Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Drago mi je Trina da si napisala što si napisala - jer ti živiš dole. Mi smo ipak turisti, pa pišemo nebuloze, a sveznajuća Beti osim što zna uvrijediti ne zna potkrijepiti činjenicama svoj stav.

najzgodnije je kada ljudi prodaju ispred kuće - jednom, smo u gradu Visu naletjeli na prodaju domaćeg krumpira. iako sama nisam ljubiteljica istog, to je bio tako dobar krumpira da ga još pamtimo.

Ok, ljudi ostave sebi ono kaj je bolje, ali baš na Lošinju nam je upalo u oko kako nismo vidjeli niti vinograde, niti voćnjake, niti vrtove - ono - živimo od iznajmljivanja soba/apartmana i čistog mora i lijepih plaža i to je to
Beti pše svoje iskustvo iz svog kraja, ja pišem svoje. A nismo naivna djeca da ne znamo da su ljudi pokvareni.
Ja sam lani goste poslala kod susjeda koji ima vinograd i domaće voće i povrće. Gosti su kupili vino a ovi su im prodali kvasinu. Od onda ne preporučam nikoga osim brata mog muža za ribu, koji svako jutro donese ribu ulovljenu tu noć ili to jutro i nikad u životu nikome ništa nije podvalio