Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
    Katka, naravno da imaš pravo da se raduješ sa punim pravom. Ja se nadam da ćemo uskoro jedni drugima čestitati i poželjeti lijepu trudnoću
    S obzirom da kažeš da si pila sve i svašta, da li možda imaš nešto da mi predložiš, s obzirom da je nama ovo prva VTO, pa nemam pretjerano mnogo informacija.
    Inače, imala sam povišen TSH i insulinemiju, sada sam to dovela u red. Ostali hormoni (FSH, LH, estradiol, progesteron, prolaktin) su u redu, AMH je 4,5 (0-10.5).
    Od sutra planiram da pijem folnu kiselinu. Ako imaš još neki savjet, javi
    Ja ti mogu reći što sam ja pila na preporuku moje MPO doktorice s namjerom popravljanja kvalitete jajnih stanica. Kod mene nikad nije problem u njihovom broju, ali očito je u kvaliteti. Pila sam dakle vitamin C, vitamin D, koenzim q10, folic, super omegu...a redovno inače pijem i magnezij i cink i isofolic prah zbog mog PCOS. I čaj vrkute 2dcl dnevno. E sad...nikako ti ne savjetujem da se na svoju ruku krcaš svim i svačim, uvijek se dobro konzultirati s nekim. Meni su inače rekli da jedino folna dokazano pomaže i nužna je za uredno začeće i ranu trudnoću. Vjerojatno je sve ovo što sam gore nabrojala u nekom omjeru sadržano u nekom dobro prenatalnom proizvodu, ali u manjim dozama. Ja sam pila velike doze, to su sve antioksidansi koji bi trebali teoretski pomoći popravljanju kvalitete stanica. Isto tako, rekli su mi da je potrebno piti ih minimalno 2-3 mjeseca prije postupka da bi se eventualno osjetili neki učinci. A to sve ćemo sad vidjeti u mom sljedećem pokušaju u svibnju pa ću biti pametnija za dalje. Inače, suplementi su isto skup sport kad ih piješ ovoliko i u velikim dozama kao ja.

Draga Rominka, želim vam sretan put i nek ovaj transfer bude uspješan! Mislit ću na tebe... Sretno do neba!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 04.04.2018. at 15:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •