ili kako god ga nazvati...prvi puta sam sada vidjela da tako nešto postoji. koristimo samo krute sapune, a ovo mi se čini fora, pa ako netko
zna gdje ima za kupiti molila bih da mi javi![]()
ili kako god ga nazvati...prvi puta sam sada vidjela da tako nešto postoji. koristimo samo krute sapune, a ovo mi se čini fora, pa ako netko
zna gdje ima za kupiti molila bih da mi javi![]()
Posljednje uređivanje od willow_tree : 26.01.2016. at 21:31
Možda aliexpres, al treba si dati truda i pronaći jer tamo ima hrpa tih pomagala......
taman ga pretražujem
a da napravis sama
ovako
salu na stranu, na nekoj stranici soap shaver ili tako nekako je oko 30 dolara
evo ga za 29,95
sad ovo je modernija verzija, neki koji su se vozili vlakovima pred 10,20,30,40 godina kao ja znaju i stariju verziju.
ajme daaaa....sjećam se i ja tih u vlakovima
misliš da je to ista fora?
cca isto
samo kaj sad se ugrađuje po novom u nove vlakove tekući sapun
a koji razlog je za ovu napravu ugradjivati u kupaonu?
kuzim u vlakovima (u proslosti), vjerojatno higijena, jer milijun razlicitih ljudi pere ruke s tim jednim sapunom
ali doma?
pa ne smoci ti se sapun, ne bude u onoj maloj lokvici vode, ne prljas sapun......
jašta. mi koristimo samo tvrde sapune domaće proizvodnje i nikad mi struga nije pao napamet. al zato mi je pao napamet magnet.
mi u jednom kupatilu drzimo sapun na četkici za pranje noktiju okrenutoj naopako. tako se sapun ocijedi u četkicu, pa onda imaš sapuna u četkici.
meni je odlična za tvrde sapune posudica jež.To sam davno kupila u Lesnini i kad bi našla još jednu odmah bi ju kupila.
To je slično ovome što Marta piše za okrenutu četkicu
Posljednje uređivanje od larmama : 27.01.2016. at 12:10
ne znam, valjda da
ali nije mi ni vazno, niti kontroliram, niti se bojim zaraze od njih
a tko se boji, nije li mu tekuci sapun jednostavnije rjesenje
(znam da je puuno skuplji ako usporedis cijenu i trajanje sa krutim sapunom, ali oni koji razmisljaju o ovim napravama, vjerojatno im nije cijena sapuna prevagnula u odluci da koriste kruti vs. tekuci)
e, tone pada mi napamet kupiti isto, ali dok postoji na trzistu sigurna sam da ce naci i kupca. prva sam koja sam kupila sve i svasta zbog lijepe kutije i izgleda, a ne koristi.
ja gledam da smanjim broj stvari oko sebe (i potrosim manje novaca)
pa sam znatizenljna, jer rezoniram iz svojih cipela ofkors![]()
Posljednje uređivanje od emily : 27.01.2016. at 12:20
moj sapun stoji na nekom podlošku što sam kupila u mulleru za nekih 7 kn i ima na obje strane vakum kružiće. kao hobotnica. lijep mi je, mali,ali ne drži dobro.
a krute sapune koristim jer mi tekući jakooo isušuje ruke do te mjere da mi je pucala koža na prstima. a od krutih evo već cca 3 godine ruke super. tu sam na rodi i čitala o krutim sapunima i odlučila probati. na poslu imamo tekući i ne mogu a da ne namažem ruke kremom nakon pranja. kod kuće niti nemam kremu za ruke.
koji sapun koristis?
ja imam osjecaj suhoce nakon svakog
i ovisnik sam o kremama za ruke![]()
Meni kruti sapuni idu na živce jer se teže ispiru s lavaboa. Osim što suše ruke.
Zato koristim tekuće. A oni mi idu na živce jer su kemija.
Meni se čini da je baš suprotno, da tekući sapuni isušuju.
Da, i oni isušuju. Zato ih treba mijenjati, pa onda ne isušuju.
Meni je dovoljno da negdje operem ruke tekućim sapunom, pa da imam baš ružan osjećaj suhe kože. Ista mi je stvar i s gelovima za tuširanje, zato ih ne koristim već godinama.
I j se spasila otkad sam vratila kruti sapun, ruke mažem svaka dva mjeseca. A prije stalno stalno u groznici koja krema valja, ne valja, upija se, nikako namastiti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelovi mi ne smetaju. Za tuširanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A vidiš, ja kruti na rukama još i mogu... a na tijelu nikako.
Imam osjećaj da je ostao neki film od njega.
ja isto koristim isključivo krute sapune
I da - trebala bi mi neka dobra posudica za sapun - imam sve neke koje su nam se sviđale, ali nisu praktične
E da, tekući sapuni isušuju kožu i puni su dodataka kako bi bili tekučći, ne - frendica ima groznu, baš groznu alergiju na dva ta dodatka