Fuksija-čestitam na super beti!!!!!!
Pak-sretno do neba!!!!!!
I svim ostalim u isčekivanju neka bude pozitivno isčekivanje!!!!
Ja se selim na pdf nakon transfera-jučer jedna 4stanična i jedna 8.stanična kod mene!!!
Fuksija-čestitam na super beti!!!!!!
Pak-sretno do neba!!!!!!
I svim ostalim u isčekivanju neka bude pozitivno isčekivanje!!!!
Ja se selim na pdf nakon transfera-jučer jedna 4stanična i jedna 8.stanična kod mene!!!
Kao što rekoh to je to od mene.
Negativna aspiracija
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cure može mala pomoć ako tko zna. .. danas sam imala punkciju i sestra mi je dala onaj papir za ljekove..piše folacin, duphaston i andol. E sad ja je nisam čula kad mi je govorila ( osamucena od anestezije ) jel to pijem sve do transfera??? Gore sad više nikoga nema da pitam
Dalmatinka, ne znam kod koga si. Ja sam kod dr.Škvorca, i pila sam utrogestan, folacin i aspirin do transfera, a poslije isto to samo što je utrogestan onda išao vaginalno, i tako sve do 11 tjedna trudnoće(ako bude trudnoće)
Jesi dobila kakav papir, tamo bi ti trebalo pisati sve..
Hvala na odg. Da da na papiru samo piše molimo ordinarij sve navedeno
Čuvaj mrve, držim fige na najjace
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cure dali je normalno da nista ne osjecam od stimulacije? Znaci ne osjetim ni jajnike, ni napuhnutost, nista.... Bojim se da necu imati folikule i da nece uspjeti a jos nismo ni poceli posteno???
Zvat ću ja njih Al rade tek u ponedeljka
Vinogradska radi subotom, nedjeljom i praznicima. Rade svaki dan.
Pak i tal-
Jolica-svaka je od nas individua,različito osjeća i podnaša stimulaciju..vjerujem da je to sve samo tvoj neki podsvjesni strah od neuspjele stimulacije.I ja sam se to pitala"kad ću ih osjetiti,da li će što biti od njih,zašto me ne bole,zašto tako jako bole"..Bit će sve ok,držim
![]()
Pozdrav!
Ja sam jedna stara članica koja je imala težak put u mpo i evo nakon svega ostala trudna prirodno,za sad 4 mjeseca trudna
Želim vam svima što manje postupaka i puno bebica
Posljednje uređivanje od lberc : 24.02.2016. at 18:35
Iberc, čestitam!
Ja jutros rozi iscjedak, lagani menstrualni bolovi, moj ciklus je kratak i taman je to to izgleda.
Ne mogu vjerovati, place mi se..
Iberc,vauuuuuu iskrene cestitke!!!!! Ja te se itekako sjecamsretni do kraja!!!
Iberc, i ja te se dobro sjećam..Ajme koje divne vijesti,čestitam ti od srca!
Izgleda da sam još jedino ja ostala u borbi iz onog vremena![]()
Nažalost moram kao i Laura33 javiti tužnu vijest, prije tri dana išla sam na redovnu kontrolu i onda sok. Dovoljan mi je bio izraz lica doktora dok je gledao u monitor, automatski sam se počela tresti. Malo srce vise nije kucalo. Isto kao i Laura33 imala sam los osjećaj već tjedan dana prije, nekako se nisam osjećala trudna, stomak vise nije bio napet već nekako puno mekši. Sve mi je to bilo sumnjivo al čovjek se uvijek nada najboljem. Sestra i prijateljica su me uvjeravale kao ma to se meni samo čini.
Nažalost nije bilo tako, odmah sam ostala na kiretaži. Osjećala sam se kao da mi se cijeli svijet srušio.
Nedostajala su mi dva dana za 12 tjedana, svi su govorili prošla si najkritičniji dio...
Veliko hvala doktoru i sestrama u klinici i njihovoj podršci.
Iberc
Cure cestitam na lijepim betama, ...a ostala velik zagrljaj
Zenii, danas mi je 7dnt.. Kada je implantacija blastociste? Stalno me probada dole nisko.. Nisam danas više imali rozi neko krem (utrogestan i krv).. Nirvana,hval na podršci..
Bojim se![]()
Iberc i ja te se sjećam dobro, prekrasne vijesti i od srca čestitam!!
gipsy jako mi je žao![]()
gipsy, prosla sam istu pricu, samo sam ja bila 10tt.. Odtuguj, i jako mi je zao..
Zvala sam doktora, rekao mi da sad mirujem par dana i odmaram, sutra ne idem radit, mislim i da ne bi mogla, stalno me probada dole, i spojim s vikendom. Rekao da mu se javim sutra kako sam. Super mi je doktorić mojSad imam nekakvu nadu, pogotovo jer nemam zasad nikakav iscjedak. A i tvoja priča Zenii mi daje nadu
![]()
Nirvana, jučer popodne sam imala i jake bolove nisko.. Danas su bolovi prestali al ne smijem se zakasljat ili nagle pokrete radit jer opet zaboli.i hvala bogu danas nemam nikakav iscjedak, osim utrogestana, ali doslovce stalno lezim.. nadam se da ću u ponedjeljak moć na posao.. kako si ti? Kada ćeš betu vaditi?
Cure, moze pitanje, kakvo bi ja bolovanje mogla uzeti a da ne piše mpo, jer skrivamo zasad, ima zatucanih ljudi ko u priči.. ako ne budem bila sposobna za rad, možda nekih tjedan dana bude dosta.. sutra mi je 9dnt i pišnit ću gravignost mini..
Kristinica na doznaci ti se ne može razaznati radi čega je bolovanje, kamoli da je radi MPO-a, ne piše ti po novome nigdje šifra dijagnoze, tako da oko toga ne moraš brinuti.
Ista stvar je bila kod meni...dobila 3 tj nakon transfera, nitko nije znao o čem se radi.
Jedino ima na doznaci faksimil ginekologa, jer oni sada izdaju doznake, ne više opća praksa.
Gipsy - jao mila....![]()
Strašno mi ja žao zbog ovog što se dogodilo, što da ti kažem...sve znaš i sama, eto nažalost imale smo identičnu situaciju.
Uzasna nelagoda mi i sad dođe kad se sjetim tog osjećaja koji me stalno pratio to da nešto nije u redu...iako su svi govorili da umišljam...
Neke utjehe nakon svega baš i nema,i iza tebe je hrpa postupaka, ali eto vrijeme ipak čini svoje pa postaje malo lakše živjet s time i treba to odtugovati, preboljeti i onda si uzet vremena koliko trebaš i krenuti hrabro dalje, nažalost to je bilo nešto na što nikako nismo mogle utjecati.
Hvala draga, znam da je nazalost puno clanica ovo proslo, tek sad znam sto su prolazile
Id20, Sara10 hvala na potpori. Laura33 vidim da ti je i samoj kao I meni ali da si I dalje hrabra I da spremas za fet. Ja isto imam 3 smrzlica ali ne znam koliko moram cekati zbog kiretaze?
To mi je trenutno jedina utjeha ti mali eskimici.
Meni je doktor rekao nakon 3 ciklusa u FET mozemo, tako da mi idemo u 4 ako budu svi nalazi ok, a ti laura vidim da idete u 6.?!
gipsy- draga nema nam druge nego hrabro dalje, loše stvari se jednostavno događaju, obećala sam sama sebi da se neću samosažaljevati niti očajavati zbog svega ovog što mi se izdogađalo. Valjda će se jednom poklopiti konačno sve, pa ćemo imati pozitivan ishod.
Valjda treba i taj faktor sreće u svemu tome, izgleda da nam baš to fali...
id20 - meni je isto doktor rekao da mogu već u 4- 5 mjesecu ako želim, nema nikakve zapreke, ali jednostavno nema mi smisla ni ići iz postupka u postupak bez pauze, odlučila sam dat tijelu vremena da se oporavi i hormonski uravnoteži pa ćemo onda u fet.
Drage moje, jutros test pokazao 2 stupića !! Samo da ne krvarim više i da bude sve u redu. Betu ću vaditi u utorak, to ce biti 12 dnt..
Raspisala sam se po svim temama![]()
Kristinica, super, super, drzim fige za veliku betu!
Kristinica cestitam i drzimoza utorak i veliku betu!
![]()
Ajme Kristinicaaa!!! Cestiiitaaam!!! Samo miruj i dalje i uzivaj! I ja cu u utorak vaditi betu pa cemo vidjeti, za test nemam hrabrosti!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk