Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lopuzica prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje zenice,
    Mi polako odbrojavamo do transfera. Juce imala punkciju jajnika i izvadjeno 25 jajasaca. Jutros je bilo oplodjeno 20. U subotu je transfer... Cekamo
    Ne kužim, zar ne ide u oplodnju maksimalno 12 js? I to moraš potpisati, a ostale bi trebale na smrzavanje?
    U svakom slučaju imaš odličan rezultat stimulacije, ali mi nikako nisu jasne brojke. I većinom kod velikog broja js se ide na transfer 5. dan, tj. na blastice...u svakom slučaju, sretno!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 18.05.2018. at 15:45

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim, zar ne ide u oplodnju maksimalno 12 js? I to moraš potpisati, a ostale bi trebale na smrzavanje?
    U svakom slučaju imaš odličan rezultat stimulacije, ali mi nikako nisu jasne brojke. I većinom kod velikog broja js se ide na transfer 5. dan, tj. na blastice...u svakom slučaju, sretno!
    Zamijenila sam te draga s curom sa slicnim nickom, sjetih se naknadno da si ti u postupku vani gdje vjerojatno nema ovakvih ogranicenja. Isprike... i sretno do neba da te doceka sto vise predivnih blastica na transferu...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Katka, ni meni nije bilo jasno o cemu pricas, jer mi niko nije dao bilo sta da potpisem niti me je pitao. Hvala na lijepim zeljama! Sta je sa tobom?
    Milasova8 hvala ti puno!!! Javljam vam kako sam prosla!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •