Draga Andiko! Nemoj gubit volju i snagu zbog čudnih i ne ok doktora. Ja sam bila na kraju na SD kod dr.Baumana. Ja sam se pokušavala naručit na hsg isto kao ti, od 11mj.2005. i niti jedna bolnica me nije htijela naručiti,jer me nije njihov liječnik vodio,nego privatnica dr.Latin. Na kraju sam slučajno došla do dr.Snježane Belak na trešnjevci u Zgb.-u i moram reć da je divna žena i kad sam joj rekla za svoj problem i da me neće nitko primit na hsg (a privatno mi se nudilo za 1600kn-ne znam možda ima negdje i jeftinije),ona se zgrozila i rekla... zašto plaćat,pa to se može bolnici napravit... nazvala je svog kolegu dr.Baumana i naručila me.Istina je da me je dr.Bauman naručio 9dan od menstr. ( u pravilu 7-10 dana) - tako su meni rekli. I to je to! Sve je bilo riješeno u roku od 5 minuta. Tako da nemoj odustat. Dr.Bauman je ok, nisam popila voltaren, malo je neugodan pregled,ali ništa strašno (i bez voltarena sam preživjela i nije me hvala Bogu nakon toga boljelo), tako da ni nako pregleda nisam ništa pila protiv bolova.