Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Ljetovanje 2016.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    silba je predivan otok <3, ali...
    plaža ima nekoliko i svuda ima ljudi. nema puste plaže. većina su pješčane
    staza za trčanje baš i nema - cijeli otok je malen i prepješači ga se uzduž i poprijeko u 2 sata s pauzama. dakle, trčiš stalno simo-tamo, gore-dolje uz kuće i po uskim makadamskim trail stazicama.
    ima 2 dućana, kafići, restorani, jedan kiosk (ili dva) i to je sve. i puno ljudi. za moj gušt previše (sjećam se silbe od pred 25 godina i silbe pred 3 godine - noć i dan)
    auta na otoku nema, osim par traktora koji razvoze prtljagu i poštara na mopedu, a ni bicikli u sezoni nisu dozvoljeni

biti na silbi nekoliko dana je punjenje baterija. tjedan dana je ok. ali ne mogu se zamisliti na na nekoliko km2 duže od toga. no, svatko ima svoje...

e da, koliko znam, iz rijeke se više ne može na silbu

thanx na osvrtu, sad si mi malo unijela i sumnju u taj 2tjedni boravak hmmm...
    ne moraju meni plaže biti puste, ok mi je da ima ljudi samo da nije gužvara.

a za trčanje to će mi biti izazov jer ne volim stalno trčat tamo-amo, we ll see

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    thanx na osvrtu, sad si mi malo unijela i sumnju u taj 2tjedni boravak hmmm...
    ne moraju meni plaže biti puste, ok mi je da ima ljudi samo da nije gužvara.

a za trčanje to će mi biti izazov jer ne volim stalno trčat tamo-amo, we ll see
    Pa mozes plivati umjesto trcanja.
    A probajte naci lokalca da vas odbaci npr na olib i predvecer dodje po vas, pa za tri dana negdje drugo...
    A mozete i ici s nekim na ribe hehe...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    thanx na osvrtu, sad si mi malo unijela i sumnju u taj 2tjedni )
    Aaa, ma neeeee!
    Nisam bila na Silbi, al pozdravljam te s Prvića. Došla na 2 tjedna, a samo razmisljam o tome kako da ostanem 2 mjeseca .

Kad sam bila mladja, obisla sam puno, cijelu Istru, i unutrasnjost i obalu, na Kvarneru sto puta, Hvar i Brač svako selo, sve oko Zadra i Šibenka, malo Splita, puno Dubrovnika i okolice, i ja bih ljetovala na Prvicu zauvijek . (Nemam nista svoje, iznajmljujemo apartman...).

Uvijek smo (prije djece, a djelomicno i s njima) ljetovali tako da samo idemo okolo... Ja dodem na Brac na 14 dana, i svaki dan se kupam u drugom mjestu... Ujutro obilazimo, popodne stanemo negdje na kupanac. Nekad jedemo u restoranu, nekad kruh i parizer, bitno je samo da guza vidi puta.

Sad mi je na Prvicu super, jedan ducan, 2 kafica. Al ja i u taj ducan odem 3 puta. Sve ponesem iz Zagreba, kad potrosimo nema. Kad popijem jogurt, nema jogurta, ima nesto drugo... Kruh ni u Zagrebu ne kupujemo svaki dan... I nisam dosla jesti :mcgreen:, sto imam imam. Kad mi je bas usput stat u ducan, ajd sjetit cu se sto bi mi dobro doslo... Kupimo 1-2 ribe i voca/povrca na jedinom standu.

A ne radim nista. Nisam od plaze cijeli dan, mi smo do 11 i od 17h. Al zato mi je Prvic super jer ima super park, i super nekih kutaka u hladu... Brojimo skakavce, bacamo kamencice, mirisimo bilje, hodamo po vrtu domacina... Ono, ne radimo nista, i to mi je zakon. Ne znam sto je tvojoj djeci zabavno, al da nisam otkrila Prvic ljetovala bih na Silbi.

Bit ce ti super.

P.S. Ne citaj na GO novine . Ja nikad ne citam, i ne otvaram portale... Skicnem samo neku light temu ovdje, al ni tu ne otvaram linkove. A jos gore od novina su mi casopisi. Samo me posdsjecaju da mi ljetni outfit nije dovoljno in. Knjiga, tenisice, smilje i bilje i zen .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •