Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

šljokice žao mi je
    mimsi - prvo - žao mi je zbog komplikacija drago mi je da nije nešto opasnije i mislim da se ne trebaš brinuti, budu oni dobro. i ja sam bila tužna zbog smrzavanja, da bi čak i preživjeli smrzavanje, odmrzavanje, rasli i opet smrznuti - i mislim da će biti dobro i dalje. Mene su cure tu tješile da FET ima nešto bolju uspješnost, pa eto možeš se voditi i tom mišlju. glavno da se ti sad odmaraš i oporavljaš, a smrzliće će staviti u maternicu veselu i odmornu.

Što se tiče bolovanja - bullshit. Dakle, ja sam bila na bo od prvog dana injekcija, do dana transfera kad se odlučilo da ga neće biti. Moj gin ni a nije rekao, čak MPO doktori nisu pisali mirovanje, stvarno ga moram pohvaliti, a zakon bolovanje pokriva u potpunosti. Tako da - ako nedajbože budeš opet morala na punkciju (ali nećeš) - traži bolovanje i ne daj se!

Ja sam evo obavila pregled/dogovor za dalje. Dr.koji me vodi cijelo vrijeme (ne onaj koji je radio transfer) kaže da se ET treba raditi uz UZV, da on jako dobro zna kakav je moj cerviks, pokazivao mi je na ekranu kamo treba ići i on će raditi transfer. Radit ćemo prvo probni 10d sljedećeg c, pa ako bude sve ok onda idemo u normalni. Ne bi me na operaciju, smatra da ne treba. S obzirom da mi ovaj drugi dr.poslije transfera nije ništa došao reći, tek sam danas saznala da onog polipa definitivno nema unutra, to je samo moj cerviks. It's just me
    I tako se moja saga nastavlja

ps. moram reći jednu stvar, cure moje...uza sve te pretrage, uzv, pa onda naravno gljivice prije m (jer tako moje tijelo funkcionira)...nema hopacupa već dva mjeseca. činjenica da si nismo međusobno glavu odgrizli od frustracija me fascinira. to je jedna nuspojava na koju te definitivno ne pripreme
    Posljednje uređivanje od Sybila : 27.10.2016. at 16:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •