Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Problemi s koncentracijom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj štrumpf prvotno napisa Vidi poruku
    Da, mislim na svoje dijete,da, radim u školi i da nikad nisam doživjela da mi dijete preda prazan ispit, pa čak ni ono koje ne uči.
    Mislim da je velika razlika između motiviranosti i ovog s čim se prvi put susrećem, kako doma tako i u školi.
    Peterlin hvala!!!
    Ma daj, zezas se da nikad nisi dobila prazan list?! Stvarno sam mislila da to nije tako rijetka pojava. ( meni je prilicno ucestala )

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ukoliko nije bilo nekih promjena o kojima Sirius piše, svakako treba proanalizirati i lanjsku sk.godinu. Ako je dijete 2.r., gradivo se nagomilalo, nisu više testovi kratki kao u 1.r., moguće da je problem pažnje postojao i prije, ali se manifestirao u sitnicama. Možda je lani bio u boravku pa se nisu događale višesatne DZ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, zezas se da nikad nisi dobila prazan list?! Stvarno sam mislila da to nije tako rijetka pojava. ( meni je prilicno ucestala )
    Pa mlada je žena, možda nema puno iskustva. S druge strane, iskustvo s vlastitim djetetom pomoći će joj i doma i u poslu - naučit će prepoznavati (i rješavati) ovakve situacije. Ja bi bila vriti s mlađim sinom da nisam od učiteljice starijega pobrala gomilu korisnih metoda. Glavu mi je to spasilo, a bome i njemu. Učiteljica mlađeg sina to nije prepoznavala niti je bila ikada zainteresirana. Ona je predavala školskoj ploči, a djeca su mogla raditi što su htjela (i uglavnom su divljali). Kako je u takvom razredu učenicima koji imaju kratak interval pažnje i teško se fokusiraju - bolje da se ne pitam, jer znam i nije ni lako ni zabavno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •