Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Antony34, sara79, id20, grickavjestica, suncokret19 hvala vam svima davale ste mi snagu kad sam potonula, nadam se da cete i vi biti sve blize svojim srecicama
    Ja sam danas opet pocela s utricima.. Jel normalno da me u trbuhu povremeno reze, probada? Jako me strah, vec preko 4 god cekam na trudnocu i sad me hvata panika da se ne dogodi nesto lose.. Stalno sam u grcu i strah me svakog odlaska na wc.. Izluduje me taj osjecaj kao da cu procurit i tak nonstop ..

aurora079 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Antony34, sara79, id20, grickavjestica, suncokret19 hvala vam svima davale ste mi snagu kad sam potonula, nadam se da cete i vi biti sve blize svojim srecicama
    Ja sam danas opet pocela s utricima.. Jel normalno da me u trbuhu povremeno reze, probada? Jako me strah, vec preko 4 god cekam na trudnocu i sad me hvata panika da se ne dogodi nesto lose.. Stalno sam u grcu i strah me svakog odlaska na wc.. Izluduje me taj osjecaj kao da cu procurit i tak nonstop ..
    čestitam ti, uljepšala si mi ovaj dan! a ja ti iz svog iskustva mogu reći kad su mi nestali svi simptomi znala sam da nešto ne štima.. dok god nešto osjetiš to je dobar znak

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam ti, uljepšala si mi ovaj dan! a ja ti iz svog iskustva mogu reći kad su mi nestali svi simptomi znala sam da nešto ne štima.. dok god nešto osjetiš to je dobar znak
    Bas mi puno znaci da se toliko veselite zbog mene , jednostavno se razumijemo jer sve prolazimo slične muke.. Zelim ti puno srece i da ti se ostvari sve sto zelis u nakracem mogucem roku

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj aurora079 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga aurora, bas mi je zao zbog tvog iskustva :/
    Ali htjela bi reci da to s osjecanjem ili ne osjecanjem simptoma nema veze nikakve..ja sam isto na pocetku trudnoce citala po forumima iskustva zena s missed ab-om i kako su im nestali simptomi prije toga..a kako imam trudnocu koja je poprilicno asimptomaticna, prije uzv u 12 tjednu sam doslovno bila van sebe. Nikakvi simptomi, nista..toliko sam luda bila da sam uvjerila sebe da je beba mrrva, horor cisti.
    Tako da, nemojte brijati na simptome toliko, zbilja dovede do psihoze maltene..
    Posljednje uređivanje od yagoda : 06.02.2016. at 22:22

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj yagoda prvotno napisa Vidi poruku
    Draga aurora, bas mi je zao zbog tvog iskustva :/
    Ali htjela bi reci da to s osjecanjem ili ne osjecanjem simptoma nema veze nikakve..ja sam isto na pocetku trudnoce citala po forumima iskustva zena s missed ab-om i kako su im nestali simptomi prije toga..a kako imam trudnocu koja je poprilicno asimptomaticna, prije uzv u 12 tjednu sam doslovno bila van sebe. Nikakvi simptomi, nista..toliko sam luda bila da sam uvjerila sebe da je beba mrrva, horor cisti.
    Tako da, nemojte brijati na simptome toliko, zbilja dovede do psihoze maltene..
    Ja sam razmišljala identično ko ti, tj natjerala sam se razmišljati tako i slušat doktore dok mi se nije desio sada ovaj missed ab...
    Tako da vraćam se mišljenju koje sam imala i u prvoj trudnoći, treba pratiti simptome, vjerovat svojoj intuiciji i otići na pregled ranije ako se sumlja da nešto nije ok.

Naime ja sam otpočetka imala nekakav čudan osjećaj, nisam se mogla saživiti sa ovom trudnoćom, stalno sam govorila svojim bliskim prijateljima, a i na forumu, da se osjećam čudno, naravno njihova reakcija je uvijek bila da umišljam, nek se opustim, da ne copram i tak...
    Uglavnom, što je neobično za mene, uspjela sam se opustiti i ne razmišljati o ničemu, nisam pratila ni simptome ni znakove koji su ukazivali da nešto nije u redu,, a ukazivali su...kad sam odvrtila film ta 3 tjedna unatrag...

Znači preko noći su prestale mučnine, grudi su prestale biti onako jako bolno osjetljive, veselila sam se čak tome, mislila sam kako je ova trudnoća posve drugačija od prve i tješila kako žene pričaju da im je znalo tako biti. I kako je to super!
    Sljedeće što sam primjetila i što je simbolično, imala sam problema sa jednim upalnim procesom na zubu, neočekivano buklo početkom trudnoće, nikako nismo mogli sanirati taj zub, rekla je dr. da je to zbog uttjecaja hormona, naravno zub se smirio tek kad je beta počela padat, inače bi sigurno bio za vađenje...ali u tom momentu nisam to povezivala, bila sam sretna samo da je riješen i da ne boli više.
    A treća stvar je ta tupa bol u križima sa kojom sam se budila svako jutro sva ta tri tjedna, popustila bi ona, ali povremeno se javljala opet tokom dana, opet sam razmišljala na način da su svakakvi bolovi normalni u trudnoći i opet nisam previše obraćala pažnju.
    A ono što mi je najviše bilo čudno u cijeloj priči je bio trbuh, bez ikakvih bolova, osjećaja rastezanja ligamenata, ničeg....mekan, potpuno bezbolan...

Uglavnom nakon svega mogla bih reći samo da treba pratiti svoj osjećaj, mislim da smo većinom u pravu.
    Strah je jedno al taj grozan osjećaj i misli koji te obuzimaju je totalno nešto drugačije.
    To je uglavnom moje iskustvo.
    Naravno kad sam svima rekla za spontani bilo je - isuse bože ti si cijelo vrijeme govorila....da jesam...jednostavno znala sam da nešto ne štima, ali nadala sam se najboljem.
    Posljednje uređivanje od laura33 : 07.02.2016. at 12:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •