Mislim da je vazno da mjerimo uvijek u isto vrijeme istim toplomjerom. Ako nista drugo, tjesim samu sebe jer mi je digitalac prakticniji, gotovo za minutu, jos me i obavijesti...![]()
Mislim da je vazno da mjerimo uvijek u isto vrijeme istim toplomjerom. Ako nista drugo, tjesim samu sebe jer mi je digitalac prakticniji, gotovo za minutu, jos me i obavijesti...![]()
Evo i mene s mojim grafom i pitanjima, ustvari je to ujedno Bettyno pitanje s odbrojavanja.
Bila sam uvjerena da mi je O bila u petak, 13DC, malo je pala temperatura, sluzi je bilo ko u prici, osjetila sam probadanje u L jajniku. Sljedeci dan temp lijepo porasla, ali je danas opet pala, kao sto se moze vidjeti na grafu. Znaci vjerojatno nije O bila u petak, mozda je danas, a mozda i nije i ko zna kad ce bit, ah... smrc.
Dakle, Betty je pitala jel ima kakvih pravila kad se dogadja O, ujutro, popodne, navecer? Jel kasno na dan pada temp (tj. ocekivane O) hopsati predvecer? Kopam po netu, trazim podatke koliko zive JS i plivaci... podaci jako variraju! Za JS od 4-24h, plivaci 1 dan do najduze tri dana. Pa sad ti budi pametan! Ispada da je pola posla sreca!
ne zamjerite, malo sam opterecena ovih dana
misliš? Odoh znači i ja u rocky mountainsstelerina prvotno napisa
![]()
Prvi put danas počinjem nešto kužit iz ovog grafa
:/ , a možda ipak ne. :?
Mislim O mi je bila u subotu 13 dc, je li tako. I to je sad kao definitivno :?
I ako u idućim ciklusima bude isto, znači da mi je o 13 dc i to je to?
(iako ću ja idući mjesec biti trudna, ali čisto da znam)
Hehehe...kod Fefea nikad ništa nije definitivno...mogao bi ti on još par puta pomaknutu ovulaciju, sve zavisi od sljedećih temperatura...Suncem.m. prvotno napisa
Isprekidana crta znači da nije baš siguran...
Ineska prvotno napisa
, hvala na ovoj ohrabrujućoj informaciji, a ja danas ponosna, otkrila Ameriku i kao sve znam,
a tupasto ćirkam u tuđe grafove i čini mi se da sam bar stupanj gluplja nego šta sam bila![]()
E, a ja fkod Fefe prolazim neki silni kurs već pola mjeseca.Sve o BBT, plodnoj sluzi, cerviksu,... Ma sigurno već znate o čemu pričam. Čak se i preslišavam na kvizu online!
I taman kad sve prostudiran, naravno na english language, onda ću prirodnim putem, bez da znam kako se to dogodilo, garant ostat trudna.
![]()
e pa hebate kad gledam vase grafove osim kaj su moji rokasti jos sam i hladna ko guja![]()
I ja bi visoku BT, i ja bi :D i da se ne spusti narednih 9mj![]()
Samo da se javim,svima.
Iako mi je ovo prvi mjesec da mjerim BT izgleda da nista od O ovaj mjesec.
Storm draga, dobro dosla ponovno, mislila sam na tebe, jer nam se nisi pridruzila na kavici... Ali, bit ce jos takvih kavica i onda racunamo na tebe!![]()
Stelerina micica, nije bitno da ti je BT visoka, samo da je u 2. fazi visa nego u 1. Netko ima nizu, a netko visu tjelesnu temperaturu. Ja i kad sam bolesna, rijetko prijedem 37,2...stelerina prvotno napisa
![]()
nisam znala da cu vam faliti, iako mi je drago
![]()
jos nek samo sutra malo :D temperatura
Zaboravila sam kak da si upisem u graf da sam se testirala LH trakicomMoze mala pomoc
pa u fefe samo klikneš na datum na dan kojega si se testirala i otvorit će ti cijelu listu. kod opk samo klikneš na rezultat koji si dobila i to je to.
vibram za što skoriji plus kod umakanja testića ...
Još uvjek sam sva zbunj... :?
Ali stvarno neznam kad ce mi biti O i da li će je uopće biti ovaj mjesec.
Sad se već pitam da li sam je do sada imala, budući da nisam do sada uopće mjerila BT.
Danas mi je BT pala, pa mi je fefe maknuo oznacenu O. Tak da sad neznam na cemu sam :? .
Suncem.m poigraj se malo sa FF . Unesi BTT za sljedecih par dana i vidi sta se desava kad uneses vise temperature . Tako bar ja radim .
E zato je dobro uvijek othopsati svaki pad BBT ili ako su temp. iste par dana uzastopno obavezno i to othopsati A ako se povisi i to othopsati. Eto recept kako shebati FF pa nek pada temperatura , neka je flat , neka skace , bude ti svjedeno kad bar ispod svake druge imas X
![]()
Storm i za tebe vazi isto sto i za Suncem.m , mada ne bi bilo lose da ti ovaj pad danas othopsas posto ti je jos uvijek EW. Ovo vam je prvi chart pa nemam sa cim da poredim , zato samo hopsanje i hopsanje . Meni je BBT toliko blizu crte da samo cekam da rokne dole pa se i dalje hopsam .
Ma pustit ću ga k vragu. Nije mi trenutno bitno nego pokušavam naštimat sve za idući ciklus. A nadam se pošto imam uredne cikluse da bi to trebalo biti jednostavno.![]()
A baš sam bila ponosna na njega, bio mi je pravi školski graf
(a htjela sam sebi povećati šanse da se rješim beštija, pa smo ovaj vikend othopsali sa kabanicom, za svaki slučaj)
I mene nervira fefe. Ne ustvari da me on nervira, koliko me nerviraju moje temp. 23DC i nista. Sve mi smrdi na anovulatorno
.
A sve smo lijepo othopsali, od 10DC svaki drugi ili cesce dan, izgleda u prazno. Samo za gust![]()
Pa bitno da imate pokricevisibaba prvotno napisa
.
Stari debeli prasac Fefe mi je oznacio O juhhuu :D
wow, kak sam happy! Valjda je to to, valjda je stvarno bila... hihi
(u ovoj fazi mi je imat uopce O ravno dobitku na lotu)
Ja sam jutros, kao uvik u 7:10 mjerila temperaturu, izvadila toplomjer, otišla na wc i.....nemam pojma koja je bila temperatura.
Zaspala sam, odspavala skoro sat vremena i mjerila ponovo oko 8 i 15. (temp 37,8). :/
E sad, je li to pišem......ili ne.......šta mi je činit.
drugim rijecima hops non stopBetty prvotno napisa
![]()
ja mislim da cu uskoro imat O, C su mi silikonske, bas cudno nekaj, i sva sam nekak![]()
ma i cini mi se tak prema grafu, samo mi nije jasno zasto Lh ne reagira![]()
pusti ti lh, rekla bi ti jedna moja prija:stelerina prvotno napisa
hops non stop![]()
Mislim da si zrela za O :D
bas mi je drago da sam te nasmijala, al to je netko drugi provalio prije mene, ak se ne varam Sandrij2Ineska prvotno napisa
![]()
Moja BT je skroz pop... ma stalno skakuce gore dole.
Koliko ja znam pa netreba ona hopsati![]()
Svoj graf sluzbeno od danas zovem "dva po dva"![]()
storm da nije PCOS uzrok tvojoj poskakuši??
oko 32 danaSandrij2 prvotno napisa
do sada nije bilo takve dijagnoze, ali svakako cemo i to provjeritistelerina prvotno napisa
Novel, Storm dodjite ovdje da pricamo o grafovima![]()
Meni je danas opet malo porasla temp :D. A ustvari gledam te faking temperature ko pod povecalom, jer sam pcos i ovo mi je prvi ciklus poslije kontrac. i prvi da mjerim i ustvari kao da pomalo ocekujem divljanja temp, anovulatorno isl. Al eto, zasad ne izgleda prelose, nemam pojma.
Novel bas me zanima kakva ce biti tvoja danasnja temp, dal ce ipak porasti ~~~~~~~~~~~~~
Mislim da smo imale O isti dan. Kad cemo testic?
Storm jel ti ovo prvi ciklus da mjeris Bt? Ja se nadam da ce biti + plus da ne moras vise nis mjerkati, al ak i ne bude, nastavi s mjerenjem pa ak vidis da ti i sljedeci ciklus tak skakucu temp, lijepo ti to isprintaj i trk docu po misljenje. Ne znam kaj drugo... :?
Tvoj graf uopce ne izgleda lose, pa temp ti se lijepo penje :Dvisibaba prvotno napisa
Da ovo mi je prvi ciklus da mjerim BT, pa cemo vidjeti kaj dalje :/ .visibaba prvotno napisa
ej visibaba, ma danas mi opet 36,5. http://www.fertilityfriend.com/home/17107fvisibaba prvotno napisa
Sad mi je tako mrzak taj digitalac. Živin mi uredno pokazuje 36,8 kad je na ovom 36,5. Ma luda sam... Hopsat mi se više ne da i gotovo, kaj sam othopsala othopsala sam, i to smo ciljali taj 24.11., 25.11. i tak je FF pokazao. A sada što da mislim ne znam :?
Super za tvoj skokić, ja mislim da je možda bila implatacija![]()
Razmišljm si da si sve temp na papiru povećam za 0,3°pa da vidim jesu li normalnije, makar je sve to slično.ak si me skužila :/
Nakon zvonjenja digitalca bila sam još malo držala u ustima i pokazo 36,6, i onda više niuje rasla. Ma što ti ja znam...
Testiram se 09.12. Ti? MOgle bi zajedno, isti dan smo imalo O (ako sam je ja opće imala...)
Što kažeš?
storm preostaje ti samo da se malo strpiš(ah, kao i svima nama), pa ćeš znati, ili što kaže visibaba -kod doca.
Moze test 9.12. :D (osim ak mi se temp ne sroza drasticno) Tak i tak idem taj dan na krstitke pa da znam hocu drmat po gemistima ili cu bit na sokicimaNovel prvotno napisa
![]()
A sto se tice toplomjera, kao sto je netko vec napisao, najvaznije je da mjeris s istim i u isto vrijeme pa zasad nemoj mijenjati, sve nastavi ko i do sad, mozes sa zivinim mjerit "za kontrolu" pa paralelno imat jos jedan graf. Inace graf ti skroz dobro izgleda, nisu jako visoke temp (ko ni moje uostalom) ali nemas nikakvih padova i temp ispod crte.
nadam se da cemo skupa slavit 9.12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
cure , prijavljujte mi kada cete se testirati na odbrojavanju , da vas ne jurim po svim temama![]()
ofkors, ofkors, upravo sam ti napisala i na odbrojavanju, a Novel je vec otprije prijavljenaBetty prvotno napisa
![]()
Moze neko skicnut mog Rockija i neki komentaric, mislila sam da mi se toplomjer pokvario pa sam jutros 2x mjerila, i sve stima s toplomjerom
Ako sve štima s toplomjerom, a crtica na LH konačno počela dobivati neke oblike i biti vidljiva, vrrrrrrlo vjerojatno se razina LH diže i kroz koji dan bi mogla biti O kod tebe. Pliiiiiiiiiiiiiiiz, budi doma kad ti pokuca (čitaj: radi LH trakice).stelerina prvotno napisa
Ako te zanimalo da li ti je možda bila O- NIJE, ali sudeći po onim ipak visokim temperaturama s kraja prošlog ciklusa, one kod tebe ipak postoje, a samim time i O. Dakle, pazi da ne bi što propustila.![]()
Bok cure. Dajte bacite okice na moj graf. Kaj mi nije trebao zabilježiti 14 dan, a ne 12?....
MIšljenja?
andiko, meni isto više izgleda da je O 14. ili 15. dc. Zbunila si FeFe-a s onim W. On misli da nakon toga nije bilo nikakve druge sluzi. Upiši kakva ti je sluz bila nakon Watery.
Sluz mu je jako bitna. (A i nama...)
Kod mene nije nis bolje, meni temp i dalje skakuce gore, dole.
Umjesto da u drugom djelu ciklusa ode gore i naravno tam i ostane![]()
hvala, sandrij2 - bum sad nekaj izmislila. Ta sluz mi je tak relativna...![]()
Evo, prebacio je - ah, ta sluz...![]()
Jos jedno pitanjce. Pogodili smo s keksanjem u dan ovulacije, ali tek navecer... a plivaci su nam tip Homera Simpsona - nikak da pogodimo dan prije ovulacije... nema bas neke sanse, jel'da?
:shock: hebate kak ga je lako izmanipulirati!!!andiko prvotno napisa
pojma nisam imala da toliko polaze na sluz! sad sam se malo igrala i ak maknem ona dva E skoro pa da nisam ni ovulirala! ma super! (da ne spominjem da sam si sa sluzi na "vi")![]()