Stranica 14 od 41 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala ☺

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo me beta 1346,5

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me beta 1346,5

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo me beta 1346,5
    Wuuhuu! Čestitam!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo me beta 1346,5
    Cestitam!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vatra86 čestitam

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Vatra čestitam i neka bude sve školski do kraja!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vatra,i ovdje cestitje i sretno do kraja!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala moje stare i nove rode!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vatra,čestitam!!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Vatra.. Una... cestitam..i najsretnije

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo da se i ja prijavim na ovu temu...od danas čuvam dvije mrvice jedan 7-staničnii jedan 8-stanični embrij na 3. dan...malo mi je čudno kako mogu biti neparno stanični embriji? ima ih još koje su ostavili do 5.og dana da vidimo hoćemo li imati što za zalediti...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Chiara sretno

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Chiara ti neparnostanicni su fragmentirani, to znači da se embrij ne dijeli kako treba pa se zato događa da tokom dijeljenja gubi stanice pa dobijes trostanicnog, petostanicnog ili 7stanicnog.. sto je vise fragmentacija manja je sansa da ce embrij opstati.. iako se i iz takvih znalo potrefiti..

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara ti neparnostanicni su fragmentirani, to znači da se embrij ne dijeli kako treba pa se zato događa da tokom dijeljenja gubi stanice pa dobijes trostanicnog, petostanicnog ili 7stanicnog.. sto je vise fragmentacija manja je sansa da ce embrij opstati.. iako se i iz takvih znalo potrefiti..
    al ne kužim zašto su ih onda ocijenili kao grade A rekli su da su odlični...zar onda to ne bi trebao biti manji razred zbog te fragmentacije...ništa mi sad nije jasno...

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nisam nikad pratila to ocjenjivanje, iskreno ne znam jesu li ih ikad i ocjenjivali na klinici di sam ja bila..
    Po mojoj logici 7stanicni ne moze biti jednako dobar kao i 8stanicni na 3dan, ovaj 8stanicni je bas kako treba ali kazem, to ne znaci da ovaj drugi ne moze uspjeti, samo je mrvu manja sansa eto jer je doslo do fragmentacije u nekom trenutku.
    Nemoj sada razbijati glavu jer su dobre sanse da jedan od ta 2 upali

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zar ne moze sedmostanicni embrij nastati ako se 3 stanice podijele, a cetvrta jos ne - ulovljen je bas u tom trenutku da jedna kaska?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja prijavim na ovu temu...od danas čuvam dvije mrvice jedan 7-staničnii jedan 8-stanični embrij na 3. dan...malo mi je čudno kako mogu biti neparno stanični embriji? ima ih još koje su ostavili do 5.og dana da vidimo hoćemo li imati što za zalediti...
    Chiara, ne brini. Bubekica ti je napisala. 7-stanični na 3. dan je uobičajeno u jednom trenutku. Rezultat je asihronog dijeljenja blastomera u embriju.

Jesu li ti opisali izgled embrija? Ono tipa-oblik blastomera, stupanj fragmentacije...?
    ~~~~da bude blastica od ostalih. i sretno!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, sretno svima!

Možete li mi napisati koliko se sad u bolnicama čeka na stimulaciju od časa kad se imaju svi potrebni nalazi?

Hvala!

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Prijateljica je bila prosli tjedan na 1. konzultacijama u Petrovoj. Treba napraviti samo nove nalaze hormona i na listi je za ljekove sad u 6.mj ;'(tad bi i krenuli sa stimulacijom).

Sent from my iPhone using Tapatalk

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zar ne moze sedmostanicni embrij nastati ako se 3 stanice podijele, a cetvrta jos ne - ulovljen je bas u tom trenutku da jedna kaska?
    E tog scenarija se nisam sjetila :sramise:

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja najstarija je 7-stanicni treci dan

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Moja najstarija je 7-stanicni treci dan
    ovo me utješilo...hehe

jedva čekam sutra da vidim šta je sa ostalim zametcima hoce li biti što za zamrzavanje...
    kad bi trebala biti otprilike implantacija ako su vraćeni 3. dan...? 6ili7 dan...

inače nemam nikakvih simptoma...osim što piškim često...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

ola curke.
    Daj mi recite jel netko od vas nedavno tj. ove godine uzimao bolovanje po šifri Z31?
    Imala sam malu svađu s giničkom koja tvrdi da po toj šifri se može maksimalno 4 dana. Koliko mi je i dala.
    Što je baš jedan dan manje od 5 dana. Što mi i treba zbog transfera jelte peti dan.
    A koliko ja znam to je šifra za bolovanje do 7 dana. Osim ak se nešto nije promijenilo u zadnje vrijeme.
    S obzirom da će mi na transferu biti relativno grozni i namrgođeni doktor nisam sigurna da li će htjeti napisati preporuku mirovanje taj dan transfera.
    Znam da mi ne treba mirovanje nakon transfera i nije poanta u mirovanju, ali transfer je predviđen u 12 sati što je taman lijepo u sred radnog vremena tako da baš ne mogu na 4 sata otici s posla jer *nešto*.
    A dobiti bolovanje je očito postala znanstvena fantastika.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Joj...znam kako ti je...imam istih problema sa svojom socijalnom ginekologicom.
    Nemaju one razumijevanja za ista...:/
    Ja ti se kod nje redovito moram pozvat na zakon po kojem imam pravo na to i to, drugacije ne ide.
    Tako mi je na jedvite jade dala bolovanje nakon trasfera kad sam bila u jakom hiperu.
    A nakon spontanog kad sam trebala ici na kiretazu mi je rekla da je to rutinski zahvat nakon kojeg se neke zene isti dan vracaju na posao.
    Srecom da sam prokrvarila spontano i da nisam ni morala ici.
    A bolovanje je pisala jer sam rekla da imam pravo na njega onoliko dana koliko je tjedana trajala trudnoca.
    I dobila sam 12 dana...
    Ma fuj, odvratna je.
    Zalosno je sto su takvi ljudi doktori...a jos je i zena....ma strasno.

Uglavnom pozovi se na zakon po kojem imas pravo na odredjeni dan bolovanja i morat ce ti dati.
    A i mpo dr bi ti trebao napisati preporuku, ma pitaj ga, sta te briga, mozda napise bez nepotrebne rasprave.
    A gdje si u postupku?

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Vinogradska.
    S obzirom da sam tamo vec malo duze, znam ih sve, znam im rasporede, znam tko me ocekuje koji dan. :D
    Zadnji puta sam istom doktoru ponovila 5 puta jel mi može napisati mirovanje jer *ispricam razloge* i svejedno ne dobijem niš.
    Onda mi ne napišu folacin u otpusnom pismu pa moram doslovno molit gin da mi to ipak napiše jer čujte zaboravili su. A ne ne, možda ne trebate piti to.
    Ne, moj deda ne treba piti to.
    Sad sam se skompala s jednom tetom u lokalnoj apoteci i onda mi ona da na lijepe oci i upiše sve kaj trebam po preporuci *ime doktora*. Doduše to moram platiti, al bar se ne živciram
    Sad nakon punkcije sam poslala muža s papirom od vg. i od 5 redova na tom papiru 4 glase:
    Molim ordinirati:
    duphaston
    folacin
    andol
    I šta sam dobila? Ništa. Žena mi za stvarno nije ništa od toga napisala. Ajd za andol koji nije na recept.. al ostalo?
    Onda drugi dan zovem. Nitko se ne javlja...
    Treci dan ih napokon dobijem. Kazem kak sam, da boli tak i tak, jel to normalno, pitam za papire za bolovanje i to. Žena mi odgovori, a kaj vi to meni pricate? Zovite ove u bolnicu.

Sva sreca da me u apoteci spašavaju.

Idem iskopati zakon. To je ono nesto bilo u narodnim novinama, jel.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

http://www.hzzo-net.hr/dload/pravilnici/18_01.pdf

Probaj si pogledati tu....ovo je pravilnik HZZO-a.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ma prestrašno kak se ponašaju, sramota!!!!
    Ja sam u Vinogradskoj bila na hitnoj zbog krvarenja i tad sam imala "čast" upoznat dr. Tomića, uglavnom on je vidio da više nema otkucaja i samo je to rekao, digao se i na izlasku prema vani me samo pitao da kad sam zadnji put bila na pregledu jer se radilo o missed ab i izašao vani iz one sobice za uzv.
    Kasnije sam na faksimilu vidjela da je on MPO dr....strašno, nadam se da svi nisu takvi, da su bar komunikativniji, ovaj nije 3 rečenice izgovorio. :/

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

E da
    Jednom se čak i našalio samnom.
    Bila sam u šoku i zbunila se i nisam znala kak da reagiram.
    Pazi razgovor prošli tjedan s biolozima.
    Dan 0: Dobar dan, kak ste, kak se osjecate, evo samo da vam kazem da smo dobili 6 JS i sutra nas nazovite oko 10 da čujete dalje kako napredujemo. Ajde sad se odmorite i čujemo se sutra
    Dan 1: Dobar dan, da da evo ovako 4 ih se oplodilo od toga se jedna već i razdjelila, a ostale smo prebacili na novu kulturu jutros pa ćemo i njih pratiti. U svakom slučaju svi su na broju i pazimo na njih. Čujemo se sutra u 10 da vidimo koje su kvalitete i kad će biti transfer i to.
    Dan 2: Dobar dan, imate 5 JS u diobi, transfer ce biti 5 dan i to je sve što trebate znati. - Ali ja želim znati viš..- Doviđenja. KLIK poklopljena slušalica.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Chiara, meni je na isti dan kao i tebi vraćen 3.dan 6-stanicni.....čekati ćemo betu pa vidit ćemo ishod. Pozitiva u svakom slučaju

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Majjaa prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara, meni je na isti dan kao i tebi vraćen 3.dan 6-stanicni.....čekati ćemo betu pa vidit ćemo ishod. Pozitiva u svakom slučaju
    ajde super drago mi je da ima još netko da se pratimo...
    joj tek je 2dnt para mi da je 5 prošlo....uffff

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

ooleot -zar se on zna i šalit... teško mi je to uopće zamislit....

A što se tiče traženja informacija o tijeku postupka...strašno, kad te danima drže u neizvjesnosti zbog uskraćivanja informacija, to mi je zaista neprofesionalno i nekorektno.
    Ajde bar što se tiče toga mi koji smo u privatnim klinikama u postupcima dobivamo detaljne informacije.
    Mene je moj biolog svaki dan zvao i javljao napredak zametaka i zaista je odgovarao na sva pitanja i objašnjavao sve i odmah rekao što možemo očekivati. Nisam zaista imala nikakvih upitnika iznad glavu.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ooleot mislim da se pravilnik nije mjenjao tako da z31 je 7 dana.. ako treba nek ti da n97 14 dana ili n98 21 dan.. mislim zafrkavaju bezveze...

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

ajde super drago mi je da ima još netko da se pratimo...
    joj tek je 2dnt para mi da je 5 prošlo....uffff
    Chiara, kako su tvoje blastice jesi li zvala?
    I meni vrijeme presporo prolazi....

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Chiara, kako su tvoje blastice jesi li zvala?
    I meni vrijeme presporo prolazi....
    jutros me zvao biolog i rekao da su jučer popodne zamrznute 2 blastociste...ja kažem jel to znači da su dobre on kaze naravno ne bi ih inače zamrzavali...
    smatram da nisu dobre ne bi se ni razvile do tud...kod tebe?

zanima me kako se vi ponašate nakon transfera da li strogo mirujete određeno vrijeme i ako da koliko...?

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

jutros me zvao biolog i rekao da su jučer popodne zamrznute 2 blastociste...ja kažem jel to znači da su dobre on kaze naravno ne bi ih inače zamrzavali...
    smatram da nisu dobre ne bi se ni razvile do tud...kod tebe?

zanima me kako se vi ponašate nakon transfera da li strogo mirujete određeno vrijeme i ako da koliko...?
    To je odlična vijest za smrzliće

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

To je odlična vijest za smrzliće
    Ja mirujem oko pola dana, ostatak kuham, čistim ono što moram, danas sam krenula lagano šetati vani i tako....koliko ti mirujes? Jesi li nervozna?

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja mirujem oko pola dana, ostatak kuham, čistim ono što moram, danas sam krenula lagano šetati vani i tako....koliko ti mirujes? Jesi li nervozna?
    Ej draga nisam stigla prije pisat... Taman stigla doma... Jedva sam cekala... Ja sam mirovala prva 3 dana skroz ono lezala isla na wc i jela... Onda krenula lagano sto sam imala za obaviti i kupit jer sam bila u zg i maloprije dosla avionom doma... Neznam vazda strahujem da moram lezat iako dr kazu da to nema veze zato sam pitala iskustva i misljenje drugih cura... Kad sam ostala trudna prvi put lezala sam prvih 7 dana pa neznam nadam se da nece to sad toliko stetiti iako nisam nista fizicki radila osim setala...
    Danas 5dnt osjecam se super nemam nekih simptoma osim sto tu i tamo osjetim neko probadanje malo bole leda u dnu sise su napete i bole i podrigujem sto inace ne... Ali sve to pripisujem utrogestanima...
    Sto se tice nervoze ovaj out sam skroz ok jedino sto mi vrijeme ide na zivce jer sporo prolazi...ti kako si ima li kod tebe kakvih slutnji?

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ej draga nisam stigla prije pisat... Taman stigla doma... Jedva sam cekala... Ja sam mirovala prva 3 dana skroz ono lezala isla na wc i jela... Onda krenula lagano sto sam imala za obaviti i kupit jer sam bila u zg i maloprije dosla avionom doma... Neznam vazda strahujem da moram lezat iako dr kazu da to nema veze zato sam pitala iskustva i misljenje drugih cura... Kad sam ostala trudna prvi put lezala sam prvih 7 dana pa neznam nadam se da nece to sad toliko stetiti iako nisam nista fizicki radila osim setala...
    Danas 5dnt osjecam se super nemam nekih simptoma osim sto tu i tamo osjetim neko probadanje malo bole leda u dnu sise su napete i bole i podrigujem sto inace ne... Ali sve to pripisujem utrogestanima...
    Sto se tice nervoze ovaj out sam skroz ok jedino sto mi vrijeme ide na zivce jer sporo prolazi...ti kako si ima li kod tebe kakvih slutnji?
    Kod mene nema nikakvih simptoma, već sam se pomirila s tim što će biti, biti će...imam dvije trudnoće iza sebe i simptomi su se počeli javljati tek za vrijeme menstruacije tako da još ima dana do tada...i ne mirujem uopće, sve normalno radim kao i prije koliko je to ispravno ne znam...

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Evo da se prijavim da sam danas krenula sa pikanjem (Menopur).
    Sad krece odbrojavanje..

Sent from my JY-S3 using Tapatalk

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure malo offtopic, ajde skoknite na temu http://forum.roda.hr/threads/90032-P...diplomski-rad-) i popunite anketicu da cura zavrsi svoj diplomski
    Posljednje uređivanje od jejja : 21.04.2016. at 08:13

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se prijavim da sam danas krenula sa pikanjem (Menopur).
    Sad krece odbrojavanje..

Sent from my JY-S3 using Tapatalk
    Sretno Katjuša da bude sve kako treba

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Katjuša sretno i samo hrabro!!

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

hvala cure!

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Pozdrav svima! Nova sam ovdje iako vec danima citam razne teme po ovom forumu. Nakon stimulacije Menopurom dobili smo 3js - 1 cetverostanicna i 2 sesterostanicne i sve 3 vracene 3. dan zbog godina (41). Cekamo betu!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo ga plusic na 10dnt... Presretna sam aujedno me ulovio strah bete da ne bi bilo padanja... Uf stalno neka panika i cekanje...
    Sretno i drugim curamaaaa

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cestitam Chiara i cekamo i dalje lijepe vijesti!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Yarmmai prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitam Chiara i cekamo i dalje lijepe vijesti!
    Hvala sutra idem vadit betu pa cemo biti sigurniji... Nadam se nekom lijepom broju iako me strah lovi...

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

chiara ima li novosti?

ja idem u petak vaditi betu. Meni je ovo prvi postupak al zbog godina (skoro 41) nemam baš puno vremena. Vraćene su mi 3 oplođena embrija na 3. dan (jedan četverostanični i dva šestostanična). I nemam nikakvih simptoma... samo sam nervozna al to razumljivo.

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

12dnt beta 213,50 jeeeee

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •