-
Tamnocrvene niti u stolici
Beba ima 6mj. 8tjedana rodena ranije. Nismo jos poceli s dohranom, iskljucivo dojena. Vesela je, zaigrana i ne djeluje kao da je nesto boli.
Stolica je svakih 3,4dana (prije bi proslo i po 2tjedna). Kremasta je zlatnozute boje, ponekad ima bijele komadice. Danas u minijaturnoj kolicini takve stolice sam nasla grumencic isprepletenih tamnocrvenih niti i par takvih niti "slobodnih" u stolici. Kasnije u toku dana je obavila nuzdu do kraja i ponovno je bilo takvih crvenih koncica, a stolica je bila uobicajena.
Sto bi mogli biti ti koncici? Jel to uobicajeno?
-
Mozda napisem totalnu glupost, ali provjeri da li se u blizini bebe nalazi neki cupavi crveni jastucic, dekica, da li ima "macu" na jaknici ili skafanderu, koju je mogla cupnuti i progutati?
Ako nema mogucnosti da je beba nesto slicno progutala, ja bih se konsultovala sa pedijatrom o eventualnom testiranju stolice na prisustvo krvi.
-
Prije tjedan dana sam joj dala komad banane i mislila sam da se samo igrala. U slucaju da netko bude imao slicnih "problema" , na ovom linku sam nasla da je to od banane:
http://blog.homemade-baby-food-recip...-in-babys-poo/
Procitala sam i da kod nekih moze biti tamnocrveno,smede. Ugl slike su takoder na stranici.
Hvala na odgovoru
pozdrav!
-
Od banane bude "koncica" u stolici, samo sto bananu nisi pomenula u prvom postu. Vjerovatno je to u pitanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma