Citiraj LemonK prvotno napisa Vidi poruku
Ooleot, ista stvar kod mene, jučer bila na punkciji i jedva dočela otpusno pismo, dok su druge cure stajale u hodniku, ja sam jedva sjedila (doduse, one su sve imale do 2 js, a ja 8 pa je mozda stvar toga), dok sam dosla doma jedva izisla iz auta do kreveta, i danas tek nesto bolje.... mislim da svatko drukcije reagira i podnosi to...
nisam sigurna koliko bi trebala bit pauza do feta, cini mi se dva, tri mjeseca...ali ovo i moj prvi ivf pa će ti druge curke znat reći bolje....ulg ja bi čekala dva, do tri mjeseca, jedino ako dr ne kaze duze iz nekog razloga..
Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
Hvala!! I doktorica je potvrdila da ga slobodno koristim. Jesam isplakala noc za nista, ali neka, ovo je super varijanta
Evo update. Izgleda da je Gonal ipak bio za baciti jer nije bio na odgovarajućoj temperaturi. Od 6 antralnih folikula i bar 5 očekivanih js sad imam samo jednu js, kao u prirodnjaku sa svih 225 jedinica Gonala i suprefact sprejem. Malo je reći da sam u komi, ali šta je tu je. Idemo dalje s tom jednom, ako dođemo do transfera to će biti svjetsko čudo.