3 godine 8mjeseci 1tjedan i 3 dana je proslo otkako smo smo ti rekli zbogom. Sunce moje malo. Mama misli na tebe svaki dan. I to nikad i nista nece promjeniti. Volim te.
3 godine 8mjeseci 1tjedan i 3 dana je proslo otkako smo smo ti rekli zbogom. Sunce moje malo. Mama misli na tebe svaki dan. I to nikad i nista nece promjeniti. Volim te.
Mrvice moja draga! Toliko sam te zeljna ostala! 4godine je proslo, a bol je stala ista.
Seka , tata i ja smo ti danas zapalili svjecu i poslali veliki poljubac ravno na nebo. Danas cemo ti poslati i Baloncic pun ljubavi nase.
"Nikada neću znati bi li se sakrila iza mojih nogu ili bi prkosno zakoračila korak naprijed... Nikada nisam čula kako dišeš, ni osjetila veću bol zbog toga" - T.K.
(Volim te malena moja )
Ives
Posljednje uređivanje od Beti3 : 17.11.2019. at 15:49
Logiram se i rasplačem [emoji57]
Pusa [emoji173]
Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk
Tanita volim do neba
Posljednje uređivanje od Ives000 : 21.11.2019. at 15:09
Ives šaljem najveći zagrljaj... Znaš već sve... a njoj veliku pusu gore
...cause in a sky full of stars
I think I saw you..
Curke <3, ne dolazim cesto kao prvih dana. Ali svaki dan mislim na moje maleno! Mislila sam da ce s vremenom biti lakse ali nije. Proslo je 4 god, 7mj, 3tj, i 5 dana a jos ne mogu prestati misliti kako bi nam samo bilo lijepo da je jos i ona s nama. Jos uvijek se osjecam prevareno, oštečeno, nepotpuno
Sada bi imala dvije prekrasne curice, koje bi rasle jedna uz drugu.
Noci su i dalje te koje razdiru.
Malena, da samo znas koliko mi nedostajes. Sve bi bilo bolje samo da smo imale malo vise srece. Malo vise vremena. Volim te mrvice moja malena
Ives, puno, puno duže sam ja bez svoje curice. Nema tu zaborava. Uvijek se pitam što bi bilo da je bilo. Naučiš se živjeti tako.