Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Katka, ja kakva jesam, ako ima vremena, napravila bih sve nalaze da imamo svjeze. Ali, ja ti ne znam kako funkcioniraju nase bolnice.

Ja danas imam prvi uzv, i ako je sve ok, a vjerujem da je, danas cu imati i datum transfera. Blizi se. Moram priznati da me malo "strah", ali ne neuspjeha vec uspjeha jer mi to zvuci toliko nevjerojatno i daleko. Ono sto mi je nasladje, idemo na go, ostajemo nakon transfera uzivati u neradu i pivama

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, ja kakva jesam, ako ima vremena, napravila bih sve nalaze da imamo svjeze. Ali, ja ti ne znam kako funkcioniraju nase bolnice.

Ja danas imam prvi uzv, i ako je sve ok, a vjerujem da je, danas cu imati i datum transfera. Blizi se. Moram priznati da me malo "strah", ali ne neuspjeha vec uspjeha jer mi to zvuci toliko nevjerojatno i daleko. Ono sto mi je nasladje, idemo na go, ostajemo nakon transfera uzivati u neradu i pivama
    Stvarno se nadam i želim vam da je ovaj pokušaj TAJ...
    Znaš, ja često razmišljam o tome kako bi se ustvari zaista snašla sa trudnoćom i bebom u ovoj fazi života. Mislim.... to je sve što si trenutno želimo, onaj jedan mali dio nas koji nam fali. I teoretski, radimo sve što možemo da to i ostvarimo. Imam tu sreću da već imam jedno dijete iz prvog braka, iako je on već velik. Većina stvari mi se tek zadnjih godina u životu posložila. I sad, kad se ponekad zamišljam kao trudnica ili mama male bebe, bez ikakvog sustava potpore u bližoj okolini, baš me malo i strah. Svega što nose i naše godine, već i u trudnoći, svih stvari koje su drugačije sada nego u vrijeme kad sam rodila prvo...
    Ja ću za razliku od tebe ovaj postupak upravo suprotno. Prošli put sam od prve injekcije do negativne bete bila doma. Sad, naravno ako bude sve ok, mislim raditi cijelo vrijeme i pokušati se distancirati od osluškivanja simptoma. I preranih testova. I strašno, strašno sam uzbuđena već.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •