Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Proslava rođendana u kinu Kaptol centra

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Proslava rođendana u kinu Kaptol centra

Drage moje, željeli bismo klincima ove godine priuštiti ročkas u kinu Kaptol centra.
    Na netu nalazim samo info o najjeftinijoj cijeni od 34 kn (ulaznica, kokice, piće), uz navod da se finalna cijena formira od kina do kina...
    Navodi se i da je ta cijena za članove Family Film Cuba. Trebamo li bit član tog kluba da bismo slavili ročkas u kinu?

Na telefone mi se nitko ne javlja.

Trebala bih informaciju koliko u prosjeku ispadne paket po gostu ročkasa (znam da sigurno ulogu igra i koji se točno film bude gledao), dakle neki prosječni iznos - da li se radi o recimo 50 kn po djetetu ili o 100 kn po djetetu?

Da li unaprijed mora platiti cijeli iznos pa onda popušiti dio love ako ne dođu sva pozvana djeca?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, željeli bismo klincima ove godine priuštiti ročkas u kinu Kaptol centra.
    Na netu nalazim samo info o najjeftinijoj cijeni od 34 kn (ulaznica, kokice, piće), uz navod da se finalna cijena formira od kina do kina...
    Navodi se i da je ta cijena za članove Family Film Cuba. Trebamo li bit član tog kluba da bismo slavili ročkas u kinu?

Na telefone mi se nitko ne javlja.

Trebala bih informaciju koliko u prosjeku ispadne paket po gostu ročkasa (znam da sigurno ulogu igra i koji se točno film bude gledao), dakle neki prosječni iznos - da li se radi o recimo 50 kn po djetetu ili o 100 kn po djetetu?

Da li unaprijed mora platiti cijeli iznos pa onda popušiti dio love ako ne dođu sva pozvana djeca?
    Rezerviraš karte unaprijed za rođendan, to mislim da moraš osobno jer program ne dozvoljava rezervaciju prevelikog broja karata i onda kada se djeca sakupe javiš se na "rođendansku" blagajnu i platiš, dobiješ svoju hostesu, slikaju te. Bar je tako u Branimir centru i CC1 east, ali s obzirom da je isto kino pretpostavljam da nije velika razlika.
    Mi smo samo bili pozivani tako da ne znam detalje ali mislim da sa njihovom karticom imaš nešto badava.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi smo slavili u Av.mallu.
    Nisam imala nikakvu karticu, ako se dobro sjećam mislim da je po djetetu bilo 39,90 (kino ulaznica, kokice i piće po izboru).
    Hostesu nismo imali, prije gledanja filma je došla neka maskota i svi zajedno su se slikali.

Ja sam bila na jednom ročkasu koji se isto slavio u kinu i tamo sam osobno rezervirala termin i uzela pozivnice, kapara nije potrebna.

Djeca kada su došla, pobrojali smo ih koliko ih je i popisali želje što žele popiti. S tim popisom sam otišla na blagajnu i platila.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Super cure, izgleda da je jednostavnije nego što mi se čini, treba samo na vrijeme pratiti filmove u željenom periodu, i mislim da bi bilo dovoljno 2 tjedna prije javiti se u kino i rezervirati željeni broj mjesta.

Znate li možda ide li i roditelj u dvoranu ili samo klinci?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne vjerujem da možeš rezervirati 2 tjedan unaprijed jer se filmovi mijenjaju svakog četvrtka. U npr. Cinestaru, koji će filmovi igrati od četvrtka poznato je od utorka popodne.
    Da želim rezervirati za sljedeću subotu, mogla bih najranije sljedeći utorak popodne.

Također, Cinestar traži da jedna odrasla osoba bude u pratnji.

http://www.cineplexx.hr/Content.Node...eplexxu.hr.php
    Posljednje uređivanje od Jurana : 19.01.2016. at 15:52

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Centru Kaptol je Cineplexx a ne Cinestar, nisu ista firma.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Znam, ali hoću pomoći pa pišem što znam.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nemam iskustva sa ovime pa je svaki savjet dobrodošao, hvala puno.
    Provjerit ću koliko često mijenjaju filmove...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mamasch ja radim u Kaptol centru i mogu ti otići ispitati sve informacije.
    Samo, bi li mi mogla, neznam, napisati popis pitanja, pa ti ja sve ispitam i sutra javim? Koliko sam skužila zanima te cijena za svako dijete, termini filmova i koliko se prije moraš rezervirati?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Mamasch ja radim u Kaptol centru i mogu ti otići ispitati sve informacije.
    Samo, bi li mi mogla, neznam, napisati popis pitanja, pa ti ja sve ispitam i sutra javim? Koliko sam skužila zanima te cijena za svako dijete, termini filmova i koliko se prije moraš rezervirati?
    Draga, hvala ti!
    Zanima me vikend poslije Uskrsa (02. - 03.04.) - da li bi možda sada bilo moguće saznati da li će u tom periodu, i u kojim terminima, biti animiranih filmova ili filmova prikladnih za 4. osnovne?
    Zanima me naravno cijena paketa po djetetu (nismo članovi Family Cluba), pozvali bismo 15-tak djece, plus moji blizanci (dakle 2 slavljenika! odjednom) plus ja u pratnji.
    Rezervacija mi nije problem, mogu bilo koji dan tijekom radnog tjedna (pon-pet) navratiti u kaptol centar i rezervirati mjesta.

Ako mi možeš bilo što od navedenoga saznati puno će mi značiti, voljela bih što prije početi pripremati budžet za ročkas blizanaca u kinu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo slavili tamo prošle godine. Zeznuli smo se što nismo skužili da je film pretpremijera (a igrao je već par dana prije rođendana!) i bio je 3D, tako da nas je sve skupa došlo 62 kn po djetetu (film, kokice i sok).

Ne znam za blizance, slavljenik ide besplatno, a pratnja normalno plaća ulaznicu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I rezervacije za vikend počinju primati u srijedu, i do tada ne znaju koji će filmovi biti na programu i u koliko sati.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

http://www.cineplexx.hr/Content.Node..._u_kinu.hr.php

kaže početna cijena 34 kn po djetetu, nadoplate idu po važećem cjeniku (vjerojatno za 3D i sl.)
    imaš i telefon na koji možeš zvati za dodatna pitanja

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me vikend poslije Uskrsa (02. - 03.04.) - da li bi možda sada bilo moguće saznati da li će u tom periodu, i u kojim terminima, biti animiranih filmova ili filmova prikladnih za 4. osnovne?
    Zanima me naravno cijena paketa po djetetu (nismo članovi Family Cluba).
    Pogledaj najave, od 17.3. kreće Kung Fu Panda 3: http://www.cineplexx.hr/film/uskoro-u-kinu/

Mi smo (u Cinestaru) samo prvi put uzeli rođendanski paket i skužili da pola klinaca ionako ne voli ili kokice ili sok koji je u paketu.
    Pa smo dalje kupovali normalne karte (20 kn matineja), a klinci onda još izaberu što žele. Izađe isto ili čak manje od paketa.
    Još obične karte možeš kupiti njihovom karticom, pa zaradiš koju gratis kartu za ubuduće.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mamasch, draga, prikupila sam sve podatke
    Najave filmova dobiju tjedan prije, tako da zasad ne znaju koji film igra u tom terminu, ali kaže teta blagajnica da uvijek imaju barem jedan animirani film.
    Za proslavu rođendana trebaš imati family film club karticu, ali to je besplatno i odmah se napravi. Napraviš za oba klinca na njihovo ime i onda oni imaju besplatno, a pri svakom posjetu kina, dobiju gratis kokice.
    Ovisno o terminu filma, znači matineja ili popodne, karta za svakog gosta je 35 ili 38 kuna, a u to je uključena kino ulaznica, kokice, piće i čokoladica.
    Potrebno je rezervirati ili tjedan prije, ili početkom tog tjedna i onda dobiješ pozivnice za roćkas. S obzirom da je to 4.osnovne, kaže teta da nije potrebna pratnja odrasle osobe.
    Eto, nadam se da sad imaš sve potrebne informacije

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.cineplexx.hr/Content.Node..._u_kinu.hr.php

kaže početna cijena 34 kn po djetetu, nadoplate idu po važećem cjeniku (vjerojatno za 3D i sl.)
    imaš i telefon na koji možeš zvati za dodatna pitanja
    Hvala draga, al na tom broju nikako da mi se netko javi...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Mamasch, draga, prikupila sam sve podatke
    Najave filmova dobiju tjedan prije, tako da zasad ne znaju koji film igra u tom terminu, ali kaže teta blagajnica da uvijek imaju barem jedan animirani film.
    Za proslavu rođendana trebaš imati family film club karticu, ali to je besplatno i odmah se napravi. Napraviš za oba klinca na njihovo ime i onda oni imaju besplatno, a pri svakom posjetu kina, dobiju gratis kokice.
    Ovisno o terminu filma, znači matineja ili popodne, karta za svakog gosta je 35 ili 38 kuna, a u to je uključena kino ulaznica, kokice, piće i čokoladica.
    Potrebno je rezervirati ili tjedan prije, ili početkom tog tjedna i onda dobiješ pozivnice za roćkas. S obzirom da je to 4.osnovne, kaže teta da nije potrebna pratnja odrasle osobe.
    Eto, nadam se da sad imaš sve potrebne informacije
    Jeeeej, hvala ti, zaista si me opskrbila svim potrebnim informacijama.
    Super, mogu komotno klincima potvrdit da im je ove godine proslava u kinu.
    Kada smo im to spomenuli kao mogućnost oduševili su se!

Hvala puno!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj najave, od 17.3. kreće Kung Fu Panda 3: http://www.cineplexx.hr/film/uskoro-u-kinu/

Mi smo (u Cinestaru) samo prvi put uzeli rođendanski paket i skužili da pola klinaca ionako ne voli ili kokice ili sok koji je u paketu.
    Pa smo dalje kupovali normalne karte (20 kn matineja), a klinci onda još izaberu što žele. Izađe isto ili čak manje od paketa.
    Još obične karte možeš kupiti njihovom karticom, pa zaradiš koju gratis kartu za ubuduće.
    Kung Fu Panda 3 će biti super prihvaćen, odlično!

Hvala ti!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moželi jedno potpuno bezveze http://www.cineplexx.hr/Content.Node..._u_kinu.hr.php znači li to da moraš baš slaviti u razmaku tjedan prije -kasnije od pravog ročkasa???

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    moželi jedno potpuno bezveze http://www.cineplexx.hr/Content.Node..._u_kinu.hr.php znači li to da moraš baš slaviti u razmaku tjedan prije -kasnije od pravog ročkasa???
    Očigledno. Možda u ljetu rade iznimke.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

kino zatvorili! nažalost!

lijepo smo isplanirali ročkas tamo, pred nosom su nam ga zatvorili, prošli vikend, to se zove peh!
    nadam se da će se brzo naći neko novo lice da pokrene priču u novom ruhu ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lijepo smo isplanirali ročkas tamo, pred nosom su nam ga zatvorili, prošli vikend, to se zove peh!
    Pa radi Cineplexx u CCE...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    Pa radi Cineplexx u CCE...
    Kaptol centar mi je blizu, tu djeca mogu i sama, ne moramo ih voziti ...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

s obzriom na posjećenost, nije ništa čudno...mi smo bili prije par tjedana jer je samo tamo igrao jedan film, dvorane su bila prazne

navodno bi Cinestar trebao preuzeti

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da, doći će Cinestar... Al tek iza ljeta, navodno u rujnu....

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo se veselili ročkasu u Kaptol centru, svi klinci iz razreda su iz našeg kvarta (potez između Pantovčaka i Tuškanca) pa nam je to bio prirodan izbor.

Sada razmišljamo o Branimir centru, to nam je drugo takvo kino po blizini kvartu...
    Oni pak imaju neku drugu shemu, može se i preko interneta rezervirati mjesta i termin za ročkas.
    Imate li iskustava sa Branimir centrom?
    Bliži nam se rođendan, planirali smo ga slaviti u kinu vikend iza Uskrsa...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mamasch, nazovi ih
    meni su nudili razne kombinacije cijena i menija, samo što to mojim teen milostivama nije trebalo
    u cijeni je i slikanje uz neke likove iz crtića (?)

samo što je meni prostor kod šanka u Branimir centru puuunoooo stepenica ispod prostora u Kaptol centru
    u Branimiru je sve u onom ofucanom plišu i prigušena svijetla, kao da si u Casinu
    vidjela sam da imaju igraonicu pored blagajni, ali to je za male-male, mislim da su i tvoji to prerasli

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma moji su 11-godišnjaci, nema šanse da idu u igraonice.
    Taman im je još ove godine kino ročkas zanimljiv, mislim da će iduće godine tražiti da im zakupimo neki kafić...

Zvrcnut ću sutra Branimirac da vidim kaj nude.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mojoj velikoj (13) je kino zanimljivo tek sad, ali ne kao razredna proslava s animatorima i igraonicama
    nego kao samostalni odlazak manje grupice frendova
    (naglasak je na samostalni, da roditelja nema u blizini, tako da je bilo veliko razočaranje Branimir centar do kojeg sam ih morala voziti )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •