barca prvotno napisa
Cure, molim pomoc. Prije tjedan dana probudila sam se sa groznicom i visokom temperaturom. Nakon dva neofena, vitamina c i lezanja, ujutro sam bila ok. No medjutim, dan dva nakon toga curama (20 i 8 mj ) je poveo curiti nos, mislim si ma ok , neka prehlada, proci ce. Pocele su malo i kasljucati no prakticki nezamjetno. Prekjucer mala (8mj) zakurila 39 (rektalno), dam lupocet , snizila se. Starija curka odmah nakon nje, ista procedura. Zovem jucer doktoricu kaze ona nema potrebe voditi ih k njoj to je neka virozica. I tako se sve do danas ta temperatura dizala i spustala. Mladjoj curki je bolje nije danas imala temperaturu a stariju je mm vodio kod pedice prije sat vremena. I naravno, on se vrati doma i nije zapamtio skoro nista kaj mu je pedica rekla osim da je vadila krv i da su poviseni citiram: leukociti ili trombociti. I da obavezno sutra urin na analizu. (ne znam staviti onog smajlica kaj se lupa po glavi)! I zovem ja doktoricu ali otisla je doma jer su oni bili na kraju radnog vremena. Ja sam sad u panici , da nije mozda upala pluca a najvise od svega me strah da mozda i mladja curka to nema ? I mene danas nesto boli u prsima, kasljem ali nemam sta iskasljati,glava me rastura, nisam za nis. Sad sam oduzila ali morala sam opisati cijelu situaciju pa ako znate sto bi moglo biti u pitanju dok sutra ne vidimo kod doktorice.