Stranica 20 od 41 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Yarmmai - da, tko bi rekao da je bila sreća da su ih prvo smrzavali na tri dana - sada su se mogli još malo razjačati do ponovnog smrzavanja drže se mali, to su na maminu stranu obitelji

Jolice, žao mi je zbog svega što si i ti prošla. Reci odmah sutra na UZV što misliš i kako želiš da se postupa. Tebi nisu ponudili histeroskopiju da vide zašto je problem u transferu i eventualno malo očiste ako ima što za očistiti?
    Inače, imaš ovdje negdje temu o traumatskim transferima, ako ju već nisi našla. Ima nas više ali ima i lijepih priča!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala ti na ohrabrenju, @fuksija!
    Ma malo me to zbediralo jer sam zadnja 3 i pol mjeseca trosila vise preparata za poboljsanje kvalitete jajnih stanica, pa sam ocekivala da ce biti bas, bas super...
    Ali dobro,da,moram biti pozitivna i nadati se najboljem

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Mimsi puno srece na punkciji! Meni je samo 1 bila zrela, vratili su mi ju 3.dan 5st i sad cekam. Moramo misliti pozitivno

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala ti puno, sljokice! Sretno i tebi, neka se mrva dobro uhvati i ne mice 9 mj.
    Moja punkcija je odrađena, cekam sutra za vijesti o transferu.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure, transfer u četvrtak. Oplodile se 3 od 4. Sretna sam i molim Boga da sada rastu i pravilno se dijele!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure ja sam danas bila na prvom uzv. 6-ti dan ciklusa i dr vidi samo 3 folikula

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jolice30, ne mora to biti krajnji broj. Ja sam u prošlom postupku krenula s 2-3, a završila na 6 jajnih stanica. Tako da...stigen još svašta biti

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jolice - tek je krenulo, čekaj kako će dalje ići kako je prošao razgovor?
    mimsi

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Hvala cure, vidjet cemo u petak sta ce biti. Sybila gore proslo sve ok, bio je dr.K i rekao da nema problema za transfer, kada se to priblizi da samo napomenem da idemo uz anesteziju.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sljokica, puno srece

Mimsi, super postotak, drzim fige!

Jolica, drzim fige da ih bude jos

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala cure! Nadam se da su svi još živi i jedva čekam sutra.

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala!
    Sretno sutra mimsi! Jolica sam nek rastu!
    Ja sutra piskim test, bas me strah...

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala šljokice, želim ti plus sutra!

Cure, mene nekak danas baš boli trbuh dolje...ne znam jel to ok. Jučer i prekjučer sam osjećala dos lijevi jajnik i ok, mislim da je to normalno nakon punkcije. Al danas tak neka tupa bol u doljnjem trbuhu..i dok hodam mi je onak osjetljivo i bolno. Zadnji put mi nije bilo tak. Nadam se da sutra neće biti problema na transferu... Šta mislite?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Neće bit problema,ne brini.svee je to "normalno"

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Je, ja sam imala najčudnije senzacije i bolove, ne brini sretno sutra i javi kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sad sam stavljala utrogestan i napipala nesto jaaako nateceno! Upravo "to" me boli..kad sjedam, dizem se i hodam.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Hmmmm...jel to možda neka cista ili hematom nastao na mjestu uboda za punkciju? jesi mjerila temperaturu?
    Posljednje uređivanje od Sybila : 26.10.2016. at 23:20

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mislim da ću vrlo brzo zaspati, ne znam hoćeš se javiti, vidjeti. Ajde molim te samo izmjeri temperaturu, i ako je visoka - pravac na hitnu, nemoj čekati jutro! Ako se bol pogoršava - isti postupka. Pogotovo ako to naotečeno tipa počne curiti, smrditi ili bilo što slično. Ja vjerujem da je možda samo neka čudna reakcija i da nije nikakva infekcija, ali znam kroz što sve prolazimo i koliko nam je tijelo izmoždeno, ništa nije isključeno.
    A prije transfera sutra, to i sama znaš, prvo na pregled pa će oni vidjeti.
    Žao mi je što te boli

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Test negativan

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

sljokicaa, koji ti je to dnt? koji test ti radila? Kad je beta? Nemoj prerano brinuti.

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

mimsi- kako si?

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

11dnt 3-dnevne js, rekli su mi tak da testiram. A neki unitest sam radila. Al pila sam jako puno vode jucer pa ne znam jel mozda to utjecalo na urin. Budem zvala nakon posla da vidim sta dalje.

Mimsi ima li kakvih novosti?

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sljokica drzim fige da je lazno negativan javi popodne!
    Mimsi di si nam?

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo cula sam se s njima, kazu da je sad vec trebalo biti pozitivno i da znaci nije uspjelo. Sad 1 ciklus pauze, pa ponovno.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Evo me, cure, hvala vam na brizi, nisam stigla prije pisati.
    Šljokice, jako mi je zao! Odtuguj a onda glavu gore i u nove pobjede!
    A ja...joj cure, znaci sinoc sam zaspala u tim bolovima (Sibila nisam vidjela poruku, sorry), jutros i dalje isto..otisla u Zg na transfer. Prvo me dr.pregledala, ja joj opisala bolove i kaze ona sve ok, ne vidi nist povecano ni zadebljano (a ja sam to osjetila opet ujutro dok sam stavljala utrice) i da smatra da moze transfer.endometrij prekrasan, imamo dva lijepa osmostanicna embrija. Ja onak nesigurna, reko dobro, vi znate najbolje i izadjem u cekaonu. Potom me zovu opet i dr.i biologica, opet detaljni pregled na kojem utvrdjuju povecane jajnike i neku tekucinu...i jos nesto mrmljaju. Predlazu ipak da sutra zamrznu embrije i da ja odmirujem te da transfer ostavimo za sljedeci ciklus. Odmah sam se slozila s tim jer se stvarno ne osjecam dobro. Kazu da sam trebala mirovat poslije punkcije (iako to nisu napisale u nalazu) a meni moj gin ne da bolovanje..kao moze tek poslije transfera..one valjda mislile da nema potrebe pisat, ne znam, gotovo sad. Uglavnom, molim se da moji borci prezive zamrzavanje i odmrzavanje, na bolovanju sam dva tj. I slj.ciklus transfer..ako bude sve ok.

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

sljokica - zao mi je
    mimsi - mislim da je to dobra odluka. Tebi želim brzi oporavak i da slijedeći ciklus, transfer i ishod budu uspješni.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

šljokice žao mi je
    mimsi - prvo - žao mi je zbog komplikacija drago mi je da nije nešto opasnije i mislim da se ne trebaš brinuti, budu oni dobro. i ja sam bila tužna zbog smrzavanja, da bi čak i preživjeli smrzavanje, odmrzavanje, rasli i opet smrznuti - i mislim da će biti dobro i dalje. Mene su cure tu tješile da FET ima nešto bolju uspješnost, pa eto možeš se voditi i tom mišlju. glavno da se ti sad odmaraš i oporavljaš, a smrzliće će staviti u maternicu veselu i odmornu.

Što se tiče bolovanja - bullshit. Dakle, ja sam bila na bo od prvog dana injekcija, do dana transfera kad se odlučilo da ga neće biti. Moj gin ni a nije rekao, čak MPO doktori nisu pisali mirovanje, stvarno ga moram pohvaliti, a zakon bolovanje pokriva u potpunosti. Tako da - ako nedajbože budeš opet morala na punkciju (ali nećeš) - traži bolovanje i ne daj se!

Ja sam evo obavila pregled/dogovor za dalje. Dr.koji me vodi cijelo vrijeme (ne onaj koji je radio transfer) kaže da se ET treba raditi uz UZV, da on jako dobro zna kakav je moj cerviks, pokazivao mi je na ekranu kamo treba ići i on će raditi transfer. Radit ćemo prvo probni 10d sljedećeg c, pa ako bude sve ok onda idemo u normalni. Ne bi me na operaciju, smatra da ne treba. S obzirom da mi ovaj drugi dr.poslije transfera nije ništa došao reći, tek sam danas saznala da onog polipa definitivno nema unutra, to je samo moj cerviks. It's just me
    I tako se moja saga nastavlja

ps. moram reći jednu stvar, cure moje...uza sve te pretrage, uzv, pa onda naravno gljivice prije m (jer tako moje tijelo funkcionira)...nema hopacupa već dva mjeseca. činjenica da si nismo međusobno glavu odgrizli od frustracija me fascinira. to je jedna nuspojava na koju te definitivno ne pripreme
    Posljednje uređivanje od Sybila : 27.10.2016. at 15:05

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

I ja mislim da je dobro da pricekamo, da. Hvala vam, cure. Sad cu odmarat i nesekirat se...
    I ja se tjesim nesto vecom uspjesnosti FETa, Sybila. Ma ovi tvoji su stvarno pravi borci! To ce bit neki wunderkindi Jako mi je drago sto ipak ne moras na operaciju, a sljedeci ciklus ce ubrzo i bit ce sve ok.
    A bolovanje..ma sta da vam kazem, ovaj moj gin je bas neki....da ne kazem sta. Vec smo se jednom nest zakacili oko bolovanja. Al danas ga je dao bez beda, malo mu se upalila lampica,izgleda.
    A hopacupa...da, razumijemo se u potpunosti!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Joj, sto se tice tog hopacupa, mi postimo vec duuuugo

A za transfer, pa meni ga uvijek rade uz uzv, zar moze drugacije?

Mimsi, dobra ti je odluka, odmori se i vidjet ces da ce ti se FET primiti

Sljokice, zao mi je ali bit ce!

