Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
jeste čule za ovu zabranu korištenja popularnih likova iz crtića upućenu svim slastičarnama od jedinog koji je otkupio prava na njihovo korištenje (nešto sam na brzinu polovila s TV-a)? jesu li vam odbili njima ukrasiti torte? pitam jer smo mi već naručili, kad smo rezervirali igraonicu, a ovo se pročulo u međuvremenu, pa da znam što me čeka za par dana. da nazovem pa provjerim u slastičarni mi malo glupo, tj. ne bih htjela ja biti ta koja će to spomenuti, a ne bih htjela da dođemo u igraonicu i tamo saznam da se pridržavaju zabrane. zvat ću, zapravo, sigurno, jer je to jedini način da na vrijeme saznam, ali ipak bih voljela čuti i vaša iskustva.
Ja sam citala neke članke, prepiske odvjetnika itd, tako da znam za to s poktivkama. Ali torta koju smo mi planirali nije s pokrivkom, niti je na njoj lik nekog Disneyevog lika.

Mi smo uspješno priveli kraju nasu potragu i torta za podjeliti s prijateljima je naručena a onda smo u Kauflandu kupili jos jednu smrznutu, za bake i dide. Koji ce sigurno biti "odusevljeni", ali meni je bitno d aje slavljenik zaodvoljan. A kako bi i tata bio zadovoljan ispeći ću pecan pie, to je pita od pecan oraha, u okruglom kalupu će se zvati pecan torta . neće izgledati nikako, ali će sasvim sigurno od tri spomenute biti najukusnija.