Citiraj pujica prvotno napisa
Citiraj stelerina prvotno napisa
vezano za mjerenje BT, citam jucer u jednoj knjizici i pise da se BT moze mjeriti i navece izmedju 20-22h ali da prije toga obavezno treba 30min mirovati odnosno lezati... pa sad kom nije zgodno ujutro moze i navece
a jel moze kasnije od toga? mislim, ja uvijek bar pol sata mirujem prije spavanja jer lezim u krevetu i citam, al spavati idem oko ponoci, pola jedan
Draga moja pujice ja vec danima hocu da ti predlozim jednu stvar . Mozes ti mjeriti temperaturu svako jutro bez obzira u koje vrijeme se budis .Pogledaj malo na FF ima puno zena koje rade u smjenama , bude se stalno u razlicito vrijeme pa opet imaju kakvu takvu predstavu o tome kad im je bila ovulacija . to navece ti ne bih preporucila .Ja svaku noc mjerim temperaturu nakon sto sat vremena lezim cutim i gledam tv. Cesto puta mi se desilo da mi bude preko 36.8 , sljedecu 37 , sljedecu 35, 8 mislim nikakvog reda . Mjeri ujutro kada god da se probudis .Mislim nameracila sam se da ti vidim graf i gotovo Ali to ti je jako stresno , mozda bolje da ostanes samo na trakicama , bojim se zeznuces cikluse kao i ja cekajuci Godoa