Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Iva86 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Vam cure..
    ja još uvjek nemogu vjerovati da sam od 7 zrelih stanica dobila 6 blastocista... a u dosadašnjim postupcima po jednu ili nijednu oplođenu stanicu..
    sada prvi put imam za fet..

Katka kad ideš ponovno?
    Planiramo ponovo u 5. mjesecu. Ako uspijemo skupiti sve ciste nalaze, naravno. Sve cu morat ponavljat, briseve, hormone, amh, muz mikrobiologiju sjemena...krecem vec sa sljedecim ciklusom da imamo vremena cisitit bude li trebalo...

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, u Petrovoj smo..
    I stvarno im statistika ne ide u korist sudeci po rezultatima parova koji su bili u postupku kada i mi..
    Ne znam. Mislim...prihvacam da godine cine svoje, shvacam da se ne moze oploditi 100% js a kamoli prezivjeti do 5. dana (iako je bilo i takvih primjera). U svakom slucaju, puno sam slucajeva citala kod cura na Petrovoj sa scenarijem slicnim nasim. Malo me to brine...

Citiraj aska prvotno napisa Vidi poruku
    Katka,i meni se tako desilo u prvom postupku,nista za smrznuti a i blastocista i morula nisu bile neke kvalitete.I ja sam bila razocarana ali kad sam isla malo vise proucavati shvatila sam da sve ovisi o terapiji,pogodjenom ciklusu i sl.I da od oplodjenih 40-70% prezive do 5 dana.Tako nekako,nisam bas sigurna.S obzirom da su meni i jajne stanice bile lose morfologije ja sam pocela piti razne suplemente,promjenili smo terapiju i od 4 oplodjenih dobili 4 blastociste i to odlicne po rijecima biologice.E,sad..sta je utjecalo na bolji rezultat.. ne znam.Iskreno,s obzirom na godine sumnjam da cu ikad vise imati takav uspjeh jer meni je to bio uspjeh.
    Iva ima fantastican rezultat.I vjerujem da ce jedna od ovih blastica biti dobitna Sretno!
    Sve znam...godine, godine, godine... S mojih skoro 37 naravno da ne ocekujem reakciju kao sa 27. Ali, ali...ja sam sad imala 14 js, 12 zrelih, 9 blastica i na dan transfera samo 2. Izvrsnu i vrlo dobru. Razmisljam sto je razlog tome... zaista samo kvaliteta js? I moje godine? Ili ipak moze biti i nesto drugo? Ja sam sad imala jaku terapiju, nije u “sparanju” stvar. Ne znam... ne mogu zamisliti da idem u npr. 3 ful stimulirana postupka u jednoj godini i da uz odlicnu reakciju i blastice svaki postupak ni jednom nemam za fet (takva je situacija bila 6 godina mladjoj curi koja je sad bila sa mnom). Eto, o tome ja najvise razmisljam. Iako pijem i suplemente i svasta nesto...i recimo da se spremam i na scratching. Dajem sve od sebe da poboljsam sanse za uspjeh u sljedecem pokusaju.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 13.02.2018. at 22:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •