:? pa kaj je ovo mjesec flaaata??? svi smo ovaj mjesec bili zapeliRene2 prvotno napisa
:? pa kaj je ovo mjesec flaaata??? svi smo ovaj mjesec bili zapeliRene2 prvotno napisa
Hehe, ja se malo poigrala sa sluzi i FF mi vratio O na 9.DC...
Molbica za Rene2, Sandrij2, Betty i druge iskusnjace... please, help! Imam zuckasti iscjedak, zgaravicu i dosta se umaram. Brisevi nedavno radeni - sve ok, pijem vrkutu od 1.DC, folic plus vec 2 mj., magnezij i E-vitamin (dugo).
Pusa i unaprijed hvala!
šnjof, šnjof, to mi nekak miriši na Tenya22 prvotno napisa
pujica prvotno napisa
:D enya a ni graf ti nije los
snjof, snjof![]()
pujica prvotno napisa
Draga pujica iz tvojih usta u Bozje usi!![]()
enya, prvo da te pitam: jesi ti zezala FeFea ili ti je sluz upravo bila takva? Ako jeste, onda je zaista vrlo lako moguće da je O bila baš kako FF kaže.
Koliko ti inače traju ciklusi? Jel šetaju unutar nekog raspona? Malo sam gledala one grafove prije, pa vidim da O dolazi kako kada.
Sandrij2, nisam zezala FF-a, cini mi se da je O bila 9.DC jer je sluz bila drugacija nego prethodnih dana (meni se cini da je mala razlika izmedu C sluzi i E sluzi), a nakon toga je definitivno bila W. Osim toga, 9.DC me pikao lijevi jajnik i nekako sam imala sve simptome O...
Ciklusi su mi inace obicno oko 24-26 dana, jedino prosli ciklus, kada sam uzimala klomifen, bila na AIH-u i nakon toga utrogestan, bio je 31 dan.
O mi obicno bude izmedu 10. i 13.DC.
Danas mi je BT nesto pala, mozda je dip...![]()
Ma salim se malo, ne znam sto da mislim - jutros me kriza boljela, valjda od krivog spavanja!
Danas mi je 37 dc, a ciklus mi inace traje 32 dana.
Testic je nagativan, ali mi je BT skroz cudna, pa sam Confused.
Nadam se da postoji netko ko ce ga znati bolje razjasniti, pa bi molila da ga malo prokomentirate.
Storm, ovaj mjesec nas je izgleda puno s neobičnim ili čudnim ciklusima. Jesi ti sigurna da ti je O bila kad je FF označio? Jesi imala još neke znakove, tipa ovulacijske boli npr.? Jer, kako se čini, mogla je O biti i tek 26. dc. Po tome ti je danas tek 11DPO, pa je jučer možda bilo rano za testić. Jeste hopsali u to vrijeme? (oko 26. dc)
Storm ovako, složila bi se da Sandrij2 da ti je O možda bilka 26. dan ciklusa, ak ste tada othopsali super, čak bi jučerašnji pad temperatire mogao biti implatacijski dip, pa da je test negativan. Probaj ponovno za 4 dana testić. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
storm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sandrij2, Novel i andiko :D skroz ste mi uljepsale dan.
Naravno da je bilo hopsanja i 26dc .
Ovaj mjesec smo hopsanjem potvrdili svaki pad BT .![]()
storm - bas imam dobar feeling za tebe..![]()
Moj se sad zaledio na 36,8![]()
andiko, nije ni kod tebe loše... Vibram! :Dandiko prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~
hvala draga![]()
Nešto nikako nemogu skužit pa bi molila stručnu pomoć please.
Kada otvorim ovaj moj link di mi je graf nikako ne razumijem ovaj prvi graf. O mi je u prošlom ciklusu označena 13 dc i ne kužim ovo odbrojavaje 7 6 5 4 3 2 1 0 i na nuli je okomita crta :?
( a je sam ga opisala)
Može li objašnjenje. kakve veze tih 7 dana ima sa životom? Znam da je sigurno nešto skroz jednostavno ali![]()
sunce.m., kad si stavila Chart Overlay, kliknula si da ti se ravna po ovulaciji. No, kako nisi mjerila temp prije, imaš samo tih 7 prije O. Jedan graf u Chart Overlay ti ništa ne znači, jer nemaš šta uspoređivati.
ahaaaaaaaaaa, ma ti si genijalka.
A ja uzduž i popreko brojim i razvijam teorije i niti jedna ne drži vodu.
Znala sam da je to nešto očito i meni pred nosom, a ja ko ćorava koka.
Hvala sandrice![]()
![]()
(hi,hi,hi, još se vrtim na forumu)
I evo i tog 38 dc (od 32) BT divlja i dalje.
Ili dodi ili odustani (M), tak da znam na cemu sam.
http://www.cybermed.hr/index.php/pbl..._kontracepcije
nesto o BT i sluzavosti)
A kod mene 44dc, a BT i dalje divlja.
Mislila sam da cu 42dc napokon dobiti M jer je BT dosta pala, ali nis od toga.
Sutra poslje posla idem kod gin. on bu valjda znao zasto i kak dalje.
Napokon je BT opet pala pa zeljno ocekujem da M napokon dode.
I onda krecemo u nove pobjede jurissss
Danas sam pocela piti Dabroston da dobijem M, pa me zanima dali trebam i dalje ovaj mjesec mjeriti BT ili nema smisla
To sam i ja razmišljala....Storm prvotno napisa
No, ako je nastavim mjeriti, nazvaću svoj graf: Dabrostonov graf.
Cure na FF mjere i dalje , samo upisu P za progesteron .
HvalaBetty prvotno napisa
![]()
Suncem.m Ja sam stavila oba grafa na "uporedjivanje " onda kada sam imala besplatne VIP dane. Samo kada imas VIP mozes ubaciti novi chart . Ako ti je istekao besplatno VIP clanstvo moras cekati dok ti oni ne poklone besplatnih 5 dana i onda ubaciti![]()
Aha. Češ,češ, greb,greb.
Tenk ju!
A kada oni poklone tih 5 dana?
I je li to skroz očito da su mi ih poklonili ili moram biti lumen za skužit![]()
Pa ocito je. Prvo ti napisu veeelikim slovima da si dobila 5 besplatnih dana , pa onda vidis one narandzaste , zelene kockice na svom chartu kao i bijelu kockicu kada ti preporucuju da se testiras. Nemozes fulati nikako A poklanjaju ih ...pa nemam pojma cini mi se mozda jednom u dva mjeseca , nemam pojma . Meni je ovaj ciklus vidis koliki i imala sam samo jednom 5 VIP dana , a prije toga se i ne sjecam. :?
Neznam gdje radiš ali ja bi te zaposlila u školi.
Tako si ti to meni lipo slikovito objasnila.![]()
Dakle čekam narandžaste i zelene kockice.
Uf, gasim ovo čudo opet. Valjda ću sad zaspat
(maloprije je bilo rano i za kokoške a kamoli ne i za mene)
laku noć
Curke drage, nisam više aktivna na ovom pdf-u, ali i dalje želim bebača 8), pa ovaj ciklus mjerim bt. Je li ima neka znalica da mi prokomentira moj grafić?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
Puno hvala!
Dijana, ovaj link nije dobar, odi na sharing - home page setup i tamo ce ti izbaciti link za tvoj graf. Pa cemo prokomentiratiDijana prvotno napisa
![]()
Evo, valjda je sad dobro.![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/179ee4
Dijana, nisam sigurna sto bih ti rekla, ima ovdje iskusnijih cura pa pricekaj njihove komentare.
A koliki su ti inace ciklusi? Mjeris li BT strogo po pravilima, svako jutro u isto vrijeme prije dizanja iz kreveta i bilokakvih drugih radnji? - sorry ak pitam glupostial dosta ti skakuce temp pa zato pitam.
Ako ti sljedecih dana ostane visa temp ili jos poraste, moguce da ti je O bila oko 18 ili 21dc.
ne znam :?
Ciklusi su 28-32 dana i uredni su. Prvih desetak dana sam mjerila uvijek u 5.45, a ostatak u 6.30. Pomaknem se iz kreveta koliko mi treba da uzmem toplomjer s noćnog ormarića. :?
vrijeme i ne/pomicanje zvuce ok.
Kao sto rekoh, pricekajmo mudrije![]()
Po FF tolerira se razlika u mjerenju do pola sata . Nekima se temp. znatno mjenja iz sata u sat , kod mene je pak igra ulogu koliko sati spavam u komadu . Mislim da ti je O bila 21dc . Ako su ti ciklusi redovni na svakih otprilike 28 dana , onda mozda imas kasniju O , a kracu lutealnu fazu . Ako bude tako , pocni piti svako jutro komplex vitamina B , on ce ti to srediti i ostajes trudnaDijana prvotno napisa
![]()
![]()
Betty, ti i fefe dišete ko jedan!Betty prvotno napisa
Zbilja mi je označio O na 21dc. Isprekidano, ali ipak.
Nego, primjećujem u zadnje vrijeme da mi nokti pucaju, a inače su tvrdi da ih jedva odrežem. Nešto mi zvoni da bi to moglo imati veze s manjkom B vitamina. Ako se odlučim na to, je li kupim bilo koji kompleks B vitamina? Može li to biti štetno?
Inače svaki dan mrknem 500mg C vitamina, i nisam još bila bolesna ove jeseni i zime (za razliku od prošlogodišnje).
Cure, pusam vas sve.![]()
Kad sam prebacila svoj graf u potpis odjedanput ne prikazuje u celzijevcima?Kako to promijeniti?
ronin odes na Sharing pa na Home Page Setup imas dolje Units pa izabares![]()
Dijana Kako mislis stetno ? Stetno za sta ? Bilo koji komplex B vitamina da kupis u apoteci je ok. B komplex da jedna tabletica sadrzi sve vitamine iz grupe B i ne moze da steti . A to sto pijes C vitamin je odlicno .![]()
Tko će meni pomoć nego moja Betty!Pusa!![]()
wow ronin kakav skok temperature, kako visoka temp!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da je to T
Hvala ti draga ali to ti je jedan klasični PMS skok(sutra će me cicke početi boliti,kod mene ti je sve kompjuterski isprogramirano)visibaba prvotno napisa
Btw.sama sam si odredila O jer mi je tako jučer odredila ginićka na ultrazvuku a i temperaturni skok odgovara.
Po temperaturama bi se ipak reklo da je O bila 18. dc. No, nisu ni BT najmjerodavnije... U svakom slučaju, vibram za plusasti rezultat kad god da je O bila!ronin prvotno napisa
Da to sam i ja pomislila ali doktoresa je rekla po debljini endometrića 14.
14 it is!