Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Žlijezde ili?

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Žlijezde ili?

Uglavnom, jutros sam slucajno napipala bolno mjesto iza na glavi, iznad vrata (ne znam uopce kako da opisem di je to) s desne i lijeve strane.
    Uglavnom, prvo sam mislila da sam se negdje udarila pa da je kvrga, pa da me kost boli jer je tvrdo, ali sam onda napipala i s druge strane.
    I od tad imam feeling da me boli i da mi je cijela glava teska. Vjerovatno sam si to i umislila, ali bas me zabrinulo.
    Kaze mi sestra da su to žlijezde. Kakve zna li tko?!

P.S Zasto uvijek nesto vikendom?!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

meni su skoro poiskakale kada sam dobila vodene kozice. Povukle su se za nekih 6,7 dana.
    jesi li imala neku upalu, zubobolju i sl ?

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne, nego danas dobila vodene kozice

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mum2Be prvotno napisa
    Ne, nego danas dobila vodene kozice
    auuuuuuuuuuuuu Isto je meni bilo prosli mjesec. Prvo sam slucajno jednu zlijezdu napipala iza uha, 2-3 sata poslije na vratu, a sat poslije ugledam i kozicu
    nista, sad ti je najbitnije da pazis temperaturu i da je ne zapustas. Ja sam sa kozicama super prosla (btw. imam 32 godine) Nekih 20-30 komada, bez temperature i sa dva dana svraba. Nadam se da ce i kod tebe tako laganini proc.
    Za zlijezde se ne brini. Proci ce ti cim se kozice podju povlacit. Ja sam zvala doktoricu i pitala. Kaze normalno je jer ti je infekt dosao na usta, tako da su prvo te zlijezde reagovale. Vec sam pisala o tome na temi o vodenim kozicama, pa da se ne ponavljam.

Hajd sretno i pazi na temperaturu

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Da, tako je prije 2 tjedna bilo i MM, 5-6 dana lezao, par kozica i gotovo. A meni od jutros puna ledja :/
    Valjda je dobro sto nemam temperaturu.
    A nista.. prezivit'cu!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ono prije su govorili da su kod vodenih kozica prva tri dana temperature, potom tri dana osipa i svraba i tri dana susenja.
    Jedino sto meni u bolnici rekose da je prelazno izmedju dvije do tri sedmice od pocetka zaraze.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Snorki da te pitam...
    Jesi ti mozda osjetila neku bol negdje dok si imala?
    Mene je danas pocelo boliti grlo malo, a osjecam neku bol i u jajnicima dok hodam ( a inace poiskakale su mi i tamo doli i to me jos najvise svrbi )... Ne znam jel sad to bas povezano, al me malo uhvatila panika..
    Jesi isla kod doktora?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zlijezde su me boljele da nisam mogla pipnut Ali, povuklo se za 6,7 dana. Jajnici me nisu boljeli. Ne znam za to. Mozda si se malo i prehladila, a mozda je i neka reflesija od kozica??ja ih nisam imala dole

i imala sam hrpu nekakvih kvrgica po glavi I to se brzo povuklo. Nisam isla doktoru, ali sam zvala i doktorica mi rece da nemam razloga za paniku. Stvarno, sve se povuklo i brzo proslo.

prijateljica ih je imala hrpu i kaze da ju je sve boljelo. Isto gripu da ima. Lezala je nekoliko dana sa temperaturom.
    Jel imas temperaturu???Meni se ne cini nista strasno sto govoris.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Imala sam jucer i prekjucer oko 37,3... Nista strasno. A i ne boli me vise...

I ja sam zvala svoju dr. maloprije, kaze da ne moram dolaziti, eventualno da nekog posaljem po recept za neki tekuci puder koji ona preorucuje, a nije niti za kupanje u hipermanganu ni za pruriced gel kojim se ja trackam... :/

A je uskoro kraj ovom cudu...

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mum2Be prvotno napisa

A valjda je uskoro kraj ovom cudu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove