Jesi bila, kako je prošlo?
Jesi bila, kako je prošlo?
Bila. Ne treba puregon, nego olgalutran (ili orangutan kako ga ja zovem :D)
Nocas stoperica i u sri punkcija.
Doktor je zadovoljan. Nisam puno pitala da ne cujem nesto negativno. Dobit cu neku injekciju za anesteziju, ali nije to prava anestezija pa ne moram postiti prije.
Kad sam isla jest, vidjela sam da zena ispred mene ulazi u auto sa pu registracijom. Steta da se ne mozemo spojiti da idemo skupa. Da smo npr na seminaru trcala bi za njom da se dogovorimo, a kad je ginekoloska ordinacija u pitanju moras se praviti i kad vidis nekog poznatog, da ga nisi vidio
I potvrdio mi doktor da su ginici i apotekari u puli najmanje sustretljivi. Kad sam htjela narucit lijek u puli, nisu htjeli jer je recept na a4 formatu. U zg, bez beda...
Da, maritas, tako nekako na žalost. A ženu znas inace ili ne?
Ali evo, ja se prijavljujem za dalje ako ces morati u Zg a ako i ja budem morala. Mozda se koji odlazak uspijemo uskladiti iako da idem sama isla bi busom vjerojatno. Ako ne uspijem sada, planiram u drugoj polovici kolovoza u Zg.
Posljednje uređivanje od mala-bebica : 03.07.2017. at 19:22
Ne znam ne zenu. Ali i da je znam, sigurno je ne bi zaskocila :D
Kao da kad je vezano uz ginekologiju i mpo, onda su svi povuceni.
Nadam se da neces morati u zg jer da ce ti ovo ljeto biti dobitno![]()
ja sam jucer bila na folikulometriji u dr.R.
dr.zadovoljan
danas jos puregon i orgalutran i u 22 stoperica i pukcija je u cetvrtak u 10.
jel znate jel se plaća punkcija zasebno ili sve nakraju.
ja sam bas to zaboravila
inace sam u citu plaćala sve zadnji dan.
Kako je prosla punkcija?
Uff, tesko. Dosta smo se svi skupa pomucili da dodemo do 8 folikula. Zvat ce me do 13 da mi kazu kako je prosla oplodnja.
Da nije procedura da nakon punkcije odmoris sat u krevetu, ne znam kako bi izasla van. Jedan jajnik se “okrenuo“ pa ga je trebalo naci. Dobila sam lokalnu i ona je super, ali nedovoljna za ovakvo trazenje. Jucer sam minimalno hodala i to mi je bilo tesko. Danas mi se cini da je bolje, iako i da boli to mi je sporedno jer strepim zbog poziva.
Maritas, nas dvije zajedno strepimo zbog poziva danas... ali pozitiva na najjače!
Baš mi je žao da se jedan jajnik odlučio baš jučer okrenuti. Bitno da je gotovo, samo laganini.
I ja sam jučer obavila punkciju, mislim da taman prije tebe.
Da, lokalna je super...ali, ja sam imala 16 folikula za aspirirati tako da oko 8,9 je već lagano krenula bol... sve izdrživo, ali sam jedva čekala da bude gotovo... i isto mi je jako pasalo ležanje nakon.
Kasnije me malo boljelo, popila tabletu i bilo je ok. Danas je puno bolje, ali sve radim u prvoj.
Da, sveukupno smo dobili 10 jajnih stanica![]()
Aaaa, mi smo lezale jedna do druge.
Jako su diskretni. Ja sam mislila da do mene lezi neka filmska diva kad joj ni sjenu nisam vidjela.
U pon mi se javi
P.s. još ništa od poziva
6 kom oplodenih.
tako je bilo i prosli put i na kraju ostale samo dvije. htjela sam probat sa 2ET (i doktor je bio za to), ali sad vise nisam pametna.
Bornastra ti?
bas mi je zao :grli: Sada glavu gore. Moramo obe samo lijepe vibrice slati endometriju i nasim oplođenim jajašcima.
imamo i čakru koju mozemo maziti http://www.sensaklub.hr/clanci/zensk...dravlja?page=2 škoditi ne moze
p.s. ako nam ih ostane 4, hoću 2. ako je manje... Vidjet cemo sto i doktor kaze
Posljednje uređivanje od maritas : 06.07.2017. at 14:27
Maritas,
Ne mogu ti poslati u inbox. Vraća mi forum da je pun box kod tebe![]()
Izbrisala![]()
I dalje su na broju sva jajasca
U pon popodne transfer
Bravo! Ti si jos gore ili si se vratila u rodni grad?![]()
evo jucer imala punkciju
bilo 8 stanica.
jutros zovu da su samo dvije oplodile jer su ostale bile nezrele.
Malena drzimo fige
Ja u puli, raduckam, idem u pon i vracam se u uto. Sa najbrzim busom da se truckam po lokalnim cestama.
Nazalost nisam nasla smjestaj blizu blizu klinike jer je sve zauzeto,ali sam se snasla
Malena a kako si reagirala na stimulaciju? Koliko si imala folikula pred punkciju? Da li su bili podjednake velicine? Da li su ravnomjerno rasli? Na koliko mm si dobila HCG?
imala sam ih na lijevom 5 i na desnom 6
nisu bile jednake velicine.
stopericu sam primila kad su bili oko 21
danas kad sam se cula s biologom od 8 punktiranih samo su dvije bile za oplodnju
ostale nisu bile .
Je li rekao sto je bilo sa ostalim stanicama? Odnosno iz kojeg razloga je tako velik broj nezrelih?Tansfer se planira 5.dan ili?
Ajde sretno...dovoljna je i jedna samo da dođete do kvalitetnog zametka.
Posljednje uređivanje od Lost_in_Wonderland : 07.07.2017. at 17:31
trnasfer se planira 5.dan
nisam se uopce sjetila ga pitat
bas mi je ovo bio šok da su samo dvije se oplodile.
malena je li prošao transfer?
danas sam imala transfer
Sretno!![]()
Malena, kakvi su bili embriji, ste oba vratili ili ste jednog zamrznuli?
jedna blastocista ova druga je stala s razvojem
Hvalaaa! Ja se nadam da hoce!sve je to lutrija!![]()
Dobili jajnu stanicu! Nestrpljivo cekamo ponedjeljak!![]()
Lota, sretno danas!
Hvala!malo sam nervozna, cijeli ovaj postupak od pocetka sam bas bezveze. Nadam se da ce biti dobro!
![]()
To je ina slatka nervoza pred transfer. Biti ce sve u redu!
Tema "Odbrojavanje" je mjesto na kojem pišemo dok čekamo rezultate postupka.
Odbrojavanje je zapravo jedina tema na cijelom forumu na kojem se, u skladu s pravilima foruma, može i lagano čavrljati.
Podižem ovu temu jer su ostale teme MPO podforuma opterećene chatom radi čega se gubi smisao tema i u njima teško pronalaze potrebne informacije.
Posljednje uređivanje od Inesz : 30.10.2017. at 13:55
bornastra sretno mila! Jel mijenjana stimulacija il ponavljate?
Frixie dragaHvala ti od srca
Da, doktor je promijenio malo protokol, kaže da mu ovi "stariji" i duži protokoli imaju veću uspješnost.
Tako da sam ti par dana prije početka M koristila Suprefact sprej, 3 puta dnevno, jučer krenula sa Ovaleapom, ali jačom dozom i istovremeno i dalje koristim taj sprej sve do punkcije.
MM je obavio i spermiogram, situacija je malo bolja... i broj i morfologija i pokretljivost se popravila, nađu se plivači bez velikih vakuola u glavamaTako da je suprug nastavio sa terapijom i nadamo se istoj situaciji i na dan punkcije...
Kako ste vi?