Pirica, gdje si u postupku????
Ljube, moji su bili jedna blastica i jedna morula na drugom smrzavanju. Obje prezivjele i nastavile s razvojem.
I ja sam se jako brinula, i zbog dva smrzavanja i sto je jedan kasnio, ali eto, nisam trebala.
Mislim da ti nije toliko velika razlika u odmrzavanju samo zato sto je morula, pogotovo ako embriolozi kazu da je dobra.
A steta da nije 24... ja 24 imam transfer a 19 sam bila na uzv
Cure imala sam danas punkciju, od 10 folikula izašle 4 zrele jajne stanice. Sad držim fige da se sve oplode i čekam info sutra.
Šljokicee, želim ti da se sve oplode!!! (Iako dosta malo zrelih na 10 folikula, ali jedna je dovoljna!)
Hvala. Da malo sam se razočarala što ih je tako mali broj, ali nisu folikuli bili jednake veličine.
Pa mislim da je i normalno da nisu svi iste veličine. Ja sam ih imala 14 (ako nisam sad već zaboravila pravi broj) i isto četiri zrela, tako da može i gore, hahaha
Sutrašnje vijesti željno iščekujemo!
Prikljucujem se ja .
Novi ciklus-novi pokusaj..
Sutra 2dc,vadim krv ,preuzimam protokol i krecemo!
Sretno svima!!
MilasovaDrago mi te opet ''vidjeti''. Sretno!
Milosova sretno!
Evo od mojih 4 oplodile su se 3, samo nek sad dalje lijepo nastave. Transfer je planiran za subotu.
sljokica sretno~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer
milasova i pirica sretno u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni!!!
Pozdrav cure! Nova sam na forumu. Čitala sam vaše postove i prije i jako su mi pomogli. Trenutno sam 3dnt. Postupak je odlično prošao, ali ovo čekanje ubijanikakvih simptoma zasad.
Evo transfer uspješno prošao. Vraćen je 1 lijepi 8-stanični embrio![]()
Sljokice i sada sretno dalje za poz.betu.... meni danas 3dnt
Evo mene sa prvog UZV- 6 dc..
Imamo 8 folikula,najveci 14 mm svi ostali 12 mm..
Endometrij 8 mm..nekako debel za taj dan ciklusa..
U petak ponovno
Milasova,pa to je super.Ne mora biti predebel,i meni je bio 7dc oko 9 mm i isto sam mislila da je predebel ali ispalo je kako treba,na dan stoperice malo vise od 11 mm.Bit ce to sve superSta ti je rekao dr?
Nastavljamo sa ovaleapom 225 j.i uvodimo cetrotide u petak opet UZV..
Drago mi je sta su svi folikuli jednake velicine nadam se da ce tako i ostati..
Super za endo,inace mi je na 8dc bio 8 mm pa sam sad ostala pomalo zatecena..
Hvala ti aska![]()
I meni u prvom postupku,u drugom sam dosla 7dc i bio je oko 9 mm i ja sam isto bila tako u panici ali ispalo je ok.Mislim da bi ti on rekao da ne valjaSuper sto su folikuli podjednake velicine,nadam se da ce sve ovako lijepo i ostati
Javljaj i sretno!
Posljednje uređivanje od aska : 30.01.2018. at 11:09
Evo me opet na odbrojavanju, veselim se ponovnom pokušaju kao da nije bilo ovog fijaska prije samo par dana... Samo da ta euforija ne splasne...uglavnom, htjedoh pitati: HIV, hepatitisi...zašto sam ja bila uvjerenja da to može biti staro 6 mjeseci? Dr. mi je napomenula za sljedeći pokušaj da ne smije biti starije od tjedan dana. Zna li itko za sigurno ili se dr. zeznula?
Ma 6 mjeseci! Zeznula se garant..
Zeznula se Katka,6 mjeseci je.
gdje bi stigla kad bi svaki tjedan vadila jedne te iste nalaze
ti nalazi vrijede 6 mjeseci
Meni je MPO dr.rekao da je pauza 3-4 ciklusa..
Ja sam cekala 5 ciklusa jer nisam psihicki bila spremna..
Nije 3 mj premalo.Ja sam isla nakon 3 mj u novu stimulaciju.
U mojim godinama ( preko 35) vjerojatno nije premala pauza. Kad si mladji i tijelo burnije reagira vjerojatno je normalno pauzirati bar 6 mjeseci. I ja mislim da cu biti spremna za 3 mjeseca. Vise uopce nemam osjecaj da sam ista radila. Naravno, ako sve bude u redu s nalazima itd.
Milasova, kod tebe sve zvuci dobro zasad. Nek tako i ostane.
Katka,ma mislim da nije rano 3 ciklusa..pogotovo ako se psihicki i fizicki dobro osjecas..
Cak mi je MPO dr rekao da neki lijecnici prakticiraju odmah u iducem ciklusu u stimulirani znaci pauza je samo taj ciklus kad dobis M.iduci si vec opet u stimulaciji..
Ali ipak mislim da je bolje napraviti pauzu 2-3 ciklusa..
Iskreno se nadam da ce ovaj put dobro zavrsiti..zasad sam hladne glave i prolazim kroz stimulaciju bez ikakvih poteskoca..
Hoce li biti problema ako si danas dam injekcije u 18 a dosada sam ih davala u 17?
Imam nekih obaveza i ne bi se htjela pikati u javnom wcu pa zato pitam..
Danas bi trebao biti zadnji dan stimulacije
Uh,ne znam..mislim da razmak ide oko sat vremena..izmedju 17 i 18 sati.Bas sam sad isla gledati u svoje stare papire gdje imam isprinatno plan indukcije.Tako mi pise.
Isprintano,mislimJesi bila na uzv,jel sve ok?
Da i meni tako pise..a ja bi dosla doma oko 17:30 pa vald nece biti problema..ne znam..
Bila sam jucer i zasad je sve ok..
Imamo jednog od 16 mm svi ostali 15..zab.pitati koliki mi je endo..
Ali sutra idem opet pa cu pitat sutra..
Vjerovatno ce sutra biti stoperica i uto punkcija..
Imali smo i jako tesku nesrecu u obitelji pa ne znam kako ce se sve odraziti na daljnji tijek postupka..mozda cemo morati sve js zamrznuti..punkciju moram odraditi za dalje ne znam..
Uh..kako zivot nekad sve iskomplicira. Zao mi je,nadam se da ce sve dobro zavrsiti.
Mislim da ne bi trebao biti problem da si das injekcije do 18 sati,samo nemoj prekoraciti tih sat vremena.
Ako nije štoperica, trebalo bi biti ok. Kad mi je sestra davala upute i raspored za davanje inekcija, rekla je da je ok ako pomaknem malo. Samo je bitno da nije svaki drugi dan i da ne šaram previše, tipa jednom u 8 pa drugi puta u 11 i tako cijelo vrijeme. Ali da ako zbog nečega ne stignem da je ok i da se ne brinem.
Žao mi je zbog obiteljske situacije.
Hvala cure..
I mi se nadamo da ce biti sve dobro iako je situacija preteska..
Bas zakomplicira se preko noci..
Jos mi je i malecki bolestan-ima sarlah tako da nije uopce bajno..
Nadam se da ce suprug smoci snage i uspjeti dati uzorak..on kaze da ce dati sve od sebe..
Evo,danas stoperica u utorak aspiracija..
Nekako sve odradujemo preko volje i tako sam ravnodusna prema ovom postupku..
Nema nam ko cuvati maleckog pa njega moramo povest na aspiraciju pa cu ga ja cuvati 10ak min.dok suprug ne obavi svoje pa ga on preuzima dok ja ne zavrsim..
Uglavnom,endo je 11 mm folikul najveci 20 ostali 18 i 17..
Krv nisam vadila..
Milasova8, gdje si u postupku?
ja ti držim fige, da sve prođe ok i da ovaj ružan period ostane što brže iza vas.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Viđala sam i ranije parove koji bi s djetetom došli u postupak, meni to uvijek bilo simpa.. prekrasno.... znam da vam je teško, držim fige...
Ja vibriram da vam bas malecki donese srecu u ovom pokusaju svojim prisustvom na stvornedanu buduceg brata/seke! Od srca vam zelim da sve prodje kako si zelite. Razumijem te kad kazes da si ravnodusna zbog nesretnih okolnosti koje ste imali. I moj zadnji pokusaj je bio obiljezen tuznim godisnjicama, smrcu i velikom tugom...i isto sam bila cudno ravnodusna i depresivna cijelo vrijeme. Bez gotovo ikakve vjere u uspjeh. Ne znam zasto, ali nisam te osjecaje bila mogla izbaciti niti promijeniti. Mozda smo ga trebali i odgoditi...