lidać2 prvotno napisa
MM od jucer boli i jednjaku prilikom gutanja...kaze da nije jaka bol ali osjeca koda mu je nesto zapelu u raznini grudnog kosa...
Navodno je pojeo neko cokoladno pecivo na poslu i to mu je tako od tada.
Inace ima problema sa zgaravicom (ne bas precesto npr.jedom u tjedan -dva ili prode neko vrijeme da uooce nema.
Ponekad ima i tupu bol u prstima koja se isto s vremenom na vrijeme pojavi ali ne traje dugo njegov opis je da boli tupo s osjetom hladnoce.
E sada musko ko musko on NE ZELI doktoru nikako...on je inace zdrava osoba nikada ga nista ne boli,nikada ne pije tablete nizasto...Kod zubara je bio u osnovnoj a zubi su mu i dalje savrseni ,nikada nije ni jedan zub popravio...Bas kod dok.je bio.zadnji put prije 5-6god. razlog (trebalo mu bolovanje)...drugo nista posebno...
Sada u petak je bio prisiljen otic na sistematski jer ga firma natjerala ...jedva jadi je otisao...ali ga izmrcvarili ruka mu ima ogromnu masnicu...
Zbog ove boli sto ga sada muci koliko god ga pilim nema namjeru otic dok.jer je uvjeren da nije nista...a ja sam teski panicar i svasta sam procitala na internetu i sada sam u velikom strahu..
Ima li tko iskustva sa tom tupom boli kod gutanja s osjecajem da je nesto "zapelo"?