Tak je, iza 6 sati se računa dan iza kao prvi. Nisam ni ja ništa uzimala, mislim da ti daju pojačanje za endometrij ako treba, kod ovulacije, i onda nakon transfera što ide. Ja pijem trudničke vitamine već dulje vrijeme, imala sam pauzu od rujna do sada, pa sam sad natrag. Mislim da folna ne šteti, ako je imaš.

a folnu treba piti najmanje 2 mj prije pocetka trudnoce jer kad do trudnoce dođe vec je kasno za poceti piti..mislim, unosimo mi to i hranom ali ja se zelim osigurati jer vec imam dijete s neuroloskim poteskocama a dovoljne kolicine folne navodno smanjuju tu mogucnost..

ali bude se to sredilo, glavno da tijelo dođe na svoje, da se malci vrate u idealno okruženje
Ma znam da je najbitnije da se tijelo oporavi, da...samo sto sam ja dr.zadnji put shvatila da ce transfer sigurno bit sljedeci ciklus i uhvatila se toga kao pijan plota, pa mi je ovo danas malo bio sok. Ako se ne varam, ti si isto odmah prvi ciklus nakon stimulacije imala onaj neuspjesni transfer? Ako da, kako su uspjeli odredit vodeci i rastuci folikul medju ostatcima stimulacije?

Anegdotalno, ali znam ženu s hashimotom i dijabetesom, koja je jedan dan pokupila uputnice za MPO, a drugi skužila da je prirodno trudna. Opet, ima ljudi koji su skroz zdravi, a jednostavno niti prirodno, niti MPO ne ide i ne ide. Mislim da se ne pridaje dovoljno pozornosti uzrocima neplodnosti i kako ih spriječiti da se prošire na još veći dio populacije. Mi sada imamo i više problema sa štitnjačom, dijabetesom, muškarci imaju strašno loše spermiograme i pitanje je što je uzrok, a što posljedica.
Uh!