Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sova555 prvotno napisa Vidi poruku
    Danasnji uzv nije bas nesto slaba reakcija na terapiju,zasada samo 5 folikula,da li se moze jos pojavit koji do sljedeceg uzv-a?
    Mi se pratimo s Rodine grupe na fejsu jelda?

Citiraj Sova555 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi 6dc i 5 folikula, 2dc sam primila elonvu 150mg i kaze dr da nisam uopce dobro odreagirala da ih je ocekivao vise,inace imam niski amh. Sad sam dobila 7dc orgalutran i 8dc orgalutran+puregon 150ij
    Kao sto sam ti tamo napisala, ja sam uvjerena da je moguce da na sljedecem uzv ocekujes jos koji...
    Sami amh ti nije jedinstveni pokazatelj da ces lose reagirati, rekla sam ti, on je vazan u kombinaciji sa visokim fsh i losim nalazom antralnih folikula, tek kad je sve to lose moze se reci da je situacija skroz teska. Bilo je tu puno primjera cura koje su i s gorim amh i prirodno ostajale trudne. Naravno, kad dodatni problem nije muski faktor. Ustvari, u postupcima cure s takvim nalazima ne uzimaju jaku stimulaciju jer ona ne aktivira puno folikula, cesto idu na prirodne koji daju iste rezultate. Mislim da u tvom slucaju i prema iskustvima cura ovdje takva stimulacija uopce nije potrebna, al to ce tek pokazati neki eventualni buduci pokusaj u prirodnom ciklusu. Sve smo ipak osobe za sebe i nema garancije da cemo isto reagirati.
    Sad trebas ici korak po korak, odraditi sljedeci uzv, nadat se nesto boljoj reakciji, a ako i izostane... jedna js je dovoljna. Stalno ti to ponavljam jer to je stvarno tako. Bit ce vec veliki uspjeh da dodjes do transfera jel tako?

Ja sam u iscekivanju drugog uzv sutra i nadam se da ce i dalje biti sve ok. Na proslom uzv 6.dc sam imala 10-ak folikula 8-9 mm, endo 7,2 mm. Nekako sve djeluje ok za sad...pa se nadam da ce i ostati. Ovaj dugi protokol s kojim sad idemo me malo ubija, puno bockanja. Jajnike vec osjecam brutalno, napuhnuta vec, tesko hodam...ko trudnica prava. Ali.. sve za mrvicu.
    Posljednje uređivanje od katka22 : 17.06.2018. at 11:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •