Stranica 16 od 41 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ginger diiiivno, čestitam vam!!! Kako volim pročitati ovakve lijepe vijesti!
    Koja je oni bila vaša dijagnoza?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jao Djindjo, kakve fantasticne vijesti!! Cestitaaaaam!!! I runda za sve!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala cure moje

Gabi dg je teska oligoastenoteratozospermija
    uvijek su radi ICSI
    i eto

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ginger, čestitam, prekrasne vijesti!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ginger čestitam!!!

Vauu.. stiže malo čudo!!!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ginger čestitke! predivne vijesti

Ima koga u postupku?
    Ja sam jučer počela s Bemfolom, 2dc. Jajnik me već rastura kao da sam usred ovulacije (naravno, onaj iskasapljeni nakon operacije endom., ne razumijem zašto on je samo on aktivan), bila sam uvjerena da sam si ja to umislila, da bi mi rekli kad sam jutros nazvala javiti za 1.dc da je to navodno normalno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Aaaaa Ginger,koje prekrasne vijesti :D!!! Cestitke od srca i sretno do kraja!!!
    PS, MM i ja se sada trenutno "cuvamo"

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sybila sretno u postupku, nek bude lijepih js, pa embrija.
    Kod mene danas 5dpt, još 8 dana do bete

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ginger cestitam!!!! Koje iznenadenje!!! Savrseno!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Sybila ja sam upravo završila s bemfolom i u sri punkcija. Ovo mi je treći stimulirani i prvi s bemfolom, prva dva su bila s puregonom. Ne znam što da kažem, na zadnjem uzv jučer bilo je manje folikula nego u petak a na jednom jajniku čak prestali rast, ne kužim, na puregonu nisam imala takvu situaciju. Ne preostaje mi drugo nego čekat srijedu da vidim koliko će jajnih stanica biti... Sretno svima u postupku i čekalicama bete.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hm, nadam se da će ih biti dosta.

Meni je ovo prvi postupak tako da stvarno ne znam razlike, niti u lijekovima, niti kako bih trebala reagirati. Imam dobar AMH i hormoni štitnjače su mi trenutno savršeni, tako da očekujem i nadam se da će js biti dosta. Idem na prvi UZV u petak, pa ćemo vidjeti kakvo će biti stanje.
    Općenito, niti kada guglam bemfolu ne nalazim nešto puno kvalitetnih informacija, a vidim da se niti ovdje ne spominje puno. Nova je Užasna mi je za davati si injekcije, tako je tvrda i teško se stišće, danas sam se baš raskrvarila Ne znam imaš li ti kakvih problema s tim?

1latica
    Posljednje uređivanje od Sybila : 12.09.2016. at 20:26

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A koja ti je dijagnoza? Meni su hormoni štitnjače super, amh visok ali zbog policističnih vjerojatno. Ja dobijem dosta stanica ali ih se malo razvije (npr od 12 samo 2). Ja sam se ispraksirala sa raznim injekcijama, vidjet ćeš ako dobiješ 7. dan sa neku supresiju te su još gore za davat, al sve se izdrži Držim ti fige da od prve uspije!!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sybila, možda da si brzo bocneš iglu, manje boli. Sretno objema, za stimulaciju koju koristite nisam nikad čula.
    Pitanje jedno, da li u postupku tipkamo na ovoj temi stalno ili se nakon transfera trebamo prebaciti na istoimenu temu?? Nezgodno je pisati na dvije teme, na kraju ne znam tko je gdje i što sam gdje napisala.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pa iskreno ne znam logično je da se prebaciš, ali nitko ti ne brani i tu pisati
    Ni ja nikad za ovo nisam čula, pročitala sam da je to jeftinija verzija gonala. Mene jako brine sutra, ja nisam ni napuhana više nit me žiga nit boli, ništa. Zar nije logično da ako imaš dosta folikula jajnici su veći i makar malo pikaju?
    U prošla dva sa puregonom sam bila ko balon i baš sam osjećala jajnike, i kad sam imala 4js i kad je bilo 12js.
    Tako me strah da sutra neće biti ništa ili malo pa da se ne oplode

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Laine, šaljem vibrice ~~~ da bude sve super sutra na UZV.
    Znaš i sama da je jedan embrij dovoljan za +
    Mene je ovaj put rasturao desni jajnik na kojem je bio jedan folikul (1js),
    a lijevi na kojm je bio 4 folikula (3js) nisam uopće osjetila. Kako?! Pojma nemam.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Laine, ja sam endometrioza+hashimoto, muž oligoazoo. Endo mi je trenutno lagano krenula, uhvatila sam ju nakon dva mjeseca, pa ajde, ok je kao. Skoro godinu je mirovala.

Ja sam si sada pokušala dati injekciju. Moje je pokušavanje trajalo pola sata, uspjela sam se dva puta ogrebati, potrošiti dva alkoholna tufera, ali upiknula se nisam. Doslovno mi ruka stane kad dođe do kože. Ali što je nejgore - mene to zapravo ne boli. Sam ubod me nije bolio niti jednom. Nego jučer, nisam mogla stisnuti, ruka mi se počela tresti i završilo je u par kapi krvi, ništa strašno. Ali očito dovoljno da mi uzrokuje totalnu paralizu i paniku.
    *beš mene kad se ni piknut ne mogu. Sad vrlo produktivno sjedim i plačem.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Nemoj plakati! A jel imaš nekog da ti to da? Muž, frendica ili netko? Ili da ideš u bolnicu? Ne znam gdje se liječiš ali na sv Duhu i u Petrovoj možeš dolazit kod njih.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Dao mi je muž na kraju, ali sam ga morala čekati i kasnila sat vremena s injekcijom. I opet krv, i hematom. A plačem od činjenice da si nisam sposobna injekciju dati, a toliko me još toga čeka. Inače sam na glasu kao netko tko se ne boji takvih stvari
    Sutra u nove pobjede. I to vrijedi za obje - laine, sretno sutra!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ima li tko punkciju uskoro? Meni večeras stoperica i u petak punkcija, i od sutra sam na bromergonu.jednom sam ga bila i bas mi je tesko pada na zeludac.

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Željkice koliko imaš folikula? Nek bude lijepih jajnih stanica i embrija
    Pokušaj Bromergon uzimati prije spavanja, tada su manje nuspojave. A zašto se koristi Bromergon u postupku? Osobno sam ga uzimala nakon poroda. Sretno cure, meni dani kao da stoje.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moram ga ujutro i navečer uzet po pola tabletice,ja sam ga jednom pila da nebi dosli do hipera,al tad sam pila i estrofem pa vise neznam od cega sam imala nuspojave.Jesi ti imala nuspojave?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Meni nije smetao uzimala sam 3x1.
    Jao uvažasavam se hipera, al imam mali AMH tako da kod mene nema opasnosti.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mene ovaj bromergon bas muči evo sad citam uputu o lijeku i naravno nadem nesto sta me kopka,ne smije se uzimat ako se imalo problema s tlakom odnosno preklampsija, a ja sam nju dobila na kraju trudnoce!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

I ja sam imala preeklampsiju, al nakon poroda. Jao kad se sjetim, slabo mi dođe

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jesi svejedno pila bromergon?

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Da, niko mi ništa nije rekao.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

laine, kako je prošlo?

ja sam danas, 7.dc išla na uzv. inače, od prekjučer imam dosta nuspojavi - vrtoglavica, svaka aktivnost završi tak da hvatam stolicu da se ne srušim, mučnine, bolovi kao kod menge (sam bitno blaži, pogotovo meni s endometrizom). Napuhana sam toliko da si hlače jedva mogu zakopčati. Znojim se kao manijak i dehidriram u 10 minuta. Doktor je djelovao dosta zabrinuto, zapravo, pitao me mogu li podnijeti to.
    Jajnici niš. Ful sitno. Uz te simptome sam očekivala da će biti ooogromi. Rekao dr da će mi morati produljiti stimulaciju. U nedjelju idem na novi UZV, sad sam dobila još bemfole 150 i orgalutran. Ne znam što bih mislila.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ja sam pikala bemfolu 225. Na kraju sam dobila 5 jajnih stanica i 3 su se oplodile. Kažu da su jako lijepe i da imaju šansu preživjet do blastociste tako da će transfer biti peti dan (u pon). Drži fige da prežive. Ja mogu reći da mi je bemfola super, nikakve nuspojave, kad sam bila na puregonu bilo mi je ko tebi a psiha mi je otišla k vragu, plakanje, ridanje, depresija. Sad mi je kao da ništa nisam uzimala. Koju dozu ti uzimaš? Jesi imala koji folikul sada na uzv?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Uuu super za js držim fige, šaljem vibrice, sve što treba još sitno do vraćanja

Ja sam pikala 225 prva dva dana, od tada po 150. Ništa mi nije rekao za folikule, mislim da ih nema trenutno, jajnici su mi po 10/11 mm. Bio je zbunjen, tražio je da vidi amh, mislim da nije očekivao tako slab odaziv s obzirom da je amh 22. vidjet ću u nedjelju. ali, iz nekog razloga mi je bolje zadnja 2 sata i nešto mi se s grudima dogodilo, postale su vrlo vesele možda će sad krenut rast
    Posljednje uređivanje od Sybila : 16.09.2016. at 13:48

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jajnici 10/11mm??? Jesi li ti sigurna, prije bi rekla da su folikuli toliki i to je normalno, takvi su i meni bili 7 dan. Vidjet češ u nedjelju, možda je dr zabrinut jer ih nemaš puno, al to ne znači da ih do nedjelje nečeš dobit

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

hmmm, vidiš, sad sam sjela i shvatila koliku sam glupost napisala nisam uopće razmišljala, tek lagano dolazim sebi. da, onda imam ukupno 6 folikula, po 3 na svakom jajniku. tele
    moguće, da, da je bio zbog toga zabrinut. ali ja sam stvarno bila prilično izvan sebe, tek mi sad dolazi što se događalo.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moja punkcija prosla super dobili 11 js!Po prvi put pocinjem primat fragmin ,iskustva?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Čestitam željkica!
    Nemam iskustva s fragminom, to me tek čeka

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala!Cemu on uopce sluzi?sestra mi je govorila al sam ja bila osamucena.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme meni Ginger,ne vjerujem
    Čestitam vam od sveg srca! Zbilja veselje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

željkice,pa i ti si u postupku sretno,sretno!
    Svima u bilo kojoj fazi sretno do neba!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zeljkica Fragmin je Heparin, ja koristim 5000 j. zbog trombofilije. Neki MPO ginekolozi ga uključuju nakon nekoliko neuspješnih ETa. Sretno dalje, nek bude puno lijepih embrija

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hvala cure!Jesam zuzy ja jos uvijek ne odustajem!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Meni transfer sutra 3 dan,do sada mi je uvijek bio 5 dan,pa me malo deprimiralo.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Željkice, jesi dobila info koliko ih je oplođeno? Ne brini, moj trodnevni uskoro puno 3 godine, a blastice neuspjeh.
    Sretno sutra!

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Žužy draga , lijepo te je citati.. Ljubi malog Edu i uživaj

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Sutra ce mi reci tocan broj i hoce li bit za zamrznut,nisam ovo ocekivala pa me malo sokiralo.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Sybila kak je prošao uzv? Željkica ne brini, ja znam dosta plusića sa trodnevnim. Ja čekam sutra da vidim kolko ih je došlo do blastice, nadam se da makar jedna je.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Nemam iskustva osobnog, ali koliko vidim po drugima ne mora to značiti ništa Sretno sutra!

Ja sam bila na UZV danas, 8+ folikula, još rastu i množe se, sad smo na 13-15mm

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma znam da to nista ne znači, do sada sam uvijek imala savrsene blastice i imam jedno dijete,ovo ce mi biti 8 transfer!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Željkice, znaš da blastica nije garancija za +. Tu na forumu bilo je trudnoće i sa dvodnevnim i trodnevnim embrijima. Samo pozitivno
    Sybila, super reakcija, nek se množe i dalje.
    Kod mene spotting na 11dpt, nikad do sada nije stigla menga preko Utrogestana, al za sve postoji prvi put
    Sutra test, al bojim se da ništa od mene ni ovaj put

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Latica, mislim da ce sve biti ok.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Spotting ne mora značiti mengu neću ti govoriti da mi je žao prije nego što sutra napraviš test da znaš sigurno i još uvijek se nadam za tebe tako da mislim na tebe i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala cure
    Javim ujutro novosti, iako se stvarno ne nadam.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Javi, držim !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •