Stranica 19 od 41 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure kada sam zvala sestru u svojoj bolnici rekla je da mi sad ne treba nikakva uputnica...dali ste i vi tako? Znaći rekla je da vrijedi ova iz 3.mj ove godine.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Čestitke svim novopoečenim trudnicama i puno sreće svima nama koji krećemo u nove postupke!
    Ja čekam da dobijem M, pa krećemo u 2. postupak.

Jolice, uputnica D1 ti vrijedi godinu dana

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bluebella žao mi je za tvoj gubitak, što se dogodilo ako mogu pitati?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella žao mi je za tvoj gubitak, što se dogodilo ako mogu pitati?
    Trudnoca je bila uredna, super sam se osjećala bez i jedne komplikacije, sa 16tt sam pocela osjećati lagana nepravilna stezanja,ali mi se mali razbolio i vodila sam ga doktoru, pa vaditi krv, bris grla i cijeli dan brinula o njemu i skidala mu temp. Nekako sam zanemarila bolove koji su se pojavljivali povremeno jer sam dva dana prije bila na pregledu i sve je bilo ok. Oko 3 ujutro sam se pobudila, stavila mu cepic jer je gorio od temp i otisla na wc, kad sam sjela odjednom je pocela ici krv skupa s plodnom vodom. Kad sam dosla na hitnu bebi je jos srce kucalo, phd nalaz koji sam dobila prosli tjedan je pokazao da je beba bila bez malformacija. Brisevi su svi bili cisti. Curicu smo trebali dobiti. Nema odgovora zasto se desilo to sto se desilo
    Pisala sam tu na temi trudilice za drugu bebu sta je sve bilo...

Sad pokušavamo opet prirodnim putem, pa mozda uspijemo. Ovaj tjedan idem raditi pretrage koje su mi preporučili, iako sve te pretrage sam u sklopu mpo-a vec radila (trombofilija, imunologija, koagulacija)..

Tebi draga zelim sreću do kraja

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bluebella, jako mi je žao... Ne mogu ni zamisliti kako je to sve proći...
    Sretno dalje!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Cure, molim pomoć. Pratim vas na forumu i stvarno ste mi do sad dale dosta odgovora čitajući, obzirom da se nalazim prvi puta u postupku. Danas mi je 7dnt,vraćene 2 blastociste-5dan- Fet.Kada mogu najranije izvaditi betu? Rekli su mi cca 14 dana. Sto mislite dali bi bilo pametno ici vaditi 9dnt-10dnt?

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hej! Ja sutra idem na punkciju, pa me malo strah, ne toliko bola vec kako ce to sve uspjeti. Jer od pocetnih 5 folikula sam jucer imala samo 1 koji je narastao na 17 i jos 2 manja od 12 i 13 na koja bas ne racunamo. Doktorica je rekla da zbog tog jednog moramo sad da ne bi pukao, jucer sam u 21:30 uzela stopericu.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sljokice kako to da se folikuli nisu razvili? Sta si uzimala za stimulaciju?

Ja sam danas dobila M, tako da krece moj 2. ivf...sutra cu si dat elonvu, pa da vidimo...

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Uzimala sam klomifen po 2 tablete 3-7 dan, pa nakon toga menopur 2 ampule 8-9 dan, pa 10. dan 3 ampule i nakon tog je bilo ovo stanje sto sam pisala. Ne znam zasto kod mene je uvijek tako problematicno postici zrele folikule.
    Sretno mimsi u tvom postupku!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimsi, ja sam uzimala elonvu u dva postupka i dok je odusevljen njom..a i ja piknes se samo jednom a djeluje nekoliko dana..izlucuje se postepeno (odnosno njeno djelovanje se povecava..kako da objasnim?)..to mi je super, da se ne moram pikati svaki dan..a na kraju je rast js ujednačeniji jer nema oscilacija kao što ima sa drugim injekcijama..

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sljokice, da, steta... Nemam bas iskustva s takvom vrstom stimulacije, no iskreno se nadam da ce ta jedna koju imas biti dobitna!

E da,da, Fuksija, zato mi je dr.i dala sad elonvu. U prvom ivfu sam imala gonale koje sam pikala svaki dan, bilo 6 stanica al ocito nisu bile ujednacene (oplodilo se 4, dva trodnevna vracena, dva nazslost propala jer nisu bili za zamrzavanje). Nadam se da ce sad bit bolje!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimsi, bit ce sigurno! Drzim fige

Jedino sto ju ja kupujem a dosta je skupa (oko 3000kn) Ne znam da li ti dobivas od bolnice ili kako?
    Posljednje uređivanje od fuksija : 13.10.2016. at 11:30

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala ti! Sretno i tebi!
    Ja ju dobivam od bolnice jer sam u postupku preko hzzo-a.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Danas prva fm na 6.dc. Imam 3 folikula (dva od 14mm i jedan od 11mm). Malo sam u bedu jer sam ocekivala ujednaceniji rast (elonva)...i da li to sad znaci da je to to ili ima sanse da ih bude jos? Ja sam nekak shvatila da ih elonva u isto vrijeme potakne i da ravnomjerno rastu, zato pitam.
    Fuksija? Ostale cure s iskustvom? Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Prema svom iskustvu, ne bude ih vise..kako ti kaze na pocetku,to je to..mozda jos koji stigne al kod mene to bas i nije bio slucaj..ja sam ih znala imati 4-5 tako da ti to ni nije jako strasno..meni doktor uvijek kaze da je potreban samo jedan, onaj pravi i da nije bolje ako ih ima 10-15 svakakvih, potreban je samo jedan dobar drzim fige!
    Mimsi, a gdje ti ides?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

E...da, tak sam i mislila. Idem na Sv.Duh. danas mi je uveden cetrotide, al dr. je spominjala jos nesto od preksutra, mozda puregon il tak nest, nisam sigurna.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mislim da je elonva meni bila umjesto puregona..ali sam uz puregon znala dobiti orgalutran, pa ces mozda to dobiti?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Stvarno ne znam....sve je islo nekak na brzinu i nisam uopce skuzila sto su mi rekli. Vidjet cu preksutra.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Evo i mene, podigla lijekove...dobila novi protokol..u ovom ciklusu startam sa bemfolom. Prije toga sutra moram ponoviti tsh jer mi je 3,77 iako u prvom postupku nitko nije obraćao pažnju na to. Ovaj put mi je dr rekao da mora biti ispod 3 za postupak. I tako nadam se da će sutra nalaz tsh biti ispod 3 da mogu krenuti čim dođe menga sa bockanjem.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jolica, baš čudno da nitko nije reagirao na tsh, ja sam imala 2,50 pa su spuštali ispod 2. Meni je bilo mrsko pit opet hormone pa sam googlala i išla po drugo mišljenje i ispalo je je zaista najbolje za trudnoću imat tsh ispod 2. ( što ne znači da ne možeš ostat trudna sa više). Držim fige da možeš što prije krenut u postupak. Btw meni je uspjelo s bemfolom
    Posljednje uređivanje od laine : 18.10.2016. at 07:59

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Drage sve,

nakon što keksanje nije urodilo malim keksima, došlo vrijeme da vam se i ja nakon dugotrajnog virkanja pridružim. Obavili smo sve pretrage (ja povisen AMH i androgeni hormoni što upućuje na PCOS, MM sve ok), doktor nam je preporucio klomifene i ciljane odnose sljedeća 3 ciklusa pa ako to ne upali mijenjamo taktiku. Upravo sam počela piti clomid i pokušavam se nadati najboljem. Doktor je izuzetno optimističan što se za mene ne bi moglo reći Moje prvo odbrojavanje samo što nije počelo.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jedva čekam 16h da vidim nalaz...nadam se da je tsh bolji i da ću moći u postupak. Laine drago mi je ćuti da si uspjela sa bemfolom, znam još par cura kojima je uspjelo...e sad dali je do lijeka ili se eto baš tako poklopilo...kako god držim fige i sebi da upali sa bemfolom.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jolica, što kaže nalaz?

Ja sam bila na bemfoli. Nisam baš nešto zadovoljna brojem js u odnosu na moj AMH, ali mislim da je protokol bio dosta blag. Dobila sam 2x225, onda u sredini 150 i zadnja dva po 75.
    Uglavnom, ja sam imala užas nuspojave, koje su trajale cca 5 -7 dana, da bi onda samo nestale odjednom - odnosno, nestale su kad sam počela manijakalno piti sport sokove i valjda nadoknadila nešto što mi je nedostajalo.
    Uglavnom, vidjelo se 8 js, dobila 6, 4 valjale, 2 oplođene. Ali, ono što moram reći je da su vrlo ujednačeno rasle i mislim da bi stimulacija bila ful lakša da sam odmah krenula sa tim sokovima užasni su i mrzim ih, ali eto.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Jolica, što kaže nalaz?

Ja sam bila na bemfoli. Nisam baš nešto zadovoljna brojem js u odnosu na moj AMH, ali mislim da je protokol bio dosta blag. Dobila sam 2x225, onda u sredini 150 i zadnja dva po 75.
    Uglavnom, ja sam imala užas nuspojave, koje su trajale cca 5 -7 dana, da bi onda samo nestale odjednom - odnosno, nestale su kad sam počela manijakalno piti sport sokove i valjda nadoknadila nešto što mi je nedostajalo.
    Uglavnom, vidjelo se 8 js, dobila 6, 4 valjale, 2 oplođene. Ali, ono što moram reći je da su vrlo ujednačeno rasle i mislim da bi stimulacija bila ful lakša da sam odmah krenula sa tim sokovima užasni su i mrzim ih, ali eto.

Hvala Bogu pao je tsh na 3,0 tako da ću krenuti u postupak...sad samo da menga dođe.. Ja sam dobila za početak 300 jedinica. Nadam se boljem rezultatu nego sa gonalom. Od gonala sam dobila 7 folikula-2 jajne stanice-1 odmah odumrla a jedna se oplodila. Sybilla ti si isto u vg ako se ne varam

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Super Jolica, baš mi je drago kad otprilike očekuješ mengu?
    Jesam, jesam, i ja sam u vg možda se i vidimo tamo!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Super Jolica, baš mi je drago kad otprilike očekuješ mengu?
    Jesam, jesam, i ja sam u vg možda se i vidimo tamo!
    Menga bi trebala sad kroz 2-3 dana... Nadam se da će biti točna pa da krenem u drugi postupak . Daj mi reci kakve si to sokove pila dok si bila u stimulaciji?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mislim da ne smijem reklamirati pa reći točno, ali radi se o izotoničnim napitcima koji nadoknađuju elektrolite nakon sporta. meni je ful tlak padao, konstantno sam se znojila, dehidrirala bi 10 min nakon što sam se napila vode, ova čuda su me spasila. ideju sam dobila slučajno - ovdje na forumu sam naletjela na nekog tko je to spomenuo, i na stranim forumima vidjela da žene spašava.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sybilla možeš slobodno i u inbox, čisto da znam ako mene uhvati...iako obzirom na moj nizak amh mislim da je to nemoguća misija..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Imaš i pp znam da je niski amh loša vijest, ali to ne mora značiti da se ta jedna ili dvije neće primiti

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Danas na fm 8 dc i dalje su tri folikula (dva su narasla za 1-2mm a jedan je isti kao i prekjucer 14mm). Od sutra pikam puregon. Jel to znaci da bi ih moglo bit jos? Stalno se tome nadam...

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mimsi - Ne možeš znati točan broj do samog dana punkcije. Može biti 1-2 gore i dolje.

Ja sam 14dc, moj folikul 26mm i ne puca, sunce mu! slušam "ma danas će ovulacija" od ponedjeljka

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Uh...nadam se da ce biti gore ili bar isti

Sybila, bome dobra igra živaca..držim fige da bude što prije!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Stigla i moja menga..od sutra startam sa bemfolom..nadam se boljem uspjehu nego zadnji put

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

na svu sreću nisi predugo čekala doći će punkcija brzo, vidjet ćeš.

u međuvremenu ja sam se nečega sjetila. Moja priča polip-ugrušak-polip-ne znamo...sjetila sam se da sam prije cca 8-9 godina bila na UZV na sv.Duhu, išla sam na c.doppler. Oni su tada napravili neku frku jer su nešto vidjeli na cerviksu, skupilo ih se 5 oko mog uzv, doslovno su telefonima zvali kao "dođi vidjeti". Kao nikad tako nešto nisu vidjeli (to prečesto čujem kod doktora ). Zaključak je bio da je nekaj čudno s cerviksom, napravit papu da se vidi jel u pitanju rak, a ako nije onda sam imam čudan cerviks koji će otežavati stvari u budućnosti. Nitko to nikada ni prije ni poslije nije vidio, pretpostavljam da se vidi baš na c.doppleru. Ja sam na to u potpunosti zaboravila, sad me samo prosvijetlilo mislim da će na transferu biti zabavno.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Uh Sybila, to bi svakako trebala napomenuti doktoru..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Da, planiram sutra doći ranije i tražiti razgovor s doktorom prije transfera, ispričati, pokazati slike i nalaz taj (iskopala sam ga negdje). Za svaki slučaj postim od večeras ako će biti anestezije

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure mene zanima kada dođe dan punkcije i transfera dali imamo pravo tražiti svog dr koji nas je vodio kroz postupak većinu folikulometrija ili mora to odraditi baš onaj koji se zatekne gore taj dan?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Transfer nije uspio. Pokusali na zivo, nije islo, uspavali me...i opet nista. Cekam dr da mi dodje objasniti.
    Lezim i placem.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ajmeeee draga Sybilla jako jako mi je žao... Drži se, šaljem puno

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sybilla, zao mi je!!!
    Javi svakako sto kazu doktori...pa mora bit neko rjesenje valjda!jooooj

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

hvala

ajme cure koliko je krvi bilo
    sad kad sam posve budna...prvo je krenulo na živo. doktor pokušavao, dilatirao, pokušao proći - ne ide. pa onda s novim kateterom. ne ide. sestra, biologinja idu uokolo, traže druge katetere, ne ide. niti s najmanjim. mene svo to vrijeme boli i postaje bol sve jača, zgrčila se ali čitava. toliko me boljelo da me boljelo i vađenje spekuluma kad je odustao napokon.
    čekala anesteziologa, pa ajde opet. buđenje u sobi, sestra kaže ništa. uzak i baloniran cerviks, a polip se ispriječio i ne ide. ne znam jel ga pokušao čupati van ili što, ali teklo je iz mene ful. sva sreća ponijela rezervne gaćice, vlažne maramice sve potrošila, prala se dodatno i vodom i maramicama

iskreno mi je i drago da nije uspio kad je to toliko traumatično bilo, sumnjam da bi se primili na to.
    embrije će pustiti do blastociste i onda smrzavati, držite fige da se održe.
    idem sljedeći tj na dogovor, pa onda na histeroskopiju. ne znam znate li kolike su liste čekanja u vinogradskoj za histeroskopiju?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ajmeee, covjece...pa sta sve zena mora izdrzat i proc, uzas..
    Nadam se da neces dugo cekat histeroskopiju i da ce embrijici bit jaki!
    Sretno!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Jooj Sybilla djelimo istu sudbinu. Sad sam ponovno u postupku i kad ovo citam sjetim se svog transfera. Iskreno ne pada mi na pamet dozvoliti ovaj put istu stvar. Transfer dolazi u obzir samo uz anesteziju. Moja mrva se nije zadrzala zbog soka i izmucene maternice od pokusavanja na zivo.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sybila i Jolica, tako mi je zao da morate to prolaziti
    Sybila, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo..sve mi je cudno da nema nekog nacina da se to rijesi..zar je to tako tesko? Stvarno, koliko muke treba proci da se dode do djeteta

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Prijavljujem punkciju danas, bilo 4 stanice koje po rijecima dr. "nisu lose"... Ne znam kak bi to shvatila...al sta je, tu je

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimsi, to je ok ja sam naucila kroz ove postupke da nista nije sigurno cak i kad je sigurno, i kad mislis da ne bude ok, bude...tako da, hrabro naprijed!
    Ja sam imala odlicne embrije, prekrasan endometrij, bez dijagnoza oboje pa nikako uspjeti..sad neki prosjecan embrij i uspjelo...eto..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hej curke, hvala na podrsci zapravo mi tek danas sjeda na mjesto sto se izdogadjalo...ne osjećam se bas najbolje kako ste vi? Jelice kako ide s pikanjem?

Jedna dobra vijest je da su moji graskici opet smrznuti, jedan je blastica, a drugi morula.

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Sybila- jesu li embriji došli do blastica? ako sam dobro pohvatala ti embriji su već bili smrznuti i sad kad dođu do blastica će ponovo biti smrznuti?

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

ahahah, ja pitam a ti odgovaraš u istom trenutku Bravo na malim borcima!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sybila znam sve kako se osjećaš, prošla sam to prije pola godine... Pikanje za sada ide ok, sutra imam prvi uzv pa čemo vidjeti. Nadam se da se barem nešto događa... Kako postupak odmiće tako sve više razmišljam o transferu i užasno me strah da me nitko neće poslušati i uvažiti moju molbu za anestezijom a ja na živo više ne pristajem... Jednostavno mislim da maternica nije bila toliko izmućena da bi moja mrvica i prvi put ostala uz mene, ovako je sve otišlo k vragu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •