Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 554

Tema: FertiliyFriend.com: pitanja vezana za site i BBT grafove 3

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hi,cure,evo da vam se i ja priključim na ovoj temi sa svojim grafićem..
    http://www.fertilityfriend.com/home/165934

Ja sam sigurna da mi je O bila 12. dan,a ff je zabilježio 11. dan..
    Šta se može...sad čekam i muku mučim s išćekivanjem da li će doći M...ff mi savjetuje testić kroz 3 dana...tko će toliko čekati... Šta vi mislite,je li mi O bila 11. ili 12. dan?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pepina, meni se čini da je dobro zabilježio. Spika je da on uzme najnižu temperaturu od koje počinje rast.....

Ma tri dana ti projde za čas..

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hebate sam na mom grafu 5 dana ista temperatura, FeFe me ne voli a ni moj toplomjer

Vidjet ce oni iduci mjesec!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pepina, ne znam sto bi ti rekla za O, 11. ili 12. dan...
    ali svejedno, mislim da si u srijedu zrela za test, to ce ti biti 13 ili 14 DPO. cekamo plusek

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj stelerina prvotno napisa
    hebate sam na mom grafu 5 dana ista temperatura, FeFe me ne voli a ni moj toplomjer

Vidjet ce oni iduci mjesec!
    nisam sama, nisam sama :D i Tone je imala 6 dana istu BT, sad samo cackam po tudjim graficima

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nisam sama, nisam sama :D i Tone je imala 6 dana istu BT, sad samo cackam po tudjim graficima
    pogledaj i graf od Novel (imas link na str.5), ona je isto imala 5 dana istu temp.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ciklusi mi ince traju cca 32 dana. Danas mi je 32dc i 12dpo, BT jos uvijek nije pala. Nadam se da ce gore i ostati.

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

A gdje mi je nestao graf od 10 mj, odnosno kako ga mogu pogledati :?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Visibaba,pa tebi je temperatura baš fino narasla....čekamo testić!

Meni je krenuo neki lagani spotting danas,pa ne znam,...vidjet ćemo.A i nije mi narasla temperatura kako to zna nekima kad su trudne..

A,naravno,nisam izdržala,pa sam jučer napravila test i bio je -,tako da se ne nadam previše.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Stelerina,odeš u ff-u s desne strane na analysis,pa na review chart i tamo ga odabereš da ga želiš "view"

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pepina nemoj biti tuzna zbog minusa, mozda je jednostavno bilo prerano za test, a i spotting, dok god nije prava M, ne znaci da nema trudnoce.
    ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponovni testek i +

Moja temp me danas stvarno ugodno iznenadila, ali kako jedna lasta ne cini proljece , tak ni to... hm, vidjet cemo kaj ce sutra reci toplomjer
    Test u sub, ak ne padnem prije

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Curice, molim vas pogledajte moj danasnji skok temperature... :/
    Molim iskusne FF-ovke da mi pomognu u tumacenju grafica!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mislim da će ti Fefe sutra promijeniti O na 14dc. Onaj prvi porast je bio prerano. Ne znam jesi li možda bolesna? Neka viroza?
    Ali gledajući po prijašnjim ciklusima, O ti je bila oko 14dc, pa ja mislim da će Fefe prebaciti. Nadam se samo da si jučer ili prekjučer hopsala. Jer porast BT uzrokuje progesteron, a kad on nastupi O je već odavno prošla.

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Pepina prvotno napisa
    Stelerina,odeš u ff-u s desne strane na analysis,pa na review chart i tamo ga odabereš da ga želiš "view"
    neda mi kaze da je to samo za vip korisnike... ne kuzim kaj ga nigdje bas ne mogu pogledati

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ah, smrc... Bojala sam se toga! Nazalost, nismo hopsali od nedjelje jer je MM bio na putu. Inace nikad nemam ovako visoke temperature.
    Ha, nista, vidjet cemo... :?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Odmah pokraj kalendara imaš "Overview", gdje ti piše prvi dan ovog ciklusa, i tamo kad klikneš na strelicu otvori se padajući izbornik svih dosadašnjih ciklusa, ti samo odaberi.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa meni sad vise nis nije jasno :? .
    BT je tek pocela rasti, testic je negativan, jos nema M.
    Izgleda da mi je ciklus popizdio .
    Kad napokon dode M i ja pocinjem s ljekovitim biljem.

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Odmah pokraj kalendara imaš "Overview", gdje ti piše prvi dan ovog ciklusa, i tamo kad klikneš na strelicu otvori se padajući izbornik svih dosadašnjih ciklusa, ti samo odaberi.
    hvala , ono drugo nemogu iskoristiti jer nisam vip clan

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja si sve nekak razmisljam dali je moguce da je kod mene O bila 10dc, a da fefe nije to zabiljezio, zbog tog spootinga i nestasice sluzi. I nikako mi nije jasno kako mi je Lh pokazao pluseke a dobila sam M sad...
    Ili ti dali je moguce to bila biokemijska T

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja si sve nekak razmisljam dali je moguce da je kod mene O bila 10dc, a da fefe nije to zabiljezio, zbog tog spootinga i nestasice sluzi. I nikako mi nije jasno kako mi je Lh pokazao pluseke a dobila sam M sad...
    Ja mislim da je biokemijska. Nema logike da bude LH +, pa odmah M. Iako su neke žene zatrudnjele i za vrijeme M. Ja sam i na to spremna.

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    Ja mislim da je biokemijska. Nema logike da bude LH +, pa odmah M. Iako su neke žene zatrudnjele i za vrijeme M. Ja sam i na to spremna.
    zato sam ja jucer odma ponovila jos jedan Lh, neovicno o Crvenki stvarno nada umire zadnja

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E cure moje drage, ja sam pomalo tužna...
    Ovako, sad sam švrljala po forumu i čitala o utrogestanima, ja sam trenutno o d18.dana ciklusa na njima, vaginalno, navečer dvije kapsule. Znam da je to progesteron i da on inače povisuje BT u drugoj fazi ciklusa, pa da ne vrijedi mjeriti BT. Ja sada ne znam da li se to odnosi na oralnu primjenu samo, ili i na vaginalnu. Toi ne mogu pronaći. Sada se bojim da mi nije zato O 18.dan cikusa kad sam počela stavljati utriće.
    A baš sam se ponadala. Jel me od toga i cice bole :?
    Ja ne mogu vjerovati da to kaj guram dolje može tako utjecati, kada to tako i tako iscuri pola.
    Pišite

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ako ti je ginicka rekla da ocekujes O , znaci da ti je O bila sto znaci da nije od progesterona .Ja sam sad na FF pogledala malo chartove cura koje su uzimale progesteron i opet mi sve to izgleda isto . Jedino sto nema M dok se ne prestane sa progesteronom . Ali O ti je sigurno bila

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Betty stvarno svaka čast što se tako trudiš.HVALA

Prestajem sa utrogestanom u petak, u subotu test. Tako rekla ginićka.
    ajme stvarno ne mogu vjerovati da vaginalno uzimanje utića to sve radi, čak to i za M. Uf.
    Htjela sam pitati jel me od toga i cicke bole i rastu? samo mi je čudno što nisu odmah kad sam počela uzimati, nego prije dva tri dana. :?
    sori na gnjavaži[/b]

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Novel prvotno napisa
    Betty stvarno svaka čast što se tako trudiš.HVALA

Prestajem sa utrogestanom u petak, u subotu test. Tako rekla ginićka.
    ajme stvarno ne mogu vjerovati da vaginalno uzimanje utića to sve radi, čak to i za M. Uf.
    Htjela sam pitati jel me od toga i cicke bole i rastu? samo mi je čudno što nisu odmah kad sam počela uzimati, nego prije dva tri dana. :?
    sori na gnjavaži[/b]
    To za cike ne znam , ali otidji na "potpomognutu " pa pitaj na nekom od njihovih odbrojavanja , one ce ti bolje znati reci . Ja se sve mislim nekom mojom logikom , a ne znam jesam li u pravu , da bi unosenje extra progesterona u organizam trebalo da sprijeci taj cuveni PMS . E sad pitanje je koji su nezeljeni efekti kod utrica , ja to ne znam . Mozda su ipak bolne cike . Podji tamo pa pitaj . I NEMOOOJ DA SE SEKIRAAAAAAS , ljubi te Betty

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Izgleda da mi zašteko toplomjer na 37,6 ... sad mi je već fakat čudno... još mi graf nije ovako izgledao :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Andiko uuuu, pa dobar graf inače... I meni je bilo čudno tako sam ja pet dana imala istu temp. krivim taj digitalac koji mi usput rečeno pokazuje manju temp. za 0,3stupnja od živinog. S kojim ti mjeriš?
    Ja sada par puta za redom izmjerim, i na krju dobijem normalniju. Kao da mu treba poticaj

Sada neka ti dođe jođ jedan dip za implataciju i super

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni BT i dalje raste (potajno se nadam da je Betty imala pravo) i da mi je FF krivo oznacio O, pa je prerano za testic. Ostaje mi jedino da jos malo pri .

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

andiko ma graf ti super izgleda!
    Novel tebi cu samo poslati ~~~~~~~~~~~ od srca, znas sto mislim
    storm moglo bi tu jos biti svasta, ~~~~~~~~~~ da temp ostanu visoke i za +

ja sam jutros dostigla 37, wow, dobro zvuci. mozda sutra tresnem ko trula kruska, al koga briga, danas se mogu veseliti :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

visibaba :D i ja se veselim s tobom ~~~~~~~ za +
    Novel i ti mi izgledas obecavajuce, bez obzira na utrogestane

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa
    Novel pssssst necemo se previse nadat, iapk su to temp zeni sa zmrdanim hormonima!
    a kak si mi ti draga, jutros? vidim da te jos uvijek muci.... ~~~~~~~~~~~ od srca za dobro raspolozenje i debeli + u subotu
    Tu ću odgovoriti
    A tak, bila malo na ff-u i mjenjala temp da vidim što se mijenja, skužila sam da ako pomaknem i za 0,1 stupanj temp dolje na 18 dan ciklusa sve se mijenja, pomiče mi O i sve, a ja baš onda počela sa utrićima i 19.dan ciklusa malo kasnije izmjerila temp. Tako da je moguće bila viša nego što je trebala, da je stupanj niža premjestio bi mi O na 19.dan.A ja 24.11.prestala sa hopsanjem. I tako mogu unedogled. Stvarno preostaje subota samo...

Storm tko će ga znati... nadam se da će i tebi na kraju ispat sve OK

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hej malena, teoretiziras al toootalno s tim temperaturama i samo se jos vise zbunjujes. opusti se, mislim da se stvarno mozes i moras opustiti! taman da ti je O i bila 19dc to jos uvijek ne znaci da je ovaj put sve izgubljeno, znas koliko plivaci mogu prezivjeti??! 3-5 dana! hej, znas koliko je to!
    i zato od sad samo pozitivne misli u glavu i nadat se najboljem ~~~~~~~ dugo zeljenom + u sub!

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

:shock: :shock: visibaba kakav ti je to graffff, snjof, snjof

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

novel - ma digitalac jeftinjak iz DM-a. Počela sam s njim ovaj ciklus, jer mi je taj živin oduzimao pet minuta od kave svalo jutro
    Al sad mi se čini da ne zna drugu temperaturu pokazat. Bas cu si izmjerit kad dojdem doma s posla, tek toliko da vidim na njemu neki drugi broj .... ili cu uvalit MM....

visibaba - fakat kod tebe ..... zanimljive temp.... Koliki ciklusi su ti inače?

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure friske trudnice (Mamuska, Ineska & co.) ja bih rado skicnula vase FF grafice... please!!!

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pronasla grafice na topicu BBT...
    Mamuska tvoga nema, pa ako ovo vidis pliz posudi grafic na uvid!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

[quote="andiko"]novel - ma digitalac jeftinjak iz DM-a. Počela sam s njim ovaj ciklus, jer mi je taj živin oduzimao pet minuta od kave svalo jutro
    Al sad mi se čini da ne zna drugu temperaturu pokazat. Bas cu si izmjerit kad dojdem doma s posla, tek toliko da vidim na njemu neki drugi broj .... ili cu uvalit MM....
    quote]

I ja imam jeftinjak iz DM-a. Stvarno je malo ćuk-ćuk!. Probaj sutra paralelno izmjeriti i sa živinim, baš me zanima hoće li ti pokazati drukčije. Ja maloprije mjerila opet, 36,5, a na živinom 36,9

visibaba ma znam da sam luda, al kaj ćeš, budem ubrzo prestala...

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Novel prvotno napisa
    I ja imam jeftinjak iz DM-a. Stvarno je malo ćuk-ćuk!. Probaj sutra paralelno izmjeriti i sa živinim, baš me zanima hoće li ti pokazati drukčije. Ja maloprije mjerila opet, 36,5, a na živinom 36,9
    i ja imam taj jeftinjak iz DM-a, to ti je cist ok, bilo bi najbolje kad bi imao dvije decimale, al kaj je tu je.
    A sto se tice digitalnog i zivinog, sumnjam da ikad pokazu jednaku temperaturu.

Novel opusti se malo

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

enya, mislim da je tebi O 14.dc. Ako pratiš sluz, upiši je, pa ćeš vidjeti šta na to kaže FF

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sandrij2 hvala na savjetu! Nazalost, mislim da smo kao i ti i TM i mi ovaj ciklus glupo propustili...
    Buduci da pijem vrkutu od 1.DC ovog ciklusa, prvi put sam pocela primjecivati sluz. Tako da vec od 5.DC sluzi napretek, onda FF oznacio zbog BT, O 9.DC, a MM bio doma i mi uredno
    Ako mi FF pomakne O, nazalost ne znam sto cu, jer smo hopsali 2 dana prije O, nakon toga je MM stalno na putu...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

FF kaze da ce mi za 3 dana isteci VIP verzija. :?
    Kaj to onda znaci da moram platiti za daljnje koristenje?

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Storm, to ti znaci da neces moci koristiti neke featurese (ne znam kako bih to rekla na hrv. ), ali grafic ces normalno moci update-ati! I to je sasvim dovoljno, vjeruj mi!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

enya22 hvala

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BTW, Storm, graf ti je mraaaak! ~~~~~~~~ za penjanje BT!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Navel, za slučaj da nisi vidjela na potpomognutoj - utrogestani ti jako povećavaju bazalnu, nema ti je smisla mjerit ako si na nekoj terapiji ili ako uzimaš hormone (isto se odnosi na vas koje pijete klomifene ili pijete / stavljate utrogestane - stavljanje utrogestana je navodno još i učinkovitije nego pijenje, za većina drova preporuča stavljanje). Ja sam jednom davno provjerila s dr. Lučingerom s VV-a ima li smisla mjerenje bazalne tijekom inseminacije - bila sam na klomifenima i nije mi bazalna pokazala ovulaciju (a bilo je ovulacije - vidjelo se na ultrazvuku) pa mi nije ništa bilo jasno. Poruka je - mjerenje bazalne prilikom hormonalne terapije nema smisla.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

BT mi je malo pala, pa cu valjda uskoro dobiti M.
    U slucaju da mi BT ipak malo poraste, najavljujem testic 12 kako predlaze FF.

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jutreko, cure!
    Meni je FF ipak pomaknuo O na 14.DC, a zadnji put smo 2 dana prije, jer je MM od tada bio na putu
    Ja ovih dana imam zgaravicu kao nikad do sada, nekakav zuti iscjedak i jako se umaram, navecer jedva cekam da legnem...
    :?

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

enya nema veze, plivaci mogu i do 7 dana prezivjeti ako im "klima" dolje odgovara

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

enya nema veze, plivaci mogu i do 7 dana prezivjeti ako im "klima" dolje odgovara
    Hvala, draga!
    Vibram malo u to ime za plivace!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    Izgleda da mi zašteko toplomjer na 37,6 ... sad mi je već fakat čudno... još mi graf nije ovako izgledao :/
    I ja sam imala flat temperature 5 dana, BTW graf ti izgleda odlično, vibram za +++++++++

Stranica 6 od 12 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •