Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Čega se sve igrate

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Još ideja (ne mogu se svega ni sjetiti): kartonske kutije su zakon

Dok je dijete malo i često na podu, stavi se jedna kutija (recimo od mikrovalne pećnice - ni prevelika ni premala) na pod, a klinac će sam naći namjenu. Uglavnom se zavlače i sjedaju unutra. Neki vole i veće kutije (recimo od vešmašine, ne znam, moji su imali od televizora dok još nisu bili tanki ekrani) pa im je to kućica. Moji su to obožavali i godinama se s tim zabavljali, a trošak nikakav. Izrezala sam vrata i prozor, unutra su sami ugurali šamrlek i udri....

Od kutija se mogu raditi kućice za igračke (to je za veću djecu koja već rukuju škarama i ljepilom). To nam je isto godinama bila dobra zabava - kutija od cipela je kućica, a unutra namještaj od manjih kutijica (od lijekova i kozmetike). Moj stariji je svoj inženjerski duh najprije iskazivao na tim kutijama - napravio bi peć, dimnjak, kadu za kupanje od kutije u kojoj je prije bio sir, čak i rasvjetu od baterijske svjetiljke...

Iz iste vreće - klinci obožavaju kuhinjice, ali ne kupovne. Bitan je PROCES IZRADE u kojem dijete može sudjelovati. Evo, posuđujem jednu odličnu ideju za niskobudžetni štednjak: http://www.vrtic-vg.hr/images/storie...itelja%201.jpg
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.01.2016. at 09:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •