Results 1 to 8 of 8

Thread: Puknuti bubnjic i operacija

Default Puknuti bubnjic i operacija

Muzu mi je prije tocno 10 dana puknuo bubnjic.
    Doktor mu je rekao da ce mota na operaciju ako bubnjic ne zaraste sam tijekom jos iducih 10 dana.
    Mene sad zanima ima li tko kakvih iskustava ili spoznaja, jer se jos nadam i zarko bih zeljela da bubnjic sam zaraste i da muzev sluh ne ostane ostecen. On za sad kaze da ne cuje nista bolje i da mu se cini da nema poboljsanja (a i ja kuzim da slabije cuje jer masu puta ne cuje kad mu nesto kazem malo tise).

Hvala,
    M.

Kako pukne bubnjić? Naime mislim s bebom na svadbu pa se bojim buke...

lidac2004

Mirela,kako je TM?jel isao na operaciju?Ja sam imala laganu perforaciju bubnjica u 2. mjesecu ali je zarasla sama od antibiotika i kapi za uho.

Hvala na pitanju, dobro je.
    Bubnjic je sam zacijelio, MM je prvih nekoliko dana kapao kapljice u nos i morao paziti da ne moci uho i ne napreze se (puhanje nosa, npr.).
    Sve u svemu, sreca u nesreci je bila ta da je na poslu dobio gro slobodnih dana, tj. bolovanja jer zbog prirode posla "nije u funkciji" dok mu se uho ne oporavi.
    Uskoro ce opet na kontrolu, ali prosli put (4.6.) je dr. rekao da mu se jos vidi oziljak od puknuca ali da ce biti ok :D

lidac2004

Quote Originally Posted by Mirela
    Hvala na pitanju, dobro je.
    Bubnjic je sam zacijelio, MM je prvih nekoliko dana kapao kapljice u nos i morao paziti da ne moci uho i ne napreze se (puhanje nosa, npr.).
    Sve u svemu, sreca u nesreci je bila ta da je na poslu dobio gro slobodnih dana, tj. bolovanja jer zbog prirode posla "nije u funkciji" dok mu se uho ne oporavi.
    Uskoro ce opet na kontrolu, ali prosli put (4.6.) je dr. rekao da mu se jos vidi oziljak od puknuca ali da ce biti ok :D
    Super,drago mi je!Jezim se od pomisli na bilo kakvu vrstu operacije!

anncy

Default Hello!

Ima li jos netko iskustva sa puknutim bubnjicem? Ja se vec polako brinem, proslo je vec 10 dana, a nikakvih poboljsanja...

Meni je puknio 2x isti, i oba puta mi je trebalo oko 4 mjeseca da zaraste. Doc je rekao ako samo ne zaraste za 2 mjseca da ni nece, i da treba na operaciju, al eto - ipak je zaraslo.

anncy

Ja sam mislila da to prode za dva tjedna, mjesec dana (tako su mi rekli). Inace, pukao mi je tako da sam previse gurnula stapic za usi. Hvala, malo si me utjesila