Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2015

Tema: Odbrojavanje 1/2016

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sarah777 prvotno napisa Vidi poruku
    Kuzim sta zelis rec..
    Al ja sta rno ne zelim da 40+ ljudi u firmi bruji o tome kako idem na potpomognutu pa nisam ni isla istrazivat mogucnosti d aodem na bolovanje zbog oplodnje.
    Ali vidis nisam znala ovaj dio da imas pravo na bolovanje do bete. Ovo mi je prva info sada.
    Al ne znam bas dal si mogu to priustiti na poslu... hmm... bas cu razmislit malo. Mozda kad gledam realno mi je ipak bitnije da bebica se uhvati dobro i da zapocnemo trudnocu kako treba nego dal ce znat to svi u firmi ili ne... hm... sad si me stavila na cudo malo znas...
    Posao mi je sjedeci ali je dosta stresan...
    Nisam pametna eto.. pomagajte...
    Specijalist MPO uglavnom napise - preporuca se mirovanje 10 dana ili sl. To je temelj tvom ginekologu da ti otvori bolovanje na koje imas pravo. Vecina cura normalno radi koji dan nakon ET, pogotovo s tvojim tipom posla, takav je i moj. Ja nisam zbog nekog mog psihickog mira koji sam si zeljela. Iako, to ti je dvostruki mac. Doma sam puno previse mozgala i pratila simptome. To zaista moras odluciti sama.

Nista od danasnjeg transfera. Imamo ih 7 od izvadjenih 10
    Transfer odgodjen za nedjelju, 5.dan, blastice.
    Pa to je odlicna vijest!

Hvala curke.
    Nadam se da cemo imat sutra koju blasticu... od njih 7...trebali bi imat koju zar ne...
    Trebali bi imati u najboljem slucaju bar 3-4. Cak i vise, tu se zaista ne mozes oslanjati na iskustvo drugih cura jer to ovisi iskljucivo o kvaliteti vaseg biloskog materijala. ET si vec imala i nadam se da je sve proslo kako treba i da imas i nesto za smrznuti. U svakom slucaju, sretno dalje!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 23.07.2018. at 11:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •