Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Gdje da naručimo tortu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Meni su ovako racunali: snita torte 8 kn, 25 snita, 200 kn torta. Dekoracija dodatno na to, ovisi sto zelis. To je bilo u vinceku i oni su mi bili najjeftiniji i najtransparentniji po pitanju cijene. Moja torta je bila veca, pa mislim da bi tvoja mogla biti jeftinija.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su ovako racunali: snita torte 8 kn, 25 snita, 200 kn torta. Dekoracija dodatno na to, ovisi sto zelis. To je bilo u vinceku i oni su mi bili najjeftiniji i najtransparentniji po pitanju cijene. Moja torta je bila veca, pa mislim da bi tvoja mogla biti jeftinija.
    Slažem se. Kolegica nam je nedavno donijela na posao tortu iz VInceka - krasna i ne preskupa, ovako kako bella77 kaže. Inače, Vincek ima i figurice od marcipana.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. Kolegica nam je nedavno donijela na posao tortu iz VInceka - krasna i ne preskupa, ovako kako bella77 kaže. Inače, Vincek ima i figurice od marcipana.
    I nama je Vincek prije 2 godine radio tortu i bila je ukusna i fenomenalno izgledala. Zbilja spektakularna ( na torti je bila raketa a u raketi fotkica mog sina, kao da je on astronaut. Jos smo dolje zapiknuli prskalicu i čarolija je bila potpuna), ali nije bila toliko skupa kolko su trazili za ovogodisnju, ni vise ni manje nego 520 kn!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    I nama je Vincek prije 2 godine radio tortu i bila je ukusna i fenomenalno izgledala. Zbilja spektakularna ( na torti je bila raketa a u raketi fotkica mog sina, kao da je on astronaut. Jos smo dolje zapiknuli prskalicu i čarolija je bila potpuna), ali nije bila toliko skupa kolko su trazili za ovogodisnju, ni vise ni manje nego 520 kn!
    Kaj ste tražili pozlaćenu?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Sad i mene zanima kakve su to torte od preko 500 kn. Heeeej!! Pola tisuće kuna!!! Torta!?

Tićino nisam nikad ni koristila, dekoracije sam radila od marcipana i pravog šlaga u bojama i rezala sama tijesto u raznim oblicima (imali smo kućice, Barbie, cvjetove....). U zadnje vrijeme sam se spasila od dječjih motiva: dama, kako je odrasla, cijeni elegantne torte od čokolade pa si tu dam maha sa zlatnim folijama, ukrasima od nekoliko vrsta čokolade, mašnama oko torte.... Ne znam, meni sve te kupovne torte imaju isti okus i još nisam jela ni jednu slastičarsku rođendansku tortu za koju bih npr. tražila recept. Svaka barem malo ima okus po nekoj "kemikaliji" . Uključujući i tićino koji mi je kao da jedem meku plastiku i Holla i slične varijante koje poslije ne mogu do kraja "oguliti" s nepca. Kod mene doma se peku kolači i torte od sastojaka koje bi prepoznala i moja baka .

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala vam svima na preporukama. Sve koje ste preporucile sam kontaktirala pa ćemo i tu odluku danas valjda privesti kraju
    Za buduću upotrebu i buduća slavlja s tortama, mozda bi bilo dobro, ako želite, da na ovom topicu nastavimo dopisivati imena svojih omiljenih slastičara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •