Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može savjet? Gdje da kupim test i koji? Ljekarna, Mueller, DM? Preksutra piškim pa da odem negdje sutra kupit ga..
    I ovaj je 10 miu osjetljivost

http://www.mojaljekarna.hr/testovi-z...-trudnoce.html

Al kako je vec laura33 napisala za Gravignost Ultra a meni iskreno jedan od najdrazih hcg testica....sada dodje 64 kn....poskupio sa 41 kn na 64 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo cure i mene na odbrojavanju. Da budem iskrena potrebno mi je malo psihološke podrške . Idem u ponedjeljak na fet. Trenutno endometrij 9mm. Nisam još išla na fet, ali mi nikako nije jasno kako to funkcionira bez ovulacije, kako tijelo zna da treba prihvatiti embrij? trenutno sam na estrofemima i utrogestanima, ne ovuliram. I evo savjet za test, iz iskustva sa biokemijskom a i puno negativnih testova, i tako je svejedno koji kupiti. Plus pokazuje i onaj od 15 kn i onaj od 100, a isto tako i negativan, za nestrpljive najbolje kupit na e bayu 20 komada pa testirat svaki dan . Cure sretno svima!

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj laine prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure i mene na odbrojavanju. Da budem iskrena potrebno mi je malo psihološke podrške . Idem u ponedjeljak na fet. Trenutno endometrij 9mm. Nisam još išla na fet, ali mi nikako nije jasno kako to funkcionira bez ovulacije, kako tijelo zna da treba prihvatiti embrij? trenutno sam na estrofemima i utrogestanima, ne ovuliram. I evo savjet za test, iz iskustva sa biokemijskom a i puno negativnih testova, i tako je svejedno koji kupiti. Plus pokazuje i onaj od 15 kn i onaj od 100, a isto tako i negativan, za nestrpljive najbolje kupit na e bayu 20 komada pa testirat svaki dan . Cure sretno svima!
    laine sretno na fetu....
    nadam se da ce se netko iskusniji od mene javiti da ti objasni za fet kod zena bez ovulacije.

sto se testova tice znam da je strašna nedavno napisala da je radila test iz dm-a i pokazivao joj blijedu crticu a beta nalaz ravnih nula bio...i nedavno je jedna cura isto pisala nesjecam se imena pa ako ovo cita neka se javi napravila test i negativan da bi otisla vaditi betu da javi doktoru a beta preko 100....

Pa eto po ovome mislim da nije svejedno koji se test radi....
    Npr. vecina cura zna da clearblue compact nevalja.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Sara79 hvala na korisnim savjetima ma i ja mislim da nije svejedno koji je, zato sam i pitala vas jer pretpostavljam da su neke od vas sigurno vec vise puta bile u nedoumici.. Zelim vam svima uspjeh i plusice i pozitivne bete pa da se kolektivno prebacimo na neku drugu veseliju temu na forumu

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Laine hvala i sretno

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    I ovaj je 10 miu osjetljivost

http://www.mojaljekarna.hr/testovi-z...-trudnoce.html

Al kako je vec laura33 napisala za Gravignost Ultra a meni iskreno jedan od najdrazih hcg testica....sada dodje 64 kn....poskupio sa 41 kn na 64 kn.
    Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •