan škole, malo dijete - prvi dan jaslica. Mislim da ćemo se s vrtićem dogovoriti da krenemo koji dan kasnije.

Ako ne računam bojice i naljepnice od Zubić vile, nismo ni mi kupovali nikakvu opremu. Čekamo upute učiteljice. Čak su nas na dosadašnjim sastancima zamolili da ne kupujemo odjeću i obuću jer škola uvodi uniforme.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ovo ljeto mi je proletjelo samo tako .... jučer saznali da smo u njemačkom razredu... priželjkivali engleski, ali bit će i ovo ok... engleski će dalje učiti u školi stranih jezika. s K ide u razred jedna curica iz vrtićke grupe i 2 dečkića iz susjedne grupe tako da će za početak poznati nekog. manje više je sve spremno (torba, pernica, udžbenici, tenisice, nešto bilježnica ....). nisam ništa kupovala za likovni jer čekam roditeljski pa da čujem što točno nastavnica traži ... i to je manje više to... sad me već počela prati panika kako će se K snaći u školi. srećom pa nju ne pere .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kako to misliš, alec, mogu te stavit u razred koji ne uči engleski od početka kao prvi strani jezik?
    ja sam mislila da je engleski obavezan, što se mene tiče svakako bi trebao biti.

mi smo spremni, iako knjige stižu tek 31.8.
    ni ja nisam kupovala ništa za likovni, i bilježnica sam kupila samo par, čekam da čujem koliko kojih ustvari treba

sad sam se sjetila još jednog neobavljenog zadatka s to do liste: naručit ga na šišanje

ja sam uzbuđena ko malo dijete
    a školarac..ne doživljava to baš pretjerano

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tangerina - nije nužno da engleski bude prvi strani jezik. barem kod nas. zg cure kako je kod vas situacija vezana uz prvi strani jezik? u 4. razredu dobivaju kao izborni drugi strani jezik tako da će tada K dobiti engleski jezik, a do tada će ga učiti u školi stranih jezika.
    kod nas ima škola u kojima je njemački jezik uvijek prvi strani jezik. no sve u svemu sad ću i ja naučiti njemački jezik .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo sad vidim na stranici škole da ipak imamo bonove za kupnju udžbenika koje od danas možemo preuzet u tajništvu
    vrijede li ti bonovi i za školski pribor, bilježnice, rpibor za likovni itd?
    Posljednje uređivanje od tangerina : 26.08.2016. at 08:59

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kod nas biraš na upisu njemački ili engleski kao prvi jezik, mi izabrali njemački, moji su s engleskim ionako krenuli već u vrtiću

tangerina, normalno da može bilo koji jezik biti prvi, ne mora to biti engleski

drugi jezik je izborni i to od 4. razreda

mislim da je razlika u satnici od 5.-8. razreda, prvi jezik se uči 3 sata tjedno a izborni je 2 sata tjedno (nisam 100% sigurna jel od 5.-8.)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Je i kod nas kao možeš birati oćeš njemački ili engleski, ali iz iskustva oni naprave njemački razred jedno odjeljenje svake 2 godine, i to se jako hrva oće li ga uopće bit, po svemu sudeći iduće godine kad moj ide u školu ga neće biti ( moji stariji su njemci, najveći silom prilika tako a ubacili u taj razred ( kao tada nismo smjeli birati), mala našim izborom

tangerina, to za bon trebaš pitat u školi ako je bon s označenom sumom novaca onda bi moglo proč i za kupnju pribora, ali svakak pitat

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U ponedjeljak moramo doći prvi dan u deset s djecom i evo već prve muke, uzet godišnji za taj dan.istopit će nam se sve do nove godine. A i mi čekamo taj roditeljski da znamo što uopće kupiti od teka i pribora.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moj ce u slavoniji u skolu, njemacki uce.
    Nama pase jer cemo ionako za tatom u njemacku.
    Mislim da smo sve pripremili, on je sretan i jedva ceka! Ja se bas i ne veselim ali se pravim pred njim

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam uzela cijeli taj prvi tjedan godisnjeg jer mi i mala krece u jaslice, pa da se par dana posvetimo samo novim pocecima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I smo imali roditeljski u 6mj.i tu smo dobili popis sto sve treba kupit od biljeznica i pribora.
    01.09 imamo ponovno roditeljski gdje cemo dobit knjige i prvi dan idemo u 13 sati.
    Ja sam dva tjedna na go, da budem uz njega da se koliko
    toliko prilagodi, jer kad krenemo radit, par sati ce biti sam doma dok mi ne dodjemo ili ne krene u popdnevnu smjenu

lala83 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Mi smo isto spremni Torbu smo kupili u ožujku kad je cura imala rođendan, po preporukama tu sa foruma, herlitz midi na sniženju sa 550 na 370 kn.
    Knjige sam naručila preko e kupi, došle prije 10 dana. Sa omotima. Pribor smo kupovali svugdje pomalo, isto smo imali roditeljski u lipnju i dobili popis pribora. Još moram nabaviti tu neku zaštitu za klupu za likovni, rekli su komad plastičnog stoljnjaka ili vreća za smeće, ali vidjela sam da ima za kupiti baš tu neku foliju. I poljepiti naljepnice sa imenom na sve. I ne znam da li treba i bilježnice omotati, valjda ne ?
    Tenisice smo kupili, još par tunika i tajica moramo, čekamo otvorenje c&a

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nama su za biljeznice rekli da uzimamo one s malo debljom koricom, ne one sa skroz tankom
    Ali da nista ne uzimamo ustvari prije sastanka sa uciteljicom jer ce nam one reci tek tocno koliko cega
    Herlitz torbu sam isto ulovila snizenu, al sad u 8. Mjesecu i tisak media, platila sam je 330, a jos je i najljepsa koju smo vidili

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Njima u početku bilježnica traje maksimalno mjesec dana, tak da je bez veze kupovat 3-4 puta skuplje bilježnice, koje su većinom na favorit junake

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mada te deblje imaju i deblje listove, što je zgodna kvaliteta pri puno lijepljenja i brisanja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bilježnice se pretežno stave u skidive omote

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jel kod koga od vas već izvješeno na školi u koji razred idu?
    kod nas još ništa

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ni kod nas jos nista, gledala sam kad su lani stavili na fejs: 1.9.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Kod nas je područna škola koja je jako mala pa je samo jedan prvi razred i nema nikakvih iznenađenja,ove godine će biti dosta veliki razred,čak 19 prvašića
    Učiteljicu znam iz viđenja pa otprlike znam i kakva je.

Kod nas je sve spremno,pošto sam i prošle godine imala prvašicu znam što im otprilike treba pa smo već sve pokupovali.
    Crtančice sam uzela samo po jednu za hj,pid,gk i eng,dalje pisanke A.
    Za likovni sam uzela komplet kutiju,tako sam i prošle godine starijoj od Hlapića,nešto joj je i ostalo,tako da smo samo nadopunili kutiju.
    I

Kod nas nemogu imati papuče u razredu,već tenisice s obzirom da tjelesni vježbaju u razredu,škola nema dvorane
    Posljednje uređivanje od Victoria 08 : 27.08.2016. at 11:12

lala83 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Kod nas će biti 2 razreda po 20 djece, isto ne znamo tko će u koji razred, rekli su da ćemo to saznati tek 05.09 kada dovedemo djecu i pogledamo predstavu za dobrodošlicu
    Prvi tjedan će imati skraćene sate po pola sata umjesto 45 min. I popodnevna smo smjena
    Ja sam gledala ne uzeti najjeftinije bilježnice, valjda će zdurati svoje. Ali nisu ni one s likovima. Za pid, geometriju imamo velike bez crta, a za lektiru sa debelim koricama za sva 4 razreda će im biti. Ovo ostalo su male (crtančice i pisanke, matematička).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa nemaju tjelesni svaki dan, bar ne po rasporedu

lala83 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I mi smo prezadovoljni sa torbom, stvarno je prekrasna, prvi put smo se oko nečega slozile Malo me brine to što je svjetla, več sam proučila sve savjete o pranju torbi. Dobili smo unutra 2 pernice i vrečicu za papuče. I bila sam uvjerena da su u pernici set bojica i set flomastera, a kad ono set tankih i set debelih bojica. Ali ok, potrpat ćemo flomastere u ovu praznu pernicu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma ok su tanje bilježnice, moji oboje su bili brisanju i tipovi i sve je bilo ok, što se tiče olovka uzmite hb ili b olovku i meku gumicu, takve definitivno nisu one na likove, te su ipak malo tvrde

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi još niti ne znamo hoće li biti dva ili tri odjeljenja i prema tome hoće li biti razred s malo učenika (17) ili poprilično (25/26)

a di je onda najpovoljnije uzimat bilježnice?
    ja sam uzimala u Konzumu, ali bile su ili te skroz tanke, ili ove debele i na likove s licencom, pa dođu po 10kn.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ima u bili te deblje po 5 kn sada

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas će popis bit u petak
    svećano primanje u 11 sati ponedeljak
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.08.2016. at 12:16

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kod nas objavljen popis razreda, mi smo 1d i ima ih 22 u razredu

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kod nas popis izašao jučer, ima ih 26 u razredu

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u K razredu ih je 20 - 10 curica i 10 dečkića . u ponedjeljak dolazimo u 17 sati u školu s torbom da preuzmemo knjige. bit će neka priredbica za prvašiće i nakon toga će s nastavnicama otići u svoje razrede. još ne znamo smjenu :/ .

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kada ćete prvi tjedan dolaziti po djecu? nama je sugerirano na sastanku roditelja cijeli tjedan u pola 12. Što znači da smo trebali planirati godišnji, a nismo...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Kada ćete prvi tjedan dolaziti po djecu? nama je sugerirano na sastanku roditelja cijeli tjedan u pola 12. Što znači da smo trebali planirati godišnji, a nismo...
    Jel ti dijete ide u boravak?
    Nama boravak pocinje od utorka i djeca vec od utorka mogu biti od 7-17(mada moj nije u boravku, ali sam vidjela obavijest)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, u boravak, zato i pitam...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da, u boravak, zato i pitam...
    Kod nas od utorka kako sam ti vec rekla, a prvi dan smo svi u 13 sati i boravak i mi koji nismo

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam na godišnjem samo prvi dan. ostale dane će ići u boravak.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I kod nas boravak pocinje id utorkaa prvase i drugase, prvi dan imaju svi samo 3 sata isim prvasica oji imaju predsravu,predstavljanje razreda i yzimanje knjiga

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo još jedna opaska, mi već unaprijed kupili šlapice Borovo, sama ih je birala, kad su nam naknadno rekli na sastanku da kupimo bolje tenisice u kojima će ići i u razred i na tjelesni. to mi je ono malo ??? pa kakva će im noge biti? mislim znoj i to...
    i da ne kupujemo mape za likovni, to ide preko škole.
    tako da najbolje čuti obavijesti pa tek onda kupovati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kod nas je u skoli dogovor da se kupe startasice kao pomoc Vukovaru, al tenisice, da u njima mogu po razredu i na tjelesni, mada nama te tenisice/slapice ne odgovaraju, jer nosimo uloske.
    Mape isto kupujemo preko skole, da svi imaju iste
    Danas imamo roditeljski i dobivamo knjige.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je u skoli dogovor da se kupe startasice kao pomoc Vukovaru, al tenisice, da u njima mogu po razredu i na tjelesni, mada nama te tenisice/slapice ne odgovaraju, jer nosimo uloske.
    Mape isto kupujemo preko skole, da svi imaju iste
    Danas imamo roditeljski i dobivamo knjige.
    bravo za startasice i naša škole je toj akciji.
    možda smo ista škola-zapad ZG?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ZG istok

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to će početi početkom rujna prodaja? i ja mislim da su te tenke malo više prilagođenje nosenju u školi i za niže razrede za tjelesni, mislim da viši razredi baš neće imat koristi na tjelesnom od njih, ili se grdo varam?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kod nas vec od utorka krece udarno - boravak u cjelovitom obliku, nista skraceno (do 17h, kome treba, ostali do 15.35)

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moja će isto od utorka ostajati u boravku, na roditeljskom je samo bila preporuka da ih se prvi tjedan-dva ne ostavlja u dežurstvu ako je moguće..Dežurstvo počinje u 16.

Ovo što kažete za Startasice...to onda nisu one platnene? Za one šarene su meni u Borovu rekli da niti nemaju za djecu..
    A u školi su nam rekli da dijete treba imati za tjelesni baš prave tenisice, ne platnene.
    Za razred papuče tipa Frodo,Ciciban.. (Ne nužno njihove naravno )

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

O...pa fora su. Pogotovo roze i ljubičaste za moju M. Sad mi je skoro žao što su joj dobre papuče koje sam kupila u 5. mjesecu za vrtić.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I naša je škola tome pristupila.
    Ako su to ove iz Jeleninog linka sigurno ne kupujem, mada mi se ni startasice ne sviđaju za tjelesni. To uopće ne drži nogu :/
    A 2 po djetetu ne kupujem sigurno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cvičke su u pitanju i još jedne ( mora lili znat koje). cvičke su super ko školske šlape velim za tjelesni viših razreda baš i ne

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

išla gledat cvičke su od 30-36 znači za nas ništa

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e sjetila sam se bili smo na jednom mažuretanskom predstavljanju i klinci mali su imali cvičke, a veliki startasice, nije to loše izgledalo,( usput ta grupa koja je bila predstavljena imala je 2 dečka cca 9-11 godina)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cubana nisu samo cvičke u ponudi imaju i Startasice neki drugi model.

Stranica 8 od 17 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •