Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Yarmmai prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci sretno!

Sybila - kako si ti? Nije me bilo neko vrijeme pa nisam u toku a baš me zanima jel sve ok.
    Vrci - uh, uzas, 9js bez anestezije...brrrr...

Yarmmai - hvala na pitanju, sve je ok rastem ko pajcek na jesen, bebe sam vidjela na uzv u srijedu, mlate rukama, nogama, ovaj veci (za kojeg mislim da je cura) maltretira i gura manjeg. Najgore povracanje je proslo, bilo je bas jako gadno, ali povracam i dalje svaki dan, zeludac boli, ali bar me vise ne odvaljuje onako gadno maternica. Sad sam 12+6. Kako je kod tebe-kakav je plan?

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj Sybila prvotno napisa Vidi poruku
    Yarmmai - hvala na pitanju, sve je ok rastem ko pajcek na jesen, bebe sam vidjela na uzv u srijedu, mlate rukama, nogama, ovaj veci (za kojeg mislim da je cura) maltretira i gura manjeg. Najgore povracanje je proslo, bilo je bas jako gadno, ali povracam i dalje svaki dan, zeludac boli, ali bar me vise ne odvaljuje onako gadno maternica. Sad sam 12+6. Kako je kod tebe-kakav je plan?
    Ajme kako super (naravno ne ovaj dio sa povraćanjem ) već ovaj da si ih vidjela i da se već mlate Baš mi je drago da sve ide dobro.
    Ja sam upravo krenula u novi stimulirani. Ponedjeljak idem na ultrazvuk pa ćemo vidjeti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •