-
Nemojte mi zamjeriti, ali čemu tolika nauka oko torte???
Ako je bitan izgled - onda onako kako je AdioMare napisala - to platiš i kraj balade. Ako je bitan okus i zdravi sastojci, ispečeš u domaćoj radinosti i staviš pokrivku (koja se može printati po narudžbi) ili staviš gore željeni lik od bilo čega - igračku i sl. Zašto mora biti ticino? Slažem se da nema odvratnije stvari od toga. Pa snađi se druže...
Rekla je pikula - torta lutka u balskoj haljini je lagana za izvesti. Stavi se lutka plastična i okonje torta. Isto tako se može igračkama ukrasiti svaka torta kao i ticinom jer ne jede se ni to. Ja sam svojoj djeci radila kućice, vlakiće (s kotačima od keksa), kuće od medenjaka sa staklenim prozorima - što god su željeli jer je PROCES izrade kod nas doma bio važan dio zabave i htjeli su sudjelovati. Nisam s dvije lijeve kao ni AdioMare. Moja djeca su od malena više voljela sudjelovati u izradi (pa se često radila švarcvaldica - ja bih ispekla koru, ili čak kupila gotovu jer imamo jedno ljetno dijete, a oni bi stavljali višnje i brljali šlag. Njima je to bilo najbolja zabava, a torta je izgledala kako je izgledala. Moj mlađi si je sam radio tortu vulkan od kuglofa. Savršeno! Slike s tih rođendana su uglavnom moj E. zamazan šlagom ili čokoladom od glave do pete i drlja po torti kako zna i umije... S druge strane, moj L. je obožavatelj Jozefina torte i to je jedini razlog zašto je često spominjem po forumu. Ukrašavanje - najkreativnije što sam smislila bio je gel u boji u tubicama, za crtanje i pisanje po glazuri: http://www.dekordolci.it/media/catal.../7/37620_1.jpg
Figurice ticino - u mom domu vrijede ne nula bodova nego -20.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.01.2016. at 09:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma