Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Odbija cicu!

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno Odbija cicu!

Drage, imamo jedan problem. Mala (9mj) je danas cicala samo ujutro i jos jednom oko 2 (i to oko 2 min) , a inace doji na zahtjev pa je na cici svakih sat-dva preko dana. Vjerojatno odbija zbog zubica jer joj u isto vrijeme izbija tri zuba koliko vidim. Jede normalno ovo ostalo, npr danas je pojela bananu s mangom ujutro, za rucak puricu sa povrcem i toga je jos pojela par zlicica oko 7. E sad, problem je u tome kaj su meni cice prepune a ja sam izdajalicu vec proslijedila dalje (nikad mi nije ni trebala niti sam ju koristila). Sad ju idem staviti na spavanje, ali mislim da ni sada nece biti nis od dojenja, kaj da radim ?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Drage, imamo jedan problem. Mala (9mj) je danas cicala samo ujutro i jos jednom oko 2 (i to oko 2 min) , a inace doji na zahtjev pa je na cici svakih sat-dva preko dana. Vjerojatno odbija zbog zubica jer joj u isto vrijeme izbija tri zuba koliko vidim. Jede normalno ovo ostalo, npr danas je pojela bananu s mangom ujutro, za rucak puricu sa povrcem i toga je jos pojela par zlicica oko 7. E sad, problem je u tome kaj su meni cice prepune a ja sam izdajalicu vec proslijedila dalje (nikad mi nije ni trebala niti sam ju koristila). Sad ju idem staviti na spavanje, ali mislim da ni sada nece biti nis od dojenja, kaj da radim ?
    Probaj ju podojiti u polusnu.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Da li si vec imala menstruaciju? Moja je odbijala cicu par dana prije menstruacije. Nece i nece.

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Tako sam i mislila, evo sad je tek zaspala, pa cu jos malo ici probati, jer cu poludit.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Suma- bas sam pisala na temi o menstruaciji nakon poroda. Ne nisam ju jos dobila ali vec sam danima napuhnuta, neki dan me bolio donji dio trbuha i ledja, ma tipicni predmenstrualni simptomi, no jos nista od M. Ali mozda je to ipak to!

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Suma- bas sam pisala na temi o menstruaciji nakon poroda. Ne nisam ju jos dobila ali vec sam danima napuhnuta, neki dan me bolio donji dio trbuha i ledja, ma tipicni predmenstrualni simptomi, no jos nista od M. Ali mozda je to ipak to!
    Moguce, moja je dva dana bila nervozna i ja skupa s njom i dodje menstruacija i ona nastavi cicati kao da se nista nije dogodilo. Tek poslije sam citala tu na rodi da mlijeko promjeni okus.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jesi uspila?

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pa cuj, jucer sam joj uspjela dati u polusnu kao sto mi je sirius savjetovala, a onda se budila jos dva puta po noci i tad sam joj isto u polusnu uvalila. ujutro je malo negodovala ali pocicala si je. E onda je odbijala jedno par puta i prije popodnevnog spavanja je pocikila, poslije vise nije jer je jela rucak i vocnu kasicu. Vidjet cemo dalje, a mozda fakat i M stize kao sto kaze suma pa zato odbija

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mozda je 'samo' strajk dojenja.

Nastavi nuditi, u polusnu ili inace, ali bez stresa i nervoze (vjerojatno nije lako, ali svakako je najefikasnije).

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Trudim se, i polako se vraca na staro, mislim da su ipak zubici u pitanju, inace nije bilo nikakvih problema kad su prva dva izbijala,ali oni su isli jedan po jedan , a sad su jedno 3-4 na vidiku, tako da u svakom slucaju, bit ce veselo ovih dana!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •