ude u sobu bas zato sta ja izbjegavam dnevni boravak kad se on probudi bar pola sata,sat da imamo svoje vrijeme. ponekad...tj u zadnje vrijeme pokuca i sa vreata me pita ocemo doc tamo..nije da ulazi cesto ili da ostaje u sobi.
val..ja ne znam jel stvar u hormonima ili u mojoj glavi ali ja nemam potrebu i ne zelim ga ostavljat baki na cuvanje svaki dan ili svaki drugi,treci... ostavim ga kad bas moram i to nikad na vise od sat,ali i to se moze prebrojat na prstima jedne ruke.
ona ga je zeljna i kuzim to ali da nam bar da maaalo prostora,da mi ga ne pokusava uzet bas svaki put kad udemo u dnevni, da mogu sa muzem i djetgetom provest 2 sata bez njenog uplitanja...
a to za hodanje..mogli bimalo smanjit "ucenje" hodanja. izjasnjavam se ja sta meni smeta,ali dosta je toga znate..kad ste utvu...ja uvijek ne,nemojte,ja to ne zelim da radite s njim...na kraju toliko zabrana dajem da i ja kuzim da nije sa mnom jerdnostavno,ali moje je dijete i zelim najbolje za njega i zelim onako kako ja zelim.
kuuim da su sve ovo sitnice nekome i kuzim da sam ja ta koja je zaje..na takoder, ali valjda sam umorna od ovakvog zivota.ja se nisan pomirila da zivim u zajednici jer nisam ocekivala da ce ovako bit. znaci, ok je zena ali jednostavno s nekim bit tako stalno je malo tesko. a manjak privatnosti kvari i pomalo odnos s muzem pa sve pomalo
citala sam neke druge teme sa ovog foruma sinoc i ajmeeeee...kakvih tragedija,prica i problema ima. ovo moje je najveca glupost prema tome. koliko hrabrih mama,zena ima...