Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
U pon ponavljam uzv. Katka, bitan je endometrij, no s utrogestanima pocinjes onaj dan kad bi bila aspiracija js, i embrij vracas zavisno u kojoj je on fazi. Pokusavas sa utrici simulirati svjezi ciklus. Sutra ce me zvati embriologica i ona ce mi znati reci u kojoj je fazi embrij i dogovorit cemo se oko utrica i transfera.
Nadam se da si danas dobila dobre vijesti i da dalje ide sve po planu...

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
Romi, samo napred, držim fige, znaš to
Evo da se i ja prijavim Čekam ciklus početkom 5.mjeseca i krećem sa stimulacijom. Idemo u PFC doniranim spermatozoidima, ovo nam je prvi postupak. Ne mogu da dočekam, dani kao da stoje. Katka 22, kako sam shvatila, otprilike u isto vrijeme bismo trebale u postupak?!
Svim curama svu sreću želim!!!!
Da, evo nas u niskom startu opet. Danas 1.dc, nakon njega idemo na scratching pocetkom sljedeceg tjedna i u psihickoj smo pripremi za novi pokusaj pocetkom svibnja. Idemo opet u punu stimulaciju, nadam se da ce ovaj put rezultati s blasticama biti bolji, odnosno da ce nam ostati bar nesto za smrzavanje. Pila sam svasta nesto u medjuvremenu, sad sam cak i uzela malo pauze pa uzimam samo folic svaki dan. Nalaze vecinom prikupila, sve ok, hormoni svi ok sto mi je super osvjezenje, amh odlican... Uz pozitivne bete na susjednom forumu cura s kojima tipkam proslih mjeseci dajem si za pravo nadati se da je mozda i red na nas... drzim i tebi fige do neba!