-
Ginger diiiivno, čestitam vam!!! Kako volim pročitati ovakve lijepe vijesti!
Koja je oni bila vaša dijagnoza?
-
Jao Djindjo, kakve fantasticne vijesti!! Cestitaaaaam!!! I runda za sve!
-
-
Ginger, čestitam, prekrasne vijesti!
-
Ginger čestitam!!!
Vauu.. stiže malo čudo!!!
-
-
Aaaaa Ginger,koje prekrasne vijesti :D!!! Cestitke od srca i sretno do kraja!!!
PS, MM i ja se sada trenutno "cuvamo"
-
Sybila sretno u postupku, nek bude lijepih js, pa embrija.
Kod mene danas 5dpt, još 8 dana do bete
-
Ginger cestitam!!!! Koje iznenadenje!!! Savrseno!!!!
-
Sybila ja sam upravo završila s bemfolom i u sri punkcija. Ovo mi je treći stimulirani i prvi s bemfolom, prva dva su bila s puregonom. Ne znam što da kažem, na zadnjem uzv jučer bilo je manje folikula nego u petak a na jednom jajniku čak prestali rast, ne kužim, na puregonu nisam imala takvu situaciju. Ne preostaje mi drugo nego čekat srijedu da vidim koliko će jajnih stanica biti... Sretno svima u postupku i čekalicama bete.
-
-
A koja ti je dijagnoza? Meni su hormoni štitnjače super, amh visok ali zbog policističnih vjerojatno. Ja dobijem dosta stanica ali ih se malo razvije (npr od 12 samo 2). Ja sam se ispraksirala sa raznim injekcijama, vidjet ćeš ako dobiješ 7. dan sa neku supresiju te su još gore za davat, al sve se izdrži
Držim ti fige da od prve uspije!!
-
Sybila, možda da si brzo bocneš iglu, manje boli. Sretno objema, za stimulaciju koju koristite nisam nikad čula.
Pitanje jedno, da li u postupku tipkamo na ovoj temi stalno ili se nakon transfera trebamo prebaciti na istoimenu temu?? Nezgodno je pisati na dvije teme, na kraju ne znam tko je gdje i što sam gdje napisala.
-
-
Laine, šaljem vibrice ~~~ da bude sve super sutra na UZV.
Znaš i sama da je jedan embrij dovoljan za +
Mene je ovaj put rasturao desni jajnik na kojem je bio jedan folikul (1js),
a lijevi na kojm je bio 4 folikula (3js) nisam uopće osjetila. Kako?! Pojma nemam.
-
Laine, ja sam endometrioza+hashimoto, muž oligoazoo. Endo mi je trenutno lagano krenula, uhvatila sam ju nakon dva mjeseca, pa ajde, ok je kao. Skoro godinu je mirovala.
Ja sam si sada pokušala dati injekciju. Moje je pokušavanje trajalo pola sata, uspjela sam se dva puta ogrebati, potrošiti dva alkoholna tufera, ali upiknula se nisam. Doslovno mi ruka stane kad dođe do kože. Ali što je nejgore - mene to zapravo ne boli. Sam ubod me nije bolio niti jednom. Nego jučer, nisam mogla stisnuti, ruka mi se počela tresti i završilo je u par kapi krvi, ništa strašno. Ali očito dovoljno da mi uzrokuje totalnu paralizu i paniku.
*beš mene kad se ni piknut ne mogu. Sad vrlo produktivno sjedim i plačem.
-
Nemoj plakati! A jel imaš nekog da ti to da? Muž, frendica ili netko? Ili da ideš u bolnicu? Ne znam gdje se liječiš ali na sv Duhu i u Petrovoj možeš dolazit kod njih.
-
-
Ima li tko punkciju uskoro? Meni večeras stoperica i u petak punkcija, i od sutra sam na bromergonu.jednom sam ga bila i bas mi je tesko pada na zeludac.
-
Željkice koliko imaš folikula? Nek bude lijepih jajnih stanica i embrija 
Pokušaj Bromergon uzimati prije spavanja, tada su manje nuspojave. A zašto se koristi Bromergon u postupku? Osobno sam ga uzimala nakon poroda. Sretno cure, meni dani kao da stoje.
-
Moram ga ujutro i navečer uzet po pola tabletice,ja sam ga jednom pila da nebi dosli do hipera,al tad sam pila i estrofem pa vise neznam od cega sam imala nuspojave.Jesi ti imala nuspojave?
-
Meni nije smetao uzimala sam 3x1.
Jao uvažasavam se hipera, al imam mali AMH tako da kod mene nema opasnosti.
-
Mene ovaj bromergon bas muči evo sad citam uputu o lijeku i naravno nadem nesto sta me kopka,ne smije se uzimat ako se imalo problema s tlakom odnosno preklampsija, a ja sam nju dobila na kraju trudnoce!
-
I ja sam imala preeklampsiju, al nakon poroda. Jao kad se sjetim, slabo mi dođe
-
Jesi svejedno pila bromergon?
-
Da, niko mi ništa nije rekao.
-
laine, kako je prošlo?
ja sam danas, 7.dc išla na uzv. inače, od prekjučer imam dosta nuspojavi - vrtoglavica, svaka aktivnost završi tak da hvatam stolicu da se ne srušim, mučnine, bolovi kao kod menge (sam bitno blaži, pogotovo meni s endometrizom). Napuhana sam toliko da si hlače jedva mogu zakopčati. Znojim se kao manijak i dehidriram u 10 minuta. Doktor je djelovao dosta zabrinuto, zapravo, pitao me mogu li podnijeti to.
Jajnici niš. Ful sitno. Uz te simptome sam očekivala da će biti ooogromi. Rekao dr da će mi morati produljiti stimulaciju. U nedjelju idem na novi UZV, sad sam dobila još bemfole 150 i orgalutran. Ne znam što bih mislila.
-
Ja sam pikala bemfolu 225. Na kraju sam dobila 5 jajnih stanica i 3 su se oplodile. Kažu da su jako lijepe i da imaju šansu preživjet do blastociste tako da će transfer biti peti dan (u pon). Drži fige da prežive. Ja mogu reći da mi je bemfola super, nikakve nuspojave, kad sam bila na puregonu bilo mi je ko tebi a psiha mi je otišla k vragu, plakanje, ridanje, depresija. Sad mi je kao da ništa nisam uzimala. Koju dozu ti uzimaš? Jesi imala koji folikul sada na uzv?
-
-
Jajnici 10/11mm??? Jesi li ti sigurna, prije bi rekla da su folikuli toliki i to je normalno, takvi su i meni bili 7 dan. Vidjet češ u nedjelju, možda je dr zabrinut jer ih nemaš puno, al to ne znači da ih do nedjelje nečeš dobit
-
-
Moja punkcija prosla super dobili 11 js!Po prvi put pocinjem primat fragmin ,iskustva?
-
-
Hvala!Cemu on uopce sluzi?sestra mi je govorila al sam ja bila osamucena.
-
-
željkice,pa i ti si u postupku
sretno,sretno!
Svima u bilo kojoj fazi sretno do neba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Zeljkica Fragmin je Heparin, ja koristim 5000 j. zbog trombofilije. Neki MPO ginekolozi ga uključuju nakon nekoliko neuspješnih ETa. Sretno dalje, nek bude puno lijepih embrija
-
Hvala cure!Jesam zuzy ja jos uvijek ne odustajem!
-
Meni transfer sutra 3 dan,do sada mi je uvijek bio 5 dan,pa me malo deprimiralo.
-
Željkice, jesi dobila info koliko ih je oplođeno? Ne brini, moj trodnevni uskoro puno 3 godine, a blastice neuspjeh.
Sretno sutra!
-
Žužy draga , lijepo te je citati.. Ljubi malog Edu i uživaj
-
Sutra ce mi reci tocan broj i hoce li bit za zamrznut,nisam ovo ocekivala pa me malo sokiralo.
-
Sybila kak je prošao uzv? Željkica ne brini, ja znam dosta plusića sa trodnevnim. Ja čekam sutra da vidim kolko ih je došlo do blastice, nadam se da makar jedna je.
-
-
Ma znam da to nista ne znači, do sada sam uvijek imala savrsene blastice i imam jedno dijete,ovo ce mi biti 8 transfer!
-
-
Latica, mislim da ce sve biti ok.
-
-
Hvala cure 
Javim ujutro novosti, iako se stvarno ne nadam.
-
Javi, držim
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma