Ja ti mogu reći što sam ja pila na preporuku moje MPO doktorice s namjerom popravljanja kvalitete jajnih stanica. Kod mene nikad nije problem u njihovom broju, ali očito je u kvaliteti. Pila sam dakle vitamin C, vitamin D, koenzim q10, folic, super omegu...a redovno inače pijem i magnezij i cink i isofolic prah zbog mog PCOS. I čaj vrkute 2dcl dnevno. E sad...nikako ti ne savjetujem da se na svoju ruku krcaš svim i svačim, uvijek se dobro konzultirati s nekim. Meni su inače rekli da jedino folna dokazano pomaže i nužna je za uredno začeće i ranu trudnoću. Vjerojatno je sve ovo što sam gore nabrojala u nekom omjeru sadržano u nekom dobro prenatalnom proizvodu, ali u manjim dozama. Ja sam pila velike doze, to su sve antioksidansi koji bi trebali teoretski pomoći popravljanju kvalitete stanica. Isto tako, rekli su mi da je potrebno piti ih minimalno 2-3 mjeseca prije postupka da bi se eventualno osjetili neki učinci. A to sve ćemo sad vidjeti u mom sljedećem pokušaju u svibnju pa ću biti pametnija za dalje. Inače, suplementi su isto skup sport kad ih piješ ovoliko i u velikim dozama kao ja.
Draga Rominka, želim vam sretan put i nek ovaj transfer bude uspješan! Mislit ću na tebe... Sretno do neba!