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Sybila - koji ti je doktor bio na transferu a koji je ovaj drugi. Ja sam isto u VG.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Meni danas puno bolje! Jucer sam stvarno cijeli dan provela pred tv-om i isplatilo se. Danas vise nema jake boli u trbuhu, samo mrvicu boli. I lijevi jajnik dost osjetim. Doslo mi je da jutros zapalim za Zg na transfer, al reko ajd necu da me jos tam ne gledaju cudno,haha..a na bolovanju dva tjedna!
    Naravno da sad samu sebe mucim uspjesnoscu feta Imam sam ta dva smrzlica od 4 dana, valjda ce prezivjet odmrzavanje...joooooj, dajte mi koju pozitivnu, pliz!

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Mimsi, evo pozitive, vraćen mi je jedan smrzlić, u srijedu beta 470, danas 1270

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Mimsi, evo pozitive, vraćen mi je jedan smrzlić, u srijedu beta 470, danas 1270
    Aaaaa bravo čestitam! !!!!!Da te pitam ti si nedavmo imala kiretazu jel bila u opcoj ili lokalnoj anesteziji?mene ceka u ponedjeljak.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Željkice, žao mi je što nije uspjelo. Imala sam kiretažu s lokalnom anestezijom i bilo je bezbolno, a kraj mene je bila cura koja je inzistirala na općoj i dobila je.
    Nadam se da će sve proći dobro, želim ti brzi oporavak.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jao Zenii suuuper!! Cestitam!!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Danas odradila uzv...nekako to sve kilavo ide...imam 3 folikula, narasli su sa 7 i 8mm na 9mm i jedan na 11mm... Šta uopće očekivati od toga svega??

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Zeni, na koji dan su ti te bete?

Mimsi, FET je puno uspjesniji..meni se od dva puta oba uspjela..

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

[QUOTE=fuksija;2928686]Zeni, na koji dan su ti te bete?

...QUOTE]

12dnt i 14 dnt

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Željkice, žao mi je što nije uspjelo. Imala sam kiretažu s lokalnom anestezijom i bilo je bezbolno, a kraj mene je bila cura koja je inzistirala na općoj i dobila je.
    Nadam se da će sve proći dobro, želim ti brzi oporavak.
    I meni ce bit u lokalnoj a tako me strah,nadat cu se tvojoj kiretaza.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jolice30 mislim da je najbitnije da oni rastu...a punkcija ce ocito biti nesto kasnije.

Ma sto se FETa tice, mene je samo strah tog odmrzavanja, da nece prezivjet. Ne znam jel to cest slucaj?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja mislim da uopce nije..prije sam i ja sumnjala u to i bojala se hoce li prezivjeti ali mislim da to nije problem..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jolice - i ja sam imala ful spori rast folikula, moguće da neke žene tako reagiraju na bemfolu. One koje su krenule samnom su imale punkciju otprilike 2-3 dana prije mene. Meni je prirodno ovulacija 15dc, mislim da sva nešto kasnim

mimsi - ma ne brini se za odmrzavanje. baš sam išla čitati zbog sebe ono neki dan, i našla da su ranije tehnike zamrzavanja dovodile do češćeg propadanja embrija, ali današnje (koje ih brže smrznu) su najčešće uspješne i ne propadaju embriji. bude sve ok

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

sybila da nažalost kod mene se bemfola nije baš iskazala...em malo folikula em sporo rastu..nekako je na gonalima bilo bolje.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

hm...a kak ti je bilo u prvom - vidim da si vratila samo jednu blasticu?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Meni je bemfola bila super..i reakcija super obzirom na niži amh.. valjda to sve od covika do covika.a i zar bemfola ne spada u gonale..?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Pa to me i zbunilo,da. Citam na temi o uspjesnosti feta o dosta propalih embrija, al to je onda ocito ta zastarijela tehnika smrzavanja. Hvala vam na pozitivi, cure, sad je bolje!

A sto se reakcije na stimulaciju tice, ocito nema pravila, kak koji ciklus uhvatimo.. Jolice, nek ih je 3, al nek među njima bude dobitna!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Bemfola je generički gonal, koliko sam shvatila. A njena uspješnost nije statistički značajno drukčija od gonala, na velikom uzorku nema razlike - ali to ne znači da jedna osoba ne može drukčije reagirati na nju - bilo bolje ili lošije.
    Tko zna, možda ih kod tebe bude manje, ali budu kvalitetnije! Nikad ne znaš

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

U prvom postupku sam imala 7 folikula, 2 jajne stanice. Jedna je odmah odumrla a jedna se oplodila i došla silom prilike zbog transfera do blastice.. Moj amh je niži i zato odgovor na stimulaciju nije neki..

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Sad nemaš što nažalost nego čekati da vidiš što će biti na dan punkcije. Držim da budu sva tri folikula s js I super transfer!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •