Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala potpuno zacepljenje oba jajovoda u 2011g imala vanmatericnu i nakon toga bilo ustanovljeno potpuno zacepljenje imam i sliku doma... u 2015g isla sam na vantelesnu oplodnju i imam curicu koja u 3mjesecu navrsila 2g..nakon poroda sa njom ostala sam odmah trudna prirodno i klince imaju razliku 11mjeseci... i sada sam opet prirodna trudna 13+1 tt... ipak cuda postojaju...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Tebi se desilo ono sto se ponekad desi da se nakon ostvarene trudnoce jajovodi prosire. Ipak to nije cudo s obzirom da je kod vas sve drugo ok. Kod jakih zacepljenja to nazalost nije cest slucaj, izglednije je ponavljanje vanmatericnih kao nazalost kod mene. Ali cini mi se da Nemasekirancije tek uzvrdjuje prohodnost jajovoda, pa ajmo se nadati da je kod nje s jajovodima sve ok.

Inace, danas sam imala aspiraciju i dobili smo 25 oocita. Malo je rec da sam burno reagirala, u blagom sam hiperu. Sad mi slijedi strogo mirovanje i iscekivanje info o oplodnji u ponedjeljak. Transfer ako do njega dodje trebao bi biti u cetvrtak. Drzte mi fige!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 23.06.2018. at 11:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •