Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Suha pelena

Shambala avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno Suha pelena

Mozda sam fulala podforum, ako jesam nek me admini premjeste, ali sam toliko zabrinuta da ne mogu trazit pravo mjesto, moram sto prije napisat sto me muci.

Dakle, moja beba ima 5,5 mj i jutros oko 8 sati se probudila sa potpuno suhom pelenom!!! To se nikad do sad nije dogodilo i rekla bi da nije dobar znak. Zadnji put joj je mijenjana pelena sinoc oko 22 sata.

Inace, iskljucivo je dojena i zadnjih mjesec dana slabo dobija na tezini. Rodena je sa 2.95kg, a sa 5,5 jedva ima 6. Doduse, zadnjih nekoliko dana lipo cica, nocas je cak 4 puta cicala. Sta sad da radim???

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nista. To je ok, ako je opce stanje bez promjene. Vjerojatno je pomokrila nakon jutarnjeg dojenja.

Shambala avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Je, bas sam pogledala sad i pomokrila se. Uff, bas sam se zabrinila! Nikad se to nije ranije dogodilo pa nisam znala kako se postavit.
    Posljednje uređivanje od Shambala : 02.02.2016. at 14:46

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sa 5,5 mj mogu prespavati noc bez mokrenja. Ali obzirom na stagnaciju na tezini -prati koliko mokri.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sto znaci da zadnji mjesec slabije dobiva na tezini? Ne moze dobivati jednako kao sto je bilo prvih par mjeseci - svi uporavaju s prirastom kako stare, inace bi imali 15 kila s 12 mjeseci...

S 5.5 mjeseci je poduplala porodnu tezinu; prema tome izgleda da je sve u granicama normale. Suha pelena u toj dobi je ok, tim vise sto je piskila nakon budjenja.

Shambala avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Bila je sigurno 15-20 min budna prije nego li se pomokrila.
    Zadnjih mjesec dana je dobila 200g i pala sa 15 centila na 3.

mifija avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Nas je pedijatrica slala gastroenterologu kad smo u toj istoj dobi dobili samo 150 g u mjesec dana. Nakon nešto pretraga, zaključili su da je to ‘konstitucijsko obilježje’. Curka sad ima nešto preko 3 i pol godine i jedva 13 kila, i dalje smo povremeno na kontrolama kod gastroenterologa, i dalje joj nije ništa. Jednostavno ne voli puno jesti. A nema ni na koga, takvi smo bili i mm i ja.

Ono što želim reći, ako nastavi slabo dobivati, nije loše provjeriti jel sve okej. Ja sam dosta kul u vezi njene mršavosti, ali dobrim dijelom zato što me periodički uvjere da je sve u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •