Bice sve ok, a taj iscjedak moze da bude upravo zbog toga. Ja pokusavam da nemislim puno o svemu, al jako tesko i usput samo jedem. Mislim da cu za ovih 12 dana dobit 2-3kg![]()
Bice sve ok, a taj iscjedak moze da bude upravo zbog toga. Ja pokusavam da nemislim puno o svemu, al jako tesko i usput samo jedem. Mislim da cu za ovih 12 dana dobit 2-3kg![]()
malena isto je i meni...od živaca samo trpam u sebe...ono šta sam jučer sve pojela netko bi jeo 2 dana hahaha, danas sam se pokušala sabrat jer inaće odoše kile u nebesa..
cure sretno!
Jolica, jesu ti 2. put radili transfer uz anesteziju?
~~~~~~~~~~~~
Jolica30 hoces li radit test prije ili ces cekat betu? Kako se osjecas?
Mene desni jajnik boli i hladno mi je, nadam se da to nije znak da vjestica dolazi 23 -inace nekoliko dana prije nego sto dodje bude mi hladno![]()
black-women super beta! Kad ces na uzv?
Moja danas 16 dnt 1157! Bas se pravilno dupla nema "viska"
Moj uzv 29.03.
Posljednje uređivanje od *sunisshining* : 14.03.2016. at 16:56
Cure, odlične bete, čestitke i želim vam školske trudnoće![]()
Bessoi, stalno me nesta boli i probada, već sam navikla.. al sinoć sam se previše rastegla dok sam pokušavala nešto dokučiti, i tako me jaka bol presjekla s desne strane, užas.. jutros se probudim a ono krvavo-smeđi iscjedak, tako sam uplašena, sutra popodne mi je pregled..![]()
To je uobicajno.. ne brini...a jajnici jos bole jer su stimulurani i treba im vremena. ne moze nista drugo jace zaboliti...osim sto se i maternica lagano namjesta. Javi se sutra.
I ja sam skroz uplasena a nisam uopce takva osoba uvjek sam pozitivna ali ovo je bas tesko. MM je totalno pozitivan i to pomaze
..![]()
Posljednje uređivanje od bessoi : 15.03.2016. at 18:42
Jolica30 baš mi je žao za tvoje ružno iskustvo sa transferom, želim ti veliku betu za 2 tjedna.
Kristinice nemoj se brinuti, ja sam isto imala smeđkasti iscjedak prije prvog UZV-a pa je sve bilo ok, držim ti fige draga. I isto bi mi se znalo dogoditi da se ujutro rastegnem u krevetu kad se probudim i strašno bi me zabolilo da bi se cila zgrčila, ali ta bol su bili još uvijek jako veliki jajnici.
Sunisshining i black_woman čestitam na lijepim beticama, bravo curke, a tebi bubicazubica jedan veliki hug, za tebe sam se nekako najviše nadala, baš mi je žao, samo glavu gore draga i nemoj odustati
Kristinice ja sam radila prvi UZV 6+1 i već se je bilo čulo srce tako da mislim da bi i ti sa dan manje od mene već mogla čuti
Gipsy, Bessoi, hvala , samo da mi kaze da je sve u redu![]()
Čestitke od srca sretnicama s velikim betama i dobrim prvim pregledima!!!!!!!!
Neću vas poimenice nabrajati jer sigurno bi neke od vas zaboravila jer ima vas-super!!!neka tako i ostane!!!!!!!
Tužnicama jedan veliki zagrljaj s iskrenom nadom i željom da nećete odustati nego krenuti u nove pobjede!!!
Gipsy-hvala ti,nema odustajanja,samo mali predah i okretanje drugim aktivnostima,a ne da mi mpo bude središte mog života 24h dnevno(ma koliko bi ja možda drugačije htjela,jer kad sam u tome onda imam osjećaj da nešto radim,da sam posvećena tome...tad sam bila sretna jer -nešto se događa)...Treba malo skrenuti misli,opustiti se,posvetiti sebi!
Tebi također želim nakon što se oporaviš,psihički i fizički s novom snagom i hrabrosti krenuti dalje!!!Jer znam da hoćeš!!!
Kristinica, cekamo nove vijesti!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Evo me, imamo dvojčeke! I čuli smo dva srčeka
Doktor kaze da je sve u redu i da dalje mirujem.. još ne mogu vjerovati![]()
Bessoi, sretno i drzim palceve da je bila kasnija implantacija..
Ajme, prekrasno! Bas kako ste zeljeli! Uzivajte i dalje!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Hvala vam drage moje, i držim fige svim cekalicama bete !!
Obavili UZV. Vidljiva jedna gestacijska manja za 3 dana nego ocekivano. Mozda je jednostavno kasnija implantacija pa je i prva beta bila niza. Ponavljamo UZV za koji dan i vjerujemo da ce ljepo narasti. Drzite nam fige i ako netko je imao slicnu situaciju bilo bi nam drago cut nesto o raslozima kasnije implantacije i vasem iskustvu
Kristinica, bravo, prekrasne vijesti. Zelim ti skolsku trudnocu!!
Kristinica-super!!!!!!!!
Čestitam za dvojčeke!!!!!!!!!!
Kristinica čestitam, predivne vijesti!!!!
Moj AIH nije uspio, sad jedan mjesec pauza i onda krećemo na ivf.... sretno svima!!!
kristinica cestitam, predivne vijesti da do kraja bude skolski
SAMO sa prijavim da sam radila test 21.3 i da je pozitivan, ultrazvuk imam 14.4![]()
Nije me bas cesto ovdje, vidjela sam da imamo opet listu..![]()
E pa biljezim se u cekalice.. Transfer bio 26.3., 4- stanicnog embrija,2. Dan. nisam jos datum odredila ni za test ni za betu..![]()
Vidim da ima dosta pozitivnih testica pa bi rado ubacila u taj klub..![]()
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta treba
Jos bi pitala kad bi mogla napraviti test, da li ima neka iskustva s 4- st.embrijem a da ima pozitivan ishod? Hvalaaaaa
Ja sam prvu trudnoću ostvarila sa 4staničnim embrijem...i presavršen je i još ne mogu vjerovati da pored mene spava. Test sam radila 8dnt i bio je negativan, a 11dnt sam imala plus. Tako ću i ovaj put...test radim 11dnt da se ne živciram prije bez razloga. Inače transfer bio 23.3., a beta bi trebala biti 8.4. Od simptoma i prvi put , a i ovaj put(iako ovaj put ne znam da li će nešto biti) probadanje kao da ću dobiti 5 i 6 dnt, a cice su mi tek danas postale nešto bolnije(prvi put su bile bolne od prvog dana). Prvi put sam imala i osjećaj da mi ubrzano kuca srce i bilo mi je toplo (inače se smrzavam)....ali tko će ga znat. Prvi put sam bila blago hiperstimulirana pa moguće da je bilo i od toga.
Maalena, čestitam! Sigurno jedva čekaš betu, držim fige![]()
Jedno pitanje, koliko treba jajnicima da se vrate u normalnu veličinu? Vidim da mi je desni duplo veći, a sutra ću biti 8 tjedana trudna..
Jel imao neko slicno iskustvo i daje poslje bilo sve ok
Hvala svima
Jucer i danas mi se pokazuje trag krvi na papiru kad se obrisem. Ultrazvuk mi je tek 14.4 i bas se brinem, jel se nekom slicno desavalo? Koristim Lutinus pa mi muz govori da je sigurno od njega a ja vise neznam sta da mislim
Maalena88 cestitam na T!!
Moguce da je koja ranica od aplikatora pa otuda krvi, jel svjeza krv ili smeđa?
Svakako malo miruj
Ovako, kroz nekih 4 dana bi trebala dobiti M i danas dam bila na UZV prije postupka i evo je, cista! Dr mi je dao proveru da pijem 3X1 10 dana.( ako M dođe prije prestati s terapijom i cekati sljedeci ciklus.) Da li ima koja iskustva s tim? Koliko je realno da M ipak ne dođe jos i da ta cista nestane u tih 10 dana?
Cvijetic555 ja sam 3mj cekala da cista nestane. Pila sam duphaston. Doduse moja je bila velika kao saka.
16.03 sam bila na UZV i nije je bilo sad je 45,8x32,1x29,4 mm. Radi se o cisti zutog tijela.
Destiny child drago mi je cuti da je bila T od 4-stanicnog.. Nadam se da ce i meni biti poz test 11 dnt. Koji dan je sad bio et?
Cvijeric555 pa cista bi trebala otici s M, znaci nije bas realno da nestane prije..
Bas mi je zao....ali uvijek nesto iskrsne.. Nevjerovatno.. Brzo ce proci ciklus
Ovaj put isto vraćen 4stanični, 2 dana nakon punkcije. Meni je danas 9dnt i imam grčeve kao da ću dobiti, cice osjetljive, neki naleti vrućine...Test ću raditi u nedjelju, tada će biti 11dnt....jedino ako prije ne dođe M
Evo da se i ja javim. Jucer sam oko 14 sati imala obilno krvarenje i otisla u hitnu gdje sam cekala 4 sata da me doktor pregleda-skoro pa poludila. Na pregledu ustanovljeno da je mrvica jos uvjek u materici i culi se otkucaji srca. Doktor nije znao zasto sam imala toliko krvarenje. Dobila da pijem tablete za zaustavljanje krvarenja. Bili sve ok do 4 sata jutros. Opet ista stvar stim da sam se onesvjestila u wc od bolova i ono bas rasjekla usnu.
Od 2 do 7 sam imala bas obino krvarenje sa velikim komadaima(izvinite na detaljima). U ponedjeljak vadim betu pa ce mo vidjet jel se dupla
Jel neko imo slicnu situaciju a da je na kraju bilo sve ok, da nije doslo do spontanog?