Yummy_mummy , divim ti se što si smogla snage, organizirala cijelu večer i pričala pred svima o svom gubitku.
Učinila si prekrasno i plemenito djelo. A vjerujem time pomogla i nekim budućim majkama.
Svaka majka pronalazi način na koji se nosi sa gubitkom svoga djeteta, na žalost ja nemam snage puno govoriti o tome u javnosti jer vidim da mnogi ljudi
ne suosjećaju sa mnom. Nitko ne želi slušati o tuđoj boli, barem u mojem okruženju. Izgubila sam većinu ''velikih'' prijatelja nakon toga. (jednostavno sam
ih pustila da odu, jer malo tko u svojoj sreći vidi tuđu nesreću...I ne krivim ih za to, ljudi su takvi i pomirila sam se s time). Oni koji trebaju biti ovdje su tu. i to mi je sasvim dovoljno.
Slažem se sa tobom. Vidiš, cijeli svoj život se bavim humanitarnim akcijama, spašavanjem drugih, darivanjem, i brojnim drugim akcijama za dobrobit ljudi. Uživam u tome i to sam ja. Ne prićam puno o tome, ali djelujem. Ljudi koji me poznaju znaju što sve činim, i često se pitaju zašto se baš meni to dogodilo. Ne znam što bi im odgovorila na to pitanje, jer koliko god mi je teško..ma preteško, nikad ne bih željela da se to dogodilo nekom drugom. I ponekad pomislim, na svoje znanje koje imam, Bog mi je s razlogom poslao moju malenu , da me nauči biti sretnom unatoč najvećoj tuzi, da budem dobra kad su svi oko mene zli, da se borim kad sam najslabija, i da nikada ne odustajem.
Moja malena je također ostavila veliki trag iza sebe. Tako malena a promjenila je i najtvrđa srca oko sebe. I jako sam ponosna na nju.
Hvala vam svima koji suosjećate sa mnom. Možda ne znate da meni ovo jako puno... ali jako puno znaći!![]()