Moja je sva jos uzivljena, sve mora odmah i sad, nista ne zaboravlja i (za sad) niste ne prigovara. Nadam se da ce sto duze ostati u tom raspolozenju.
Ide u boravak i tamo radi zadacu, tako da zapravo nemam ni uvid sto je bila zadaca a sto skolski rad.
Sama sprema knjige po rasporedu (to je krenula odmah, gledajuci starijeg brata, on joj je objasnio kratice iz rasporeda i ona po tome stavlja sama knjige). Meni donese na provjeru (ipak, bar jos neko vrijeme.
Sto se aktivnosti tice, ici ce na jednu (2 x tjedno), blizu je i ne zahtjeva pretjerani angazman. To je ples, to voli, razgiba se i mislim da joj vise od toga za sad ne treba. Makar im je cijela skola obljepljena plakatima klubova, skola stranih jezika i sl, al svi su nam u skoli sugerirali (ucitelji, pedagogica...) da im je za 1. razred dovoljna jedna aktivnost, da ih ne forsamo. Za sve ostalo ima vremena i krenuti ce u kasnijim razredima.
Imaju jos u boravku neke grupice (mali zbor, male znanstvenike, likovnu... al to ne racunam, tad je ionako u skoli).