Drage rode, nakon šest mjeseci pauze evo me od danas opet u postupku. U međuvremenu otkrila sam da imam mutacije pai i mthfr tako da je plan mpo dr heparin od transfera. U petak prvi uzv... Sretno svima![]()
Drage rode, nakon šest mjeseci pauze evo me od danas opet u postupku. U međuvremenu otkrila sam da imam mutacije pai i mthfr tako da je plan mpo dr heparin od transfera. U petak prvi uzv... Sretno svima![]()
Sretno najsretnije!![]()
Hvala curke...
Sljokica e to sam zadnje pohvatala [emoji4]
Sretno cekanje i jos sretnije vijesti zelim!
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
BravoSretno
![]()
Hvalaaaa![]()
Jutro...jucer prvo bockanje Gonalom i to sama...prezivjelaa, nije strasno!
Jutros me boli glava, smijem li ja brufen popiti?????
Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk
Nakon svega groznog sta nam se desilo usred postupka,aspirirano je 7 js,sve zrele ,5 se oplodilo i idemo na blastice!
Nadamo se da ce dobro zavrsiti ak vec nije dobro pocelo.
Bravo MilasovaDrago mi je.
Sretno
Superfact bi trebao potisnuti hormone zene kad je u stimulaciji kako bi jajnici odregirali na one koji se dobivaju putem danog protokola.
Carrot, neke imaju indikacije za aspirin, nije to crno-bijelo i pravilo za sve. A sto se tiče lijekova, bolje je paracetamol. Meni su u proslom rekli jedino njega.
Carrot, nije ti trebao onda. Mislim da cure s PCOS-om imaju to u protokolu. Ne brini. Je li ti to prvi stimulirani?
Curke...molim savjet... mm ima gripu vec 4.dan. ja sam danas 6dc, prekosutra prva folikulom. Ima li smisla ici u IVF (prir.ciklus) s obzirom da je imao temp i do 39?
Uzorak koji daje ne bi trebao imati sad veze s ovom temp, ali za tri mj bi se trebalo odraziti (s obzirom na ona tri mj zivota). Da ih nazoves i pitas, ili kad budes na folikulometriji provjeri.
Carrot, s prvim uvijek ima najvise pitanja i nedoumica. Ne poznas svoje tijelo, u smislu kako ce reagirati na stimulaciju. Sve su to predvidjanja na temelju islustava, ali treba ga odraditi jer moze te iznenaditi, posebice stoga sto je tijelo neoptereceno prijasnjim stimulacijama. Nemoj se zamarati sada s tudjim protokolima jer ave smo drugacije, drugacije reagiramo, druge dijagnoze nosimo.
Fitnessgirl, nadam se najboljem ishodu.
Iva86, pozeljno je kao i kod svih lijeko da drzis optimalan razmak s tolerancijom pola sata. Ali, najbolje ti je provjeriti s dr.
Dobrodoslica svima u postupcima!
Sretno vam bilo!
Mi obavili transfer..docekala nas samo jedna blastica..opet nista za FET..nikako docekati smrzlice..
Vjerujemo u ovu mrvu i nadamo se lijepoj beti za desetak dana..
Vjeruj,sretno![]()
Drage moje..
Vezano za superfact uzimala sam ga tocno na svakih 8 sati, 6-14-22 sata.. ovaj u 14 sam znala malo kasnije uzeti, al ne više od pola sata, jer sam u to vrijeme na poslu,pa kad bi uhvaitla priliku da nitko ne vidi u uredu (privatna tvrtka i nitko nezna da sam u postupku)..
Ovo mi je peti posupak, prvi u poliklinici Repromed i prvi sa superfactom i imam odlične rezultate, sklonija sam to prepisati stručnosti tima poliklinike Repromd nego spreju..
Izvađeno mi je 10 jajnih stanica, 7 zrelih i SVE oplođene, jucer na 3 dan imamo još uvjek 7 embria.. Sutra imam et pa ću znati koliko ih je doguralo do 5 dana vjerujem da ćemo imati nešto i za FET)
U dosadašnjim postupcima sam uvijek od 7-10 folikula dobivala 2-3 stanice (oplodila bi se jedna ili nijedna) i imala samo dva et po 1 zametak..
Sretno svima!
Iva86 sretno!
nama je Repromed donio sreću iz prve![]()
Iva,odlican rezultat!! Da vam ostane sto vise embrija!
Repromed je za mene klinika broj 1 iako jos nismo bili kod njih u postupku..
Predivnoooo cure skacemooo!!!
Meni danas 7dc i nekako lijena proizvodnja :12, 10, 11,10 i jos nekoliko po 4mm a na drugom 6.5 i 6.8 i 2 po 4mm...endom. je 8.9
U srijedu opet UZV i na dalje stimulacija...sto vi mislite kad bi to moglo biti spremno za put)?
auuuuuuuuuuu dvije pozitivne bete pa čestitam i sretno za dalje sljkokicaa i kaji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iva86 pre pre dobre vijesti!!! Sigurno je olaksanje znati da imate smrzlica ❤❤❤ Sad ce sve biti malo lakse![]()
Gdje si ti ono u postupku? Meni se to isto desilo zadnji put i bas me razocaralo. Veliko je olaksanje (bar meni) ici u postupak znajuci da imas embrije za FET. Ja u sljedecem postupku sve moram ispocetka i to je bas teret.
A vama zelim da ovaj mali junak ostane s vama do kraja!
Fantastican rezultat u usporedbi s prijasnjim postupcima. Sretno